Specialisten in laadpaal oplossingen

Efficiënte EV-laadoplossingen voor op de zaak, thuis en onderweg

Wij van Reith Power zijn specialist op het gebied van laadvoorzieningen voor elektrisch vervoer. Wij bieden totaaloplossingen voor particulieren en zakelijke klanten. Onze A-merk laadpalen zijn geschikt voor elke type elektrische auto, met een intuïtief online beheersysteem en efficiënte verdeling van de stroomcapaciteit tijdens ieder laadmoment. Wilt u onbezorgd uw elektrische auto opladen maak dan kennis met Reith power voor toekomstgericht advies, vakkundige installatie en gegarandeerde service.

Ruime keuze A-merk laadpalen
Deskundig en persoonlijk advies
Toekomstgerichte oplossingen
Specialist in elektrotechniek en EV-mobility
Uw partner die afspraken nakomt
laadplein

Profiteren van snel en onbezorgd opladen

Rijdt u elektrisch, of gaat u dit zoals steeds meer weggebruikers doen, dan wilt u natuurlijk altijd uw auto laden tijdens het parkeren. Of het nu thuis, op de zaak of op een openbaar parkeerterrein is, met een laadpaal voorziening van Reith Power weet u zeker dat u altijd profiteert van zorgeloos laden. Een laadpaal is geen doe-het-zelf artikel. Er komt veel meer bij kijken om een perfecte laadpaal installatie te realiseren. Daarom starten we altijd met een advies- en prijsvoorstel waarbij u de eerste voordelen al krijgt.

Compleet, duurzaam en toekomstgericht

Al sinds de intrede van de eerste elektrische auto in Nederland hebben wij onze ervaring op het gebied van elektrotechnische huis- en bedrijfsinstallaties uitgebreid met kennis van E-mobility en laadpalen. Samen met onze partners, A-merk leveranciers van laad- en beheersystemen, volgen we alle innovaties en maatschappelijke ontwikkelingen rondom emissievrij rijden op de voet. U bent zo bij Reith Power altijd verzekerd van optimaal advies, vakkundige installatie en klantgerichte service.

laadpaal-charge

Altijd een perfecte laadoplossing voor uw situatie

Reith Power is onafhankelijk leverancier van meerdere type laadpalen en fabrikanten. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste financieel/technische oplossing aanbieden die aansluit op uw vraag en behoeften.

New Motion

New Motion Laadsystemen

New Motion wil voor iedereen elektrisch rijden zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk maken, ongeacht lifestyle, bedrijf, autotype of budget. Dit doen ze door bekroonde slimme laadservices te ontwikkelen, te leveren en service te verlenen. Bijvoorbeeld met een mobiele app en een laadpas die toegang geeft tot tienduizenden laadpalen in Europa.

Alfen

Alfen Laadpaal

Alfen biedt een complete serie aan laadpalen voor thuis, bedrijfslocaties en openbare parkeerplekken. De geavanceerde laadstations zijn leverbaar in een grote variatie laadvermogens en functionaliteiten. De combinatie van Alfen’s transformatorstations, energieopslagsystemen en laadpunten maakt decentrale opwek- en laadgebruik gebalanceerd mogelijk.

Direct offerte ontvangen?

Vraag om een vrijblijvende offerte en u ontvangt snel een aantrekkelijk advies- en prijsvoorstel voor de beste EV-laadoplossing.

Met partners lading geven aan duurzaamheid

Logo Reith Power - Reith - Hofleverancier

Lading geven aan uw duurzame laadvoorzieningen doet Reith Power samen met sterke partners. Zo wordt er samengewerkt met zusterbedrijf Reith Elektrotechniek die, met meer dan 100 jaar ervaring, altijd zorgt voor bedrijfszekere e-installaties. De EV-laadpalen, accessoires en beheersystemen worden uitsluitend geleverd van merken die de beste prijs-kwaliteit, functionaliteiten en garanties voor de toekomst bieden.

Alfen
Blue Current logo
Newmotion logo
Wallbox logo
Zappi logo
EFlux logo
Logo EV box
Eleqtron logo
Maxem logo

Snel een persoonlijk antwoord

Wij staan u graag telefonisch te woord via 088 603 34 00. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Menu
Open chat