Zakelijke laadpaal

Het gemak dat u biedt door klanten en werknemers te voorzien van elektrische laadpalen. Het aanschaffen van een zakelijke laadpaal voor uw bedrijfspand helpt buiten het feit dat het makkelijker is, ook mee aan een groenere toekomst! Reith Power is de laadpaal specialist wat betreft deskundig advies en eventuele onderhoud.

Met als doel ´De beste integrale laad specialist van Nederland zijn´, ondersteunt Reith Power bedrijven bij het verduurzamen van hun wagenpark door ze te voorzien van zakelijke laadpalen. Zo moedigt Reith Power deze bedrijven aan door het beste advies op maat, monteurs wie op locatie de installatie en afwerking verheffen tot een meesterwerk en service en onderhoud aan te bieden.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  sterren sterren

  Kiyoh

  88 beoordelingen

  Groen rijden met Reith Power

  Reith Power biedt een antwoord op alle behoeften: zakelijke laadpalen aan huis of op het werk tot complete laadpleinen en nog veel meer. Hierin onderscheiden we onszelf door de unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van EV-mobiliteit, elektrotechniek en duurzaamheid. Zo behandelen we onze klanten als partners en geven we leveranciers en werknemers alle ruimte voor creativiteit, innovatie en ondernemerschap. Buiten dat handelen we vanuit onze merkwaardes:

  • Wij gaan doelgericht te werk;
  • Onze experts zijn zeer vakkundig, van advies tot en met installatie;
  • Wij zijn toegankelijk voor al onze opdrachtgevers;
  • Als logische denker komen wij altijd met een maatwerk oplossing;
  • Dankzij onze nieuwsgierigheid zijn we nooit uitgeleerd en niet tevreden met de makkelijkste oplossing als die niet het beste is.

  Bedrijven

  icon-bedrijven

  Het bestellen van laadpalen voor jouw bedrijf kan heel lastig zijn. Reith Power maakt dit zeer eenvoudig, van aanschaf tot plaatsing!

  Meer informatie

  Thuis

  icon prive

  Het bestellen van een laadpaal voor thuis kan lastig zijn. Reith Power maakt het je zeer eenvoudig, van bestelling tot plaatsing!

  Meer informatie

  Vakkundig partner

  Installatie van zakelijke laadpalen

  Bij de installatie van een zakelijke laadpaal wordt er gekeken naar allerlei aspecten. Als allereerst natuurlijk naar de locatie. Waar worden de zakelijke laadpalen geïnstalleerd? Wat is de meest geschikte locatie/ positie? Er wordt nauwkeurig gekeken naar wat mogelijk is. De zakelijke laadpalen worden normaliter zo dicht mogelijk bij het desbetreffende bedrijf geplaatst. Of het nu een laadpaal is aan de muur of op een zuil. Ze worden snel en feilloos geplaatst door onze vakkundige medewerkers.

  Zakelijk snelladen
  Zakelijk laden met Reith

  Transparantie

  Kosten bij het laden

  Reith Power gebruikt een systeem waarbij het bedrijf zelf kan beslissen wat er wordt gefactureerd. De zakelijke laadpalen zijn in te stellen op bijvoorbeeld geheel gratis of 25% van de kosten. Ook kan het bedrijf zelf bepalen voor welke gebruikers dit geldt en welke elektrische voertuigen deze laadpalen kan gebruiken.

  Contact

  Interesse in zakelijke laadpalen of andere diensten die Reith Power te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u op onze website zien wat wij allemaal te bieden hebben. Wij helpen uw graag verder bij vragen of verzoeken!

  Offerte aanvragen
  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Prima

  er is goed mee te overleggen in mijn geval.

  Scherphof

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Perfect afgehandeld.

  Duidelijke offerte en perfect geinstalleerd

  Bert Knoop

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Super service snel en duidelijk!

  Met een paar belletjes heb je wat je wilt hebben snelle service ,nette monteurs en goeie uitleg prima bedrijf!!

  Jos Derksen

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Snelle reactie!Goed geholpen

  Ben in zijn algemeenheid goed en vlot geholpen.

  Andre

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen