Laadpaal op het werk

Reith Power, uw partner voor een laadpaal op het werk.

Met de steeds groter wordende populariteit van elektrisch of hybride rijden is het logisch dat er ook een grotere vraag is naar oplaadpunten. Deze vorm van rijden is veel meer dan een trend, het is het begin van een duurzame en schonere wereld. U als werkgever wilt natuurlijk ook uw verantwoordelijkheid hierin nemen en uw werknemers en klanten de kans geven om via een laadpaal op uw werk hun auto op te laden.

Een laadpaal op het werk | Reith Power, uw beste partner

Uw partner voor een laadpaal op het werk

Als u op zoek bent naar een partner voor een laadpaal bij u op het werk, dan bent u bij REITH POWER aan het juiste adres. Wij adviseren u in uw keuze voor een laadstation en kunnen deze voor u leveren en installeren. Wij zijn onderscheidend in het feit dat wij voorop lopen in de toepassing van de nieuwste technieken en geven u een oplossing op maat. Een zeer moderne en vooruitstrevende manier van transport verdient de mogelijkheid om met hetzelfde gemak op te kunnen laden. Die mogelijkheid bieden we u aan. Maak een afspraak om te ontdekken wat we voor u op de zaak kunnen betekenen met onze totaaloplossingen voor uw laadstations.

  • Al meer dan 125 jaar verbonden met elektrotechniek
  • De laadpalen zijn geschikt voor alle automerken
  • Snel geleverd & geïnstalleerd!

Waarom een laadstation/laadpaal op het werk?

Door een laadpaal thuis of bij het kantoor te hebben bent u en de werknemers altijd in staat om een elektrische auto te laden. Wij hebben diverse laadpalen beschikbaar  voor elk type auto, zodat er een maximale voordeel op financieel gebied behaald kan worden. Daarnaast is elektrisch rijden ook goed voor het milieu. Bekijk ons assortiment en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Reith Power

Bedrijvenweg 7,
7161 AK Neede
Nederland
T (0545) 29 13 29
E info@reithpower.nl

Openingstijden

Maandag08:00-17:00
Dinsdag08:00-17:00
Woensdag08:00-17:00
Donderdag08:00-17:00
Vrijdag08:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Meer informatie over een laadpaal?

Wij adviseren u graag persoonlijk over de prijzen en mogelijkheden van montage en planning van uw nieuwe laadpaal via tel: (0545) 29 13 29 of via ons contactformulier.