Over ons

REITH POWER: een dienst van Reith Elektrotechniek.

REITH POWER: een dienst van Reith Elektrotechniek
Reith Power richt zich op de verkoop en exploitatie van laadstations voor elektrisch vervoer en zonnestroomsystemen. Zowel het advies, het ontwerp, de levering en montage worden verzorgd door de gecertificeerde vakmensen van Reith Elektrotechniek. Dit doen ze precies zoals wij het met u als klant hebben afgesproken en doen dat zowel regionaal als nationaal.

Reith Elektrotechniek: al meer dan 125 jaar verbonden met elektrotechniek
Reith Elektrotechniek ontwerpt, installeert, onderhoudt en inspecteert elektrotechnische installaties, databekabelingen, zonnestroomsystemen en laadstations voor elektrisch vervoer. Maar ook als het gaat om beveiligingsinstallaties en W-installaties voor de utiliteitsector spelen wij al jaren een grote rol in samenwerking met onze specialistische partners. Reith is al meer dan 125 jaar verbonden met Elektrotechniek en mag dan ook met trots het predicaat Hofleverancier voeren, een koninklijke onderscheiding die aantoont dat Reith zich onderscheidt door kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Uiteraard beschikt Reith Elektrotechniek over alle vereiste certificaten op technisch gebied en qua veiligheid.

Reith Elektrotechniek
Koninklijke hofleverancier

Innovatieve diensten met de techniek van morgen
Ongetwijfeld blijft u zich net als ons focussen op vernieuwende zaken. Vernieuwing op het gebied van kostenefficiënte en duurzame oplossingen voor continuïteit, milieu en gebruikersvriendelijkheid. Maar ook samenwerkingen waarbij geprofiteerd kan worden van verdienstelijke oplossingen, zoals dit het geval is bij de Reith Power diensten waarbij wij de exploitatie bieden van EV-Laadstations en zonnestroomsystemen voor bedrijven en overheid. Reith Power plaatst de systemen op locatie en als opdrachtgever profiteert u samen met uw doelgroep voordelig van de techniek van morgen.

EV-Laadstations

Reith Power uw betrouwbare partner in laadstations.

Zonnestroomsystemen

Profiteer van de verdienstelijke energie van Reith Power zonnestroomsystemen.

Reith Power

Bedrijvenweg 7,
7161 AK Neede
Nederland
T (0545) 29 13 29
E info@reithpower.nl

Openingstijden

Maandag08:00-17:00
Dinsdag08:00-17:00
Woensdag08:00-17:00
Donderdag08:00-17:00
Vrijdag08:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Meer informatie over een laadpaal?

Wij adviseren u graag persoonlijk over de prijzen en mogelijkheden van montage en planning van uw nieuwe laadpaal via tel: (0545) 29 13 29 of via ons contactformulier.