Laadpaal toebehoren

Kies voor Reith Power, voor een laadpaal en alle toebehoren.

Op deze site kunt u alles lezen over de dienstverlening van Reith Power op het gebied van het adviseren over en het leveren en monteren van oplaadstations voor elektrische en plug-in hybride auto’s. Deze oplaadstations zijn verkrijgbaar in paalmodel en wandmodel, voor zowel uw woning als op het werk.

Met een oplaadstation alleen bent u er nog niet, u hebt waarschijnlijk ook nog het een en ander aan toebehoren nodig om prettig gebruik te kunnen maken van uw oplaadstation. Bij Reith Power kunt u gelukkig terecht voor alle toebehoren die u nodig zou kunnen hebben.

Reith Power | Een laadpaal met alle toebehoren

Een laadpaal met alle toebehoren

  • Duidelijke borden die het oplaadpunt aangeven
    U kunt daarbij denken aan borden op stevige roestvrijstalen palen, die u bij het laadpunt kunt plaatsen. Deze borden kunnen naar wens vormgegeven worden. Wilt u op uw werkplek bijvoorbeeld een oplaadpunt laten vormgeven in de huisstijl van uw bedrijf, dan kunt u hiervoor terecht bij REITH POWER.
  • Wij leveren ook heldere wegmarkeringen
    Ook duidelijke wegmarkering kunnen wij voor u verzorgen, zodat iedereen kan zien dat een bepaalde parkeerplek bedoeld is om een elektrische auto op te laden. Het is verstandig om de oplaadplek duidelijk te markeren, anders zult u zien dat deze als gewone parkeerplek gebruikt gaat worden.
  • Laadpaal Backoffice
    Met een laadpaal backoffice kunt u eenvoudig uw laadstation(s) voordelig beheren.

Reith Power

Bedrijvenweg 7,
7161 AK Neede
Nederland
T (0545) 29 13 29
E info@reithpower.nl

Openingstijden

Maandag08:00-17:00
Dinsdag08:00-17:00
Woensdag08:00-17:00
Donderdag08:00-17:00
Vrijdag08:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Meer informatie over een laadpaal?

Wij adviseren u graag persoonlijk over de prijzen en mogelijkheden van montage en planning van uw nieuwe laadpaal via tel: (0545) 29 13 29 of via ons contactformulier.