Maxem Smart Charging

Met Maxem Smart-Charging kunt u uw auto sneller opladen terwijl u bespaart op kosten.

Maxem Smart-Charging: Sneller laden tegen lagere kosten
Uw auto sneller opladen terwijl u bespaart op uw netkosten? Het kan met Maxem Smart-Charging via Reith Power. Maxem maximaliseert continu het laadvermogen en verdeelt het beschikbare vermogen over de laadpunten waarbij overbelasting is uitgesloten. Met Smart-Charging heeft u geen grotere netaansluiting nodig dus heeft ook geen extra hoge maandelijkse kosten.

De Smart Charger meet real-time het beschikbare vermogen en stemt het oplaadvermogen dus maximaal af zodat u toch sneller uw auto met 22kW kunt laden. En de resultaten bekijkt u gewoon online, want ook aan smart beheer en actuele informatie ontbreekt het niet.

Met Maxem Smart-Charging kunt u uw auto sneller opladen

Maxem is ontwikkeld om samen te werken met vele typen laadpunten waaronder de door Reith Power geleverde EV-Box laadpunten met RS485 communicatie. Tevens is Maxem ook geschikt voor meerdere laadpunten en is deze ideaal voor kantoren en grote (huis)lokaties.

U kunt zelfs een laadpunt tijdelijk prioriteit geven. Maakt u ook gebruik van zonne-energie of denkt u hierover dan is het goed te weten dat, indien de installatie geschikt is, kunt u nog sneller laden of zelfs bij voldoende panelen en voldoende zon-uren uw auto van 100% duurzame energie voorzien.

Voordelen:

  • Sluit onbezorgd meerdere laadpalen aan op kantoor of in uw parkeergarage, zónder risico op overbelasting
  • Met de Energy Manager bespaart u vaak op een kostbare verzwaring van uw netaansluiting, waardoor u tot wel duizenden Euro’s kunt besparen.
  • Sluit tot 250 laadstations aan en laat uw oplaadpuntenpark mee groeien met de vraag van het aantal elektrische auto’s.

Reith Power

Bedrijvenweg 7,
7161 AK Neede
Nederland
T (0545) 29 13 29
E info@reithpower.nl

Openingstijden

Maandag08:00-17:00
Dinsdag08:00-17:00
Woensdag08:00-17:00
Donderdag08:00-17:00
Vrijdag08:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Meer informatie over een laadpaal?

Wij adviseren u graag persoonlijk over de prijzen en mogelijkheden van montage en planning van uw nieuwe laadpaal via tel: (0545) 29 13 29 of via ons contactformulier.