Snelladen

Snelladen, je komt het onderweg steeds vaker tegen. Gebruikers van elektrische auto’s zijn bekend met de lange wachttijden die zich soms voordoen bij het snelladen van de auto. Vanwege het beschikbare vermogen van de laadpaal kan het soms enkele uren duren voordat je beschikt over een volledig opgeladen batterij. Dit fenomeen is echter bijna verleden tijd. Snelladen maakt zijn opmars in de wereld van duurzaam rijden. Met een korte laadsessie van enkele minuten tot een uur beschikt u over een bijna volle acculading. Ideaal dus voor bijvoorbeeld: tankstations, retailpleinen, hotels en op plaatsen langs de openbare weg.

Let op, er is een groot verschil tussen ‘snel laden thuis’ en ‘snelladers’ onderweg. Denkt u op zoek te zijn naar een ‘snellader voor thuis’? Dan zoekt u waarschijnlijk een ‘reguliere laadpaal’ voor thuis.

 

snelladers
 • Ontzorgpartner met specialistische kennis
 • Toekomstgerichte laadoplossingen
 • Bedrijfszekere installaties
 • Sterk in afspraken nakomen
 • Persoonlijk en servicegericht

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Voordelen van een snellaadstation

  Laden op een snellaadstation is de snelste manier om een EV op te laden en is dan ook vaak te vinden langs snelwegen of op locaties dichtbij hoofdwegen. Snellaadstations leveren een hoogvermogen gelijkstroom om een auto in 20 tot 40 minuten tot 80% op te laden. In de meeste gevallen wordt de laadsnelheid automatisch teruggeschroefd naarmate de accu voller raakt. Hiermee wordt de accu beschermd en de levensduur van de accu verlengd. Bij alle snellaadpalen is de oplaadkabel aan het station vastgeketend, zodat deze niet losgekoppeld kan worden. Let wel op: snelladen kan alleen toegepast worden op EV’s die ook daadwerkelijk een snellaadfunctie hebben. Verder kun je zelf de kosten bepalen en kun je het snellaadstation instellen voor verschillende gebruikers. Wij willen onze partners graag volledig ontzorgen. Bij Reith Power bieden wij onze partners daarom een partnerprogramma aan om de samenwerking te perfectioneren. Als partner krijg je gratis extra verlengde partnergarantie van 5 jaar voor het snelllaadstation en de installatie.

  zakelijk je elektrische auto sneller opladen

  Vermogen snelladen

  Het beschikken over voldoende vermogen is essentieel voor het snelladen van een elektrische auto. In sommige situaties is er al voldoende vermogen beschikbaar, maar in andere situaties moet er een nieuwe netaansluiting aangevraagd worden; soms zelfs met een transformatorstation. Reith Power kan zakelijk Nederland volledig ontzorgen in dit proces. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je een DC snellader kunt faciliteren voor jouw wagenpark of voor exploitatie-doeleinden. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor een snellader voor jouw bedrijf te bespreken. Wil je eerst meer informatie, raadpleeg dan onze blog over de opkomst van snelladen in Nederland.

  EVBox

  De DC-laders van het merk EVBox vormen een toonaangevende keuze binnen de wereld van elektrisch opladen. Deze geavanceerde laders zijn ontworpen met een focus op zowel prestaties als gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is een schaalbaar ontwerp mogelijk en kan het vermogen van de lader meegroeien met de behoefte. De DC laders van EVBOX bieden elektrische voertuigen snelle oplaadmogelijkheden, waardoor ze ideaal zijn voor drukke laadstations en onderweg. De betrouwbare technologie van EVBox, gecombineerd met hun inzet voor duurzaamheid, maakt hun DC-laders een populaire keuze voor diegenen die streven naar milieuvriendelijkere mobiliteitsopties. Met EVBox ben je verzekerd van een efficiënte en betrouwbare laadervaring voor elektrische voertuigen. Het laadvermogen is modulair schaalbaar tot wel 240 KW. De EVBox Troniq Modular is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen met een vermogen van 90 KW tot 240 KW.

