Laadpalen voor organisaties

Efficiënte EV-laadoplossingen voor op de zaak, thuis en onderweg

Voor alle locaties en situaties adviseren, installeren en onderhouden wij laadpaal voorzieningen. Als organisatie biedt u bezoekers en medewerkers optimaal EV-laadcomfort. Met onze moderne laadpalen laat u tevens zien dat u bijdraagt aan een duurzame toekomst. Reith Power biedt u altijd een EV-laad oplossing die aansluit op de toekomst. Schaalbaar, universeel, en verdienstelijk met slimme beheersystemen. Onze wijze van ontzorgen resulteert altijd in onbezorgd laadplezier.

Ontzorgpartner met specialistische kennis

Toekomstgerichte laadoplossingen

Bedrijfszekere installaties

Sterk in afspraken nakomen

Persoonlijk en servicegericht

Laadpleinen elektrische auto's

Optimaal laadplezier voor bezoekers en medewerkers

Reith Power gaat verder dan menig online laadpaalaanbieder. Het realiseren van een laadoplossing voor uw organisatie vraagt om onze specifieke aanpak. Vanuit onze expertise op het gebied van elektrotechnische bedrijfsinstallaties, E-mobility en EV-laad innovaties raakt u direct vertrouwd met onze manier van ontzorgen. We starten daarom altijd met het geven van advies nadat we naar uw wensen en eisen hebben geluisterd. Vervolgens vertellen we u persoonlijk over de technische en verdienstelijke mogelijkheden van morgen.

Altijd voorbereid op de toekomst met onze totaaloplossingen

Sinds de intrede van de elektrische auto in Nederland volgen we met onze leveranciers de EV-innovaties op de voet. U bent zo altijd verzekerd van een toekomstgerichte laadoplossing op uw parkeerplaats. Zo is een enkele laadpaal voordelig uit te breiden en zijn ze geschikt voor alle elektrische auto’s. Load balancing zorgt ervoor dat het laadvermogen op efficiënte wijze over de laadpunten verdeeld wordt. Reith Power: niet alleen sterk in de techniek maar ook uw adviseur als het gaat om slim beheer.

newmotionlaad
Laadpaal-voor-thuis

Beheer en helder inzicht in laadsessies

Inzicht in laadsessies en beheer van laadpassen via de online back-office. Of laadkosten met bezoekers verrekenen en bijvoorbeeld gebruik voor medewerkers gratis maken. Onze laadpaal installaties zijn voorzien van een slim beheersysteem. Precies zoals u het mag verwachten; veilig, overzichtelijk en intuïtief. Wij adviseren u graag de beste mogelijkheden om centraal meerdere laadpalen te beheren. Uw gebruikers profiteren altijd van optimaal laadcomfort en u kunt altijd vertrouwen op onbezorgd beheergemak.

Complete installatie en service

Reith Power laat het niet bij het adviseren en het vakkundig installeren van laadstations alleen. Ook als het gaat om nazorg kunt u rekenen op onze vlotte en vertrouwde service- en dienstverlening. Wij gebruiken altijd materialen met de beste garanties en onze medewerkers zijn deskundig en gecertificeerd. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn dan kunt u direct rekenen op onze service-op-maat. Van periodieke controles tot eerste hulp bij storingen; ook als het gaat om 24/7 nazorg zet Reith Power ontzorgen voorop.

installatielaadpaal
reith

Persoonlijk contact levert extra’s op

Samen met onze zusteronderneming Reith Elektrotechniek zijn we actief in de installatietechniek voor het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid. Wij van Reith blijven ons onderscheiden door onze vakkennis en de beste materialen te verbinden aan een onafhankelijk en persoonlijke aanpak. Ontzorgen begint bij ons dan ook met goed luisteren naar uw wensen en het bekijken van uw locatie en bestaande infrastructuur. Wij maken graag persoonlijk kennis met u om u direct te laten ervaren dat we onze afspraken nakomen.

Onze plan-van-aanpak

Onderstaand stappenplan is een compleet service model, waarbij Reith Power alle benodigde acties uitvoert en begeleidt.

 

Tijdens het eerste persoonlijke contact bespreken wij graag uw wensen. Daarnaast brengen wij met u de locatie, de situatie van de laadvoorziening en de huidige elektra verdeelinrichting in kaart.

De beste koop begint met ons uitgebreide advies- en prijsvoorstel

Wilt u een laadpaal kopen voor thuis of meerdere laadpalen voor bezoekers en medewerkers op uw zakelijke locatie? Reith Power biedt u als specialist op het gebied van laadpaal voorzieningen en elektrotechniek de beste totaaloplossing. Selecteer uw aanvraagkeuze en u ontvangt snel een vakkundig advies en een aantrekkelijk prijsvoorstel.

Met partners lading geven aan duurzaamheid

Logo Reith Power - Reith - Hofleverancier

Lading geven aan uw duurzame laadvoorzieningen doet Reith Power samen met sterke partners. Zo wordt er samengewerkt met zusterbedrijf Reith Elektrotechniek die, met meer dan 100 jaar ervaring, altijd zorgt voor bedrijfszekere e-installaties. De EV-laadpalen, accessoires en beheersystemen worden uitsluitend geleverd van merken die de beste prijs-kwaliteit, functionaliteiten en garanties voor de toekomst bieden.

Alfen
Blue Current logo
Newmotion logo
Wallbox logo
Zappi logo
EFlux logo
Logo EV box
Eleqtron logo
Maxem logo

Snel een persoonlijk antwoord

Wij staan u graag telefonisch te woord via 088 603 34 00. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Menu
Open chat