Van huis uit expert in laadpaal voorzieningen

Bied huurders het moderne gemak van onze laadpaal oplossingen

Van huis uit expert in laadpaal voorzieningen

Biedt huurders het moderne gemak van onze laadpaal oplossingen

Van huis uit expert in laadpaal voorzieningen

De verkoop van elektrische auto’s blijft toenemen. Nieuwe modellen elektrische auto’s verschijnen in rap tempo op de markt. Onder meer de milieu- en financiële voordelen zorgen ervoor dat er steeds meer wordt gekozen voor elektrisch rijden. Wilt u als woningcorporatie uw huurders het comfort van laden aan huis bieden, dan heeft REITH Power de laadvoorziening van de toekomst. Van een oplossing die perfect op de groepenkast of grotere infrastructuur aansluit tot een slim beheersysteem en service.

Specifieke oplossingen voor woningcorporaties
Deskundig en toekomstgericht advies
Complete installatie en slim beheergemak
Totale ontzorging en complete service
Experts in E-mobiliteit, laadpalen en elektrotechniek
Openbaar EV laden

Bied uw huurders altijd een onbezorgde EV-laadervaring

Het realiseren van een modern laadinfrastructuur voor woningcorporaties vraagt om onze specifieke aanpak. Niet alleen houden we direct rekening met de locatie, de wensen van uw huurders maar ook met de situatie van morgen. Van uitbreiding van het aantal laadpalen tot load-balancing voor een economisch verdeling van de stroomafname en van slimme beheersystemen tot een vlotte service waar altijd op kan worden vertrouwd; Vanaf het eerste contact merkt u wat Reith Power bedoelt met onbezorgd laden, beheren en besparen.

Totaaloplossingen die zijn voorbereid op een duurzame toekomst

Al sinds de intrede van de elektrische auto in Nederland hebben wij honderd jaar elektrotechnische ervaring uitgebreid met kennis rondom E-mobility en laadpalen. Samen met onze leveranciers van laad- en beheersystemen volgen we de technologische innovaties en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Als woningcorporatie bent u zo altijd verzekerd van optimaal advies, installatie en service. Reith Power biedt totaaloplossingen en geeft persoonlijk lading aan uw duurzame relaties met uw huurders.

Beste-laadpaal-in-huis
Laadpaal-voor-thuis

Beheer en uitgebreide monitoring

Registratie van laadsessies inzichtelijk maken en laadkosten vervolgens met betreffende leden verrekenen. Onze laadpaal installaties, die zijn voorzien van een modern beheersysteem, maken het mogelijk. Precies zoals u het als woningcorporatie mag verwachten; veilig, overzichtelijk, intuïtief en de mogelijkheid om centraal meerdere laadpalen te beheren. Zelfs automatische facturering aan de verbruikers is mogelijk. Uw huurders profiteren van een laadmogelijkheid thuis en u kunt altijd vertrouwen op onbezorgd beheergemak.

Service en onderhoud

Reith Power laat het niet bij het adviseren en installeren van laadstations alleen. Ook als het gaat om nazorg kunt u en uw huurders altijd rekenen op onze persoonlijke en vertrouwde service. Wij gebruiken altijd materialen met de beste garanties en onze medewerkers zijn deskundig en gecertificeerd. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn dan kunt u direct rekenen op onze service-op-maat. Van periodieke controles tot eerste hulp bij storingen; ook als het gaat om 24/7 nazorg zet Reith Power ontzorgen voorop.

Laadpaal montage
Advies laadpalen

Persoonlijk contact levert extra’s op

Samen met onze zusteronderneming REITH Elektrotechniek zijn we actief in de installatietechniek voor het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid. Wij van REITH blijven ons onderscheiden door onze vakkennis en de beste materialen te verbinden aan een onafhankelijk en persoonlijke aanpak. Ontzorgen begint bij ons dan ook met goed luisteren naar uw wensen en het bekijken van uw locatie en bestaande infrastructuur. Wij maken graag persoonlijk kennis met u om u direct te laten ervaren dat we onze afspraken nakomen.

Onze plan-van-aanpak

Onderstaand stappenplan is een compleet service model, waarbij Reith Power alle benodigde acties uitvoert en begeleidt.

 

Tijdens het eerste persoonlijke contact bespreken wij graag uw wensen en die van uw huurders. Daarnaast brengen wij met u de locatie, de situatie van de laadvoorziening en de huidige elektra verdeelinrichting met in kaart.

Direct offerte ontvangen?

Vraag om een vrijblijvende offerte en u ontvangt snel een aantrekkelijk advies- en prijsvoorstel voor de beste EV-laadoplossing.

Met partners lading geven aan duurzaamheid

Logo Reith Power - Reith - Hofleverancier

Lading geven aan uw duurzame laadvoorzieningen doet Reith Power samen met sterke partners. Zo wordt er samengewerkt met zusterbedrijf Reith Elektrotechniek die, met meer dan 100 jaar ervaring, altijd zorgt voor bedrijfszekere e-installaties. De EV-laadpalen, accessoires en beheersystemen worden uitsluitend geleverd van merken die de beste prijs-kwaliteit, functionaliteiten en garanties voor de toekomst bieden.

Alfen
Blue Current logo
Newmotion logo
Wallbox logo
Zappi logo
EFlux logo
Logo EV box
Eleqtron logo
Maxem logo

Snel een persoonlijk antwoord

Wij staan u graag telefonisch te woord via 088 603 34 00. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Menu
Open chat