  ABB

  De DC-laders van het gerenommeerde merk ABB staan bekend om hun betrouwbaarheid en efficiëntie. Deze geavanceerde laders zijn ontworpen om elektrische voertuigen snel en veilig op te laden, waardoor ze ideaal zijn voor zowel particuliere als openbare laadinfrastructuur. Met ABB’s toonaangevende technologieën bieden hun DC-laders gebruikers een naadloze en krachtige laadervaring, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere mobiliteit. ABB’s jarenlange ervaring en innovatie in de energiesector maken hun DC-laders een vertrouwde keuze voor EV-gebruikers wereldwijd.
  Het laadvermogen is modulair schaalbaar tot wel 180 kW. De Terra DC Fast laadsystemen zijn verkrijgbaar in een range van 20 kW (Terra 24) tot 180 kW (Terra 184).

  KREISEL

  KREISEL’s CHIMERO gecombineerde DC-lader/batterij is een hoogvermogen snellaad systeem dat CCS-laden tot 180 kW vermogen mogelijk maakt met een lage netaansluiting. Sleutel tot deze technologie is de geïntegreerde 92 kWh batterij die piekbelastingen vermijdt tijdens het opladen. Deze unieke opstelling maakt een hoog laadvermogen mogelijk met een netaansluiting met beperkt (reserve-)vermogen. Tot 180 kW snelladen is zo mogelijk op een beperkte capaciteit netaansluiting (van 22 tot 60 kW).

  Kreisel Chimero

  Beheer en exploitatie

  Krijg eenvoudig en snel inzicht in de laadsessies en het beheer van laadpassen via onze online backoffice. Hiermee kun je ook de laadkosten met bezoekers verrekenen. Onze snellaadstations zijn voorzien van een slim beheersysteem. Het onderweg kunnen laden bij een snellader biedt winstgevende ondernemingskansen voor ondernemers. Zo kunnen ondernemers investeren in snelladers en tegen betaling laadsessies aanbieden waarmee zijn winst maken. De beschikbaarheid van een elektriciteitsaansluiting van voldoende vermogen is hierbij van essentieel belang. DC snelladers moeten betrouwbaar zijn, 24/7. Ons team van technische experts zorgt naast de levering en installatie tevens voor preventief onderhoud, monitoring en snelle respons bij eventuele storingen, om ervoor te zorgen dat uw laders altijd operationeel. Jouw gebruikers profiteren hierdoor altijd van optimaal laadcomfort, terwijl jij kunt vertrouwen op onbezorgd beheergemak.

  Reith Power is jouw specialist

  Terug­verdientijd berekenen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Bereken nu
  Snellaadstations om je elektrische auto snel op te laden

  Financial Lease

  Bij Reith Power begrijpen we dat investeren in snelladers een belangrijke stap is in de groei van duurzame mobiliteit. Om u te helpen deze investering op een haalbare en kosteneffectieve manier te realiseren, bieden we onze klanten de mogelijkheid van Financial Lease aan. Financial Lease is een financieringsoptie die het voor bedrijven en ondernemers mogelijk maakt om te investeren in snelladers zonder directe kapitaalinvestering. In plaats van de volledige aanschafprijs vooraf te betalen, betaalt u in vaste maandelijkse termijnen over een overeengekomen looptijd.

  Ons Financial Lease-proces is eenvoudig en transparant. U kiest de gewenste snellader(s) en wij werken samen met onze financieringspartner om een leaseovereenkomst op maat te ontwikkelen. U betaalt vervolgens maandelijks een vast bedrag gedurende de looptijd van het leasecontract.

  Neem vandaag nog contact op met ons team om te ontdekken hoe Financial Lease met Reith Power u kan helpen om uw snelladers te realiseren en de toekomst van elektrische mobiliteit te ondersteunen. Samen maken we de weg vrij voor een schonere, groenere toekomst.

  Snelladen vergemakkelijkt duurzaam rijden

  Offerte aanvragen