Laadpaal installeren

Reith Power levert niet alleen voor eersteklas laadstations, maar is ook vakkundig in het installeren van een laadpaal.

Uw laadpaal vlot en vakkundig installeren

Bij het opladen van een elektrische auto is niet alleen de laadsnelheid van belang. Wat ook absolute prioriteit behoort te krijgen is de veiligheid, voor uzelf, uw woning en uw auto. Laat uw laadpaal installeren door ReithPower. In ons verkoopadvies merkt u al dat het installeren van een laadpaal vakkundig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Zo kijken wij onder meer naar de benodigde en beschikbare laadcapaciteit. Precies op de afgesproken tijd kunt u dan ook een vakkundige monteur verwachten die het installeren van uw oplaadstation bij u uitvoert. Deze monteur legt u tevens op heldere wijze uit hoe het systeem werkt en wat u van onze aftersales service kunt verwachten.

U kunt er verzekerd van zijn dat uw laadstation uw auto niet alleen goed en snel op zal laden, maar dat het station ook op veilige wijze zal functioneren. Dit omdat Reith Power alleen met laadstations van de beste merken werkt en ons personeel over de vakkundigheid beschikt om de laadpaal goed te installeren.

Laadpaal installeren

Laadpaal installeren & Onderhouden

Uiteraard gaan we ervan uit dat de kwaliteit van onze producten u niet in de steek laat. Wij werken niet voor niets exclusief met de beste merken. Mocht er na een laadpaal installatie onverhoopt toch een storing optreden, dan willen wij deze zo snel mogelijk voor u oplossen. U kunt Reith Power ook op gezette tijden een inspectie laten uitvoeren en periodiek preventief onderhoud laten plegen, om storingen te voorkomen. Als u van uw auto afhankelijk bent, is het belangrijk dat het systeem goed blijft werken. Met een periodieke onderhoudsbeurt zorgt u voor een optimaal werkend systeem onder alle omstandigheden. Een laadpaal monteren en onderhouden vindt zo altijd vakkundig en snel plaats.

Reith Power

Bedrijvenweg 7,
7161 AK Neede
Nederland
T (0545) 29 13 29
E info@reithpower.nl

Openingstijden

Maandag08:00-17:00
Dinsdag08:00-17:00
Woensdag08:00-17:00
Donderdag08:00-17:00
Vrijdag08:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Meer informatie over een laadpaal?

Wij adviseren u graag persoonlijk over de prijzen en mogelijkheden van montage en planning van uw nieuwe laadpaal via tel: (0545) 29 13 29 of via ons contactformulier.