EV-oplaad gemak voor uw winkelend publiek

Uw winkelbezoeker het laadcomfort en u profiteert van additionele marge

Door het groeiende aanbod van elektrische auto’s, stimulering vanuit de overheid en duurzaamheidsvoordelen blijft het elektrisch rijden toenemen. Biedt als winkelier of beheerder van een retailplein uw publiek het comfort van onbezorgd opladen van hun elektrische auto. Reith Power is specialist op het gebied van laadpaal voorzieningen en biedt u de totaaloplossing van morgen. De bezoekers genieten het comfort van onbezorgd laden terwijl u profiteert van additionele inkomsten en extra traffic.

Uw laadstation wordt snel gevonden
Genereer extra inkomsten en traffic
Geschikt voor alle elektrische auto’s
Deskundig en persoonlijk advies
Toekomstgerichte totaaloplossingen
Openbaar auto laden

Onbezorgd laden tijdens het winkelen

Reith Power gaat verder dan menig laadpaal aanbieder. Het realiseren van een laadoplossing voor uw winkelgebied vraagt om onze specifieke aanpak. Vanuit onze expertise op het gebied van elektrotechnische bedrijfsinstallaties, E-mobility en EV-laad innovaties raakt u direct vertrouwd met onze manier van ontzorgen. We starten daarom altijd met het geven van deskundig advies nadat we naar uw wensen hebben geluisterd. Vervolgens vertellen we u graag over de technische en verdienstelijke mogelijkheden.

Meer winkeltraffic en additionele marge

Trek bezoekers met een elektrische auto’s aan door oplaadstations op uw parkeerterrein te plaatsen. Reith Power zorgt niet alleen voor een perfect geïnstalleerde laadpaal voorziening maar zorgt er ook voor dat u snel wordt gevonden. Het levert u direct al extra winkeltraffic en additionele marges op. U verdient hierbij niet alleen op uw winkelbezoek maar ook op de laadtarieven die u zelf bepaalt. Uw investering verdient zich zo snel terug terwijl u comfortabele EV-oplaadfaciliteiten aan uw retailservice verbindt.

EV Laadpleinen
Slim EV laadbeheer

Klaar voor de toekomst met slim laadbeheer

Onze laadpaal installaties zijn voorzien van een slim beheersysteem. U krijgt zo een helder inzicht en beheer over de laadsessies van uw bezoekers. Precies zoals u het van een online back-office mag verwachten; veilig, overzichtelijk en intuïtief. Reith Power transformeert uw parkeerplaats zo tot een intelligente laadlocatie. De laadpalen zijn geschikt voor alle elektrische- en hybride auto’s en de beschikbare laadcapaciteit wordt middels load balancing economisch verdeeld over de laadpalen.

Service en onderhoud

Reith Power laat het niet bij het adviseren en het vakkundig installeren van laadstations alleen. Ook als het gaat om nazorg kunt u rekenen op onze vlotte en vertrouwde service- en dienstverlening. Wij gebruiken altijd materialen met de beste garanties en onze medewerkers zijn deskundig en gecertificeerd. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn dan kunt u direct rekenen op onze service-op-maat. Van periodieke controles tot eerste hulp bij storingen; ook als het gaat om 24/7 nazorg zet Reith Power ontzorgen voorop.

Laadpaal montage
Advies elektrisch rijden

Persoonlijk contact levert extra’s op

Samen met onze zusteronderneming Reith Elektrotechniek zijn we actief in de installatietechniek voor het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid. Wij van Reith blijven ons onderscheiden door onze vakkennis en de beste materialen te verbinden aan een onafhankelijk en persoonlijke aanpak. Ontzorgen begint bij ons dan ook met goed luisteren naar uw wensen en het bekijken van uw locatie en bestaande infrastructuur. Wij maken graag persoonlijk kennis met u om u direct te laten ervaren dat we onze afspraken nakomen.

Onze plan-van-aanpak

Onderstaand stappenplan is een compleet service model, waarbij Reith Power alle benodigde acties uitvoert en begeleidt.

 

Tijdens het eerste persoonlijke contact bespreken wij graag al uw wensen. Daarnaast brengen wij met u de locatie, de situatie van de laadvoorziening en de huidige elektra verdeelinrichting met u in kaart.

Offerte ontvangen?

Vraag om een vrijblijvende offerte en u ontvangt snel een aantrekkelijk advies- en prijsvoorstel voor de beste EV-laadoplossing.

Met partners lading geven aan duurzaamheid

Logo Reith Power - Reith - Hofleverancier

Lading geven aan uw duurzame laadvoorzieningen doet Reith Power samen met sterke partners. Zo wordt er samengewerkt met zusterbedrijf Reith Elektrotechniek die, met meer dan 100 jaar ervaring, altijd zorgt voor bedrijfszekere e-installaties. De EV-laadpalen, accessoires en beheersystemen worden uitsluitend geleverd van merken die de beste prijs-kwaliteit, functionaliteiten en garanties voor de toekomst bieden.

Alfen
Blue Current logo
Newmotion logo
Wallbox logo
Zappi logo
EFlux logo
Logo EV box
Eleqtron logo
Maxem logo

Snel een persoonlijk antwoord

Wij staan u graag telefonisch te woord via 088 603 34 00. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Menu
Open chat