Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van laadpalen? Wil je graag deskundig advies over de mogelijkheden voor snellaad stations? Bij Reith Power geven wij jou graag antwoorden op jouw vragen. Wij zijn jouw ontzorgpartner met specialistische kennis. Bij ons vind je een brede selectie van laadpaalmerken, geschikt voor alle soorten en merken elektrische auto’s. Van een enkele laadpaal thuis tot snellaad stations bij jouw bedrijf – wij nemen het gehele proces uit handen; van levering tot installatie en backoffice. Het volledig opladen van een elektrische auto kan enkele uren duren, waardoor lange wachttijden ontstaan. Dankzij de komst van snellaad stations kan dit beperkt worden tot een uur tot zelfs enkele minuten. Dit is ideaal voor tankstations, retailpleinen, hotels en plaatsen langs openbare wegen. Bij Reith Power werken we graag samen aan een duurzame toekomst.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  sterren sterren

  Kiyoh

  88 beoordelingen

  Voordelen snellaad stations

  Het opladen aan snellaad stations is de snelste manier om een EV op te laden. Snelladers leveren hoogvermogen gelijkstroom om een auto met gemiddeld 20-40 minuten tot 80 procent op te laden. In de meeste gevallen wordt de laadsnelheid automatisch teruggeschroefd naarmate de accu voller raakt. Hierdoor wordt de accu beschermd en wordt de levensduur van de accu verlengd. Daarnaast is bij alle snellaad stations de oplaadkabel aan het station vastgeketend, zodat deze niet losgekoppeld kan worden. Verder kun je zelf de kosten bepalen en kun je het snellaad station instellen voor verschillende gebruikers. Wij willen onze partners graag volledig ontzorgen. Bij Reith Power bieden wij onze partners daarom een partnerprogramma aan om de samenwerking te perfectioneren. Als partner krijg je gratis extra verlengde partnergarantie van 5 jaar voor het laadstation en de installatie.

  Werkwijze

  Bij Reith Power hechten we waarde aan persoonlijk advies. Daarom krijg je persoonlijk contact met een vast aanspreekpunt gedurende het proces. Wij geven deskundig advies op basis van onze afspraken en jouw wensen. Bij Reith Power onderscheiden wij ons door onze vakkennis en de beste materialen te verbinden aan een onafhankelijke en persoonlijke aanpak. Bij het plaatsen van snellaad stations houden we rekening met verschillende zaken, zodat de installatie, het gebruik en het beheer zo soepel mogelijk verlopen. Dit doen we door te luisteren naar jouw wensen en de locatie en bestaande infrastructuur goed te bekijken. Om de beste service te kunnen leveren, neemt onze adviseur binnen één werkdag contact met je op. Binnen twee werkdagen ontvang je een vrijblijvende offerte op maat. Na akkoord wordt de installatie al binnen twee à drie weken uitgevoerd.

  Mogelijkheden

  Wil je graag een afspraak inplannen om de mogelijkheden voor snellaad stations te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Naast snellaad stations hebben wij ook verschillende laadpalen tot onze beschikking. Wij leveren en installeren laadpalen bij klanten thuis, bij bedrijven en bij VvE’s. Reith Power is graag jouw partner op het gebied van elektrisch rijden en laden.

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Prima

  er is goed mee te overleggen in mijn geval.

  Scherphof

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Perfect afgehandeld.

  Duidelijke offerte en perfect geinstalleerd

  Bert Knoop

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Super service snel en duidelijk!

  Met een paar belletjes heb je wat je wilt hebben snelle service ,nette monteurs en goeie uitleg prima bedrijf!!

  Jos Derksen

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Snelle reactie!Goed geholpen

  Ben in zijn algemeenheid goed en vlot geholpen.

  Andre

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen