Snelladen van een auto

Snelladen, je komt het onderweg steeds vaker tegen. Gebruikers van elektrische auto’s beschikken bij een korte laadsessie over een bijna volle acculading. Ideaal dus voor tankstations, retailpleinen, hotels en op plaatsen langs de openbare weg.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  snelladers
  • Ontzorgpartner met specialistische kennis
  • Toekomstgerichte laadoplossingen
  • Bedrijfszekere installaties
  • Sterk in afspraken nakomen
  • Persoonlijk en servicegericht
  Kiyoh icon 9.3

  Kiyoh

  84 beoordelingen

  Voordelen van snelladen

  Laden op een snellaadstation is de snelste manier om een EV op te laden en is dan ook vaak te vinden langs snelwegen of op locaties dichtbij hoofdwegen. Snelladers leveren een hoogvermogen gelijkstroom om een auto in 20 tot 40 minuten tot 80% op te laden. In de meeste gevallen wordt de laadsnelheid automatisch teruggeschroefd naarmate de accu voller raakt. Hiermee wordt de accu beschermd en de levensduur van de accu verlengd. Bij alle snelladers is de oplaadkabel aan het station vastgeketend, zodat deze niet losgekoppeld kan worden. Let wel: snelladen kan alleen toegepast worden op EV’s die ook daadwerkelijk een snellaadfunctie hebben.

  Vermogen snelladen

  Het beschikken over voldoende vermogen is essentieel voor het snelladen van een elektrische auto. In sommige situaties is er al voldoende vermogen beschikbaar, maar in andere situaties moet er een nieuwe netaansluiting aangevraagd worden; soms zelfs met een transformatorstation. Klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet! Reith Power ontzorgt jou namelijk volledig in dit proces.

  Beheer en helder inzicht

  Krijg eenvoudig en snel inzicht in de laadsessies en het beheer van laadpassen via onze online backoffice. Hiermee kun je ook de laadkosten met bezoekers verrekenen. Onze snellaadstations zijn voorzien van een slim beheersysteem. Jouw gebruikers profiteren hierdoor altijd van optimaal laadcomfort, terwijl jij kunt vertrouwen op onbezorgd beheergemak.

  Reith Power is jouw specialist

  Laadscan aanvragen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Laadscan aanvragen
  exploitatie

  Exploitatie

  Voor jou als eigenaar of exploitant van een snellaadplein zijn er, naast het bieden van een veelgevraagde service, ook uitstekende beheer- en (terug)verdienmogelijkheden. Hierdoor wordt het installeren van snellaadpalen nog aantrekkelijker én voordeliger. Reith Power informeert je graag hierover.

  Persoonlijk contact

  Samen met onze zusteronderneming Reith Elektrotechniek zijn we actief in de installatietechniek voor het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid. Reith Power blijft zich onderscheiden door haar vakkennis en de beste materialen te verbinden aan een onafhankelijke en persoonlijke aanpak. Ontzorgen begint bij ons dan ook met goed luisteren naar jouw wensen en het bekijken van de locatie en bestaande infrastructuur. Wij maken graag persoonlijk kennis om jou direct te laten ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen.

  persoonlijk contact

  Reith Power is uw specialist in laadpalen

  Partnerprogramma

  Reith Power is dé specialist op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Wij leveren en installeren laadpalen bij klanten thuis, bij bedrijven en bij VvE’s. Van een enkele laadpaal tot publieke laadpleinen in combinatie met slimme beheersystemen en van betrouwbaar advies tot vakkundige installatie en de beste service – Reith Power is graag jouw partner op het gebied van elektrisch rijden en laden.

  Partner worden
  ">

  Zeer betrouwbaar!

  Gelijk een goed gevoel bij Reith Power.

  Ik heb contact gehad met Bilel, zeer duidelijke uitleg en een professionele aanpak.

  Het laadstation is geïnstalleerd en werkt naar behoren.
  Kortom: Top aanpak!

  Roy

  Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

  Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

  Marcel

  Uitstekende service

  Vanaf het eerste contact met Bas tot en met de plaatsing door de monteur is alles zeer soepel verlopen.
  Inmiddels maken wij al enige tijd naar grote tevredenheid gebruik van de laadpaal.

  Een absolute aanrader!

  Dennis

  Afspraak is afspraak met een topservice!

  Korte lijntjes, altijd bereikbaar of reageren zeer snel in combinatie met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding!

  Joost

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen