Reith Power vindt de bescherming van persoonsgegevens heel belangrijk. Lees hier hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens.

Definities

  1. Privacybeleid: dit privacybeleid;
    b. Gebruiker: iedere gebruiker van de Website;
    c. Verantwoordelijke: Reith Power, e-mailadres: info@reithpower.nl
    d. Website: de website onder www.reithpower.nl
  2. Algemeen

1.1. In dit Privacybeleid wordt beschreven hoe Reith Power de persoonsgegevens van haar Gebruikers in algemene zin verwerkt.
1.2. De persoonsgegevens die door Reith Power worden verwerkt zijn onder andere:
– Voornaam
– Achternaam
– E-mailadres
– Telefoonnummer
– En andere persoonsgegevens die door de Gebruiker schriftelijk worden verstrekt aan Reith Power

  1. Verzameling en gebruik van persoonsgegevens

2.1. Reith Power verzamelt persoonsgegevens van een Gebruiker wanneer de Gebruiker deze persoonsgegevens via de Website aan Reith Power heeft doorgegeven, bijvoorbeeld door contact op te nemen met Reith Power of doordat de Gebruiker zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.
2.2. Reith Power gebruikt deze persoonsgegevens voor het doeleinde waarvoor de Gebruiker de persoonsgegevens aan Reith Power heeft verstrekt. Dit kan zijn voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij betrokkene partij is.

2.3. Daarnaast kan Reith Power de persoonsgegevens gebruiken om haar Gebruikers op de hoogte te stellen van diensten van Reith Power die interessant voor de desbetreffende Gebruiker zouden kunnen zijn. Indien de Gebruiker hiertegen bezwaar heeft, kan hij of zij zich via de opt-out mogelijkheid in de nieuwsbrief uitschrijven of contact opnemen met Reith Power.

  1. Minderjarigen

3.1. In sommige gevallen vraagt Reith Power expliciet om toestemming om bepaalde persoonsgegevens te kunnen gebruiken. Als de Gebruiker jonger is dan 16 jaar, heeft de Gebruiker in die gevallen de toestemming van zijn of haar ouder of voogd nodig om de persoonsgegevens te verstrekken aan Reith Power. De ouder of voogd kan in dat geval ook altijd de aan Reith Power verstrekte gegevens aanpassen of verwijderen.

  1. Doorgifte aan derden

4.1. Reith Power zal de persoonsgegevens van haar Gebruikers niet aan derden doorgeven, tenzij:
4.1.1. De doorgifte geschiedt aan een door Reith Power voor de in dit Privacybeleid opgesomde doeleinden ingeschakelde verwerker; of
4.1.2. Reith Power op grond van wettelijke verplichting gehouden is persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.

  1. Doorverwijzingen

5.1 Deze website kan doorverwijzingen bevatten naar websites van derden, bijvoorbeeld in de vorm van een hyperlink, banner of button. Reith Power is niet verantwoordelijk voor de naleving van de privacywetgeving door deze derden.

  1. Wijziging/verwijdering van persoonsgegevens

6.1. De Gebruiker heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering, verplaatsing en afscherming van zijn of haar persoonsgegevens, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens en vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
6.2. Indien de Gebruiker van een van deze rechten gebruik wil maken, of indien de Gebruiker vragen heeft over dit Privacybeleid kan de Gebruiker contact opnemen:

Reith Power

Bedrijvenweg 7

7161 AK Neede

info@reithpower.nl

6.3. Reith Power zal zich inspannen om binnen 4 weken te reageren op een verzoek van een Gebruiker tot inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering, verplaatsing en afscherming van de persoonsgegevens die betrekking hebben op de Gebruiker. Hieraan kunnen kosten verbonden zijn voor Gebruiker. Alvorens gehoor te geven aan een verzoek als bedoeld in dit artikel, zal Reith Power de gebruiker over deze kosten informeren.
6.4 Een weigering om aan het in lid 1 van dit artikel vermelde verzoek te voldoen zal met redenen worden omkleed.
6.5. Gebruikers kunnen zich afmelden van de nieuwsbrief door een e-mail te zenden aan Reith Power.

  1. Bewaartermijn

7.1. Reith Power bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor persoonsgegevens worden verwerkt, tenzij Reith Power op grond van een wettelijke bepaling verplicht is persoonsgegevens langer te bewaren.

  1. Beveiliging

8.1. Reith Power heeft juridische, technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van Gebruikers te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.

  1. Wijzigingen in het Privacybeleid

9.1. Reith Power behoudt zich het recht voor dit Privacybeleid aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. Reith Power adviseert de Gebruiker dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. Het huidige Privacybeleid is bijgewerkt op 1 augustus 2021.

  1. Toepasselijk recht

10.1 Op eventuele geschillen die voortvloeien uit dit Privacybeleid is Nederlands recht van toepassing.

  1. Google Analytics

11.1 Reith Power gebruikt Google Analytics. Het IP-adres van de Gebruiker is geanonimiseerd en er worden geen gegevens gedeeld met Google. Reith Power heeft een verwerkingsovereenkomst met Google getekend. De anonimisering van Google Analytics data betekent dat Reith Power deze Analytics cookies zonder toestemming mag plaatsen. De Gebruiker wordt op de hoogte gesteld van deze cookies middels een cookiebanner dat tot acceptatie getoond wordt.

 

Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

Marcel

Uitstekende service

Vanaf het eerste contact met Bas tot en met de plaatsing door de monteur is alles zeer soepel verlopen.
Inmiddels maken wij al enige tijd naar grote tevredenheid gebruik van de laadpaal.

Een absolute aanrader!

Dennis

Afspraak is afspraak met een topservice!

Korte lijntjes, altijd bereikbaar of reageren zeer snel in combinatie met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding!

Joost

Professioneel & fijn bedrijf wat zijn afspraken nakomt!

Vanaf het 1e contact met de Sales tot aan de uitvoering is alles goed & voorspoedig verlopen. Medewerkers zijn erg vakkundig, pakken dingen snel op en kwamen zelfs 1 dag voor plaatsing alles nog even checken!

Melanie / Plan Effect

De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

Offerte aanvragen