Specialisten in EV-laadvoorzieningen

Een team van denkers en doeners die afspraken over totaaloplosingen nakomen

Over Reith Power

Over Reith Power

Reith Power is specialist op het gebied van laadpaal voorzieningen voor alle elektrische auto’s en zonnestroomsystemen. Met de techniek en kennis van morgen realiseren we kleine en grotere installaties in heel Nederland. Dit doen we bij klanten thuis, bij bedrijven en organisaties. Van een enkele laadpaal tot publieke laadpleinen in combinatie met zonnestroom en met slimme beheersystemen. Van betrouwbaar advies tot vakkundige installatie en de beste service; Reith Power sluit altijd aan op uw duurzame wensen.

Laadpalen en zonnestroomsystemen
Deskundig en persoonlijk advies
Bedrijfszekere installaties met optimale nazorg
Toekomstgerichte oplossingen-op-maat
Kennis van E-mobiliteit, laadpalen en elektrotechniek

Al meer dan 135 jaar verbonden aan elektrotechniek

Reith Power BV is tijdens de opmars van zonnestroomtechniek en elektrisch rijden opgericht als dochteronderneming van Reith Elektrotechniek, het advies- en installatiebedrijf dat al meer dan 135 jaar bestaat! Jeroen Reith, vierde generatie eigenaar, herkende al vroeg de potentie en elektrotechnische uitdagingen rondom laadpalen en zonnestroom. Het realiseren van duurzame voorzieningen vraagt om focus en specialistische kennis van EV-mobiliteit, laadpalen, zonnestroom en elektrotechniek. Een meer dan logische stap dan ook dat Reith Power is opgericht om samen met innovatieve partners elke vraag en budgetwens om te zetten in de totaaloplossing van morgen.

reith

Missie en visie

Reith Power heeft zich ten doel gesteld de beste integrale laadpaalspecialist van Nederland te zijn. Reith Power ziet laadpalen als onderdeel van een integrale oplossing om Nederland stap voor stap duurzamer te maken, dit door slimme integratie met energiemanagement, duurzame energieopwekking, energieopslag en energiebesparende oplossingen. Samen met het zusterbedrijf Reith Elektrotechniek voeren zij  deze projecten integraal uit.

Zij richt zich daarbij op klanten binnen de zakelijke en particuliere markt die behoefte hebben aan een deskundige partij die ze volledig ontzorgt, van advies tot en met beheer. Van thuislaadpaal tot laadpleinen. Dit doen ze bijvoorbeeld bij kantoren, Vereniging Van Eigenaren (VVE), woningcorporaties, auto- en leasebedrijven, maar ook bij parkeergarages, retailpleinen, horeca en zakelijk vastgoed. Reith Power onderscheidt zich hierin door de unieke combinatie van kennis en ervaring op het vlak van EV- mobiliteit, elektrotechniek en duurzaamheid.

Reith Power wil dit alles bereiken door klanten en leveranciers te zien als partners, alle ruimte te geven voor creativiteit, innovaties, ondernemerschap en continue bezig te zijn om het bedrijf, de processen en de dienstverlening te optimaliseren.

Partners in duurzame oplossingen

Logo Reith Power - Reith - Hofleverancier

Snel een persoonlijk antwoord

Wij staan u graag telefonisch te woord via 088 603 34 00. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Menu
Open chat