Onderweg snelladen

Snelladen, je komt het onderweg steeds vaker tegen. Gebruikers van elektrische auto’s zijn bekend met de lange wachttijden die zich soms voordoen bij het opladen van de auto. Vanwege het beschikbare vermogen van de laadpaal of EV-box, kan het soms enkele uren duren voordat je beschikt over een volledig opgeladen batterij. Dit fenomeen is echter bijna verleden tijd. Snelladen maakt zijn opmars in de wereld van duurzaam rijden. Met een korte laadsessie van enkele minuten tot een uur beschikt u over een bijna volle acculading. Ideaal dus voor tankstations, retailpleinen, hotels en op plaatsen langs de openbare weg.

Let op, er is een groot verschil tussen ‘snel laden thuis’ en ‘snelladers’ onderweg. Denkt u op zoek te zijn naar een ‘snellader voor thuis’? Dan zoekt u waarschijnlijk een ‘reguliere laadpaal’ voor thuis.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  snelladers
  • Ontzorgpartner met specialistische kennis
  • Toekomstgerichte laadoplossingen
  • Bedrijfszekere installaties
  • Sterk in afspraken nakomen
  • Persoonlijk en servicegericht
  sterren sterren

  Kiyoh

  88 beoordelingen

  Voordelen van snelladen

  Laden op een snellaadstation is de snelste manier om een EV op te laden en is dan ook vaak te vinden langs snelwegen of op locaties dichtbij hoofdwegen. Snelladers leveren een hoogvermogen gelijkstroom om een auto in 20 tot 40 minuten tot 80% op te laden. In de meeste gevallen wordt de laadsnelheid automatisch teruggeschroefd naarmate de accu voller raakt. Hiermee wordt de accu beschermd en de levensduur van de accu verlengd. Bij alle snelladers is de oplaadkabel aan het station vastgeketend, zodat deze niet losgekoppeld kan worden. Let wel: snelladen kan alleen toegepast worden op EV’s die ook daadwerkelijk een snellaadfunctie hebben.

  snelladen
  Snellaadstations

  Vermogen snelladen

  Het beschikken over voldoende vermogen is essentieel voor het snelladen van een elektrische auto. In sommige situaties is er al voldoende vermogen beschikbaar, maar in andere situaties moet er een nieuwe netaansluiting aangevraagd worden; soms zelfs met een transformatorstation. Dit komt doordat ‘standaard’ netaansluiting wisselstroom (AC) levert. Accu’s van EV’s dienen echter met gelijkstroom (DC) te worden opgeladen. Het is dan aan de interne omvormer van de auto de taak om wisselstroom om te zetten in gelijkstroom. Maar met een nieuwe netaansluiting van gelijkstroom (DC) slaat die stap over. Klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet! Reith Power ontzorgt zakelijk Nederland namelijk volledig in dit proces. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je een snellaadstation kunt aanleggen aan jouw wagenpark. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor een snellaadpaal voor jouw bedrijf te bespreken. Wil je eerst meer informatie, raadpleeg dan onze blog over de opkomst van snelladen in Nederland.

  Beheer en helder inzicht

  Krijg eenvoudig en snel inzicht in de laadsessies en het beheer van laadpassen via onze online backoffice. Hiermee kun je ook de laadkosten met bezoekers verrekenen. Onze snellaadstations zijn voorzien van een slim beheersysteem. Jouw gebruikers profiteren hierdoor altijd van optimaal laadcomfort, terwijl jij kunt vertrouwen op onbezorgd beheergemak.

  Reith Power is jouw specialist

  Terug­verdientijd berekenen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Bereken nu
  Snellaadstation

  Exploitatie

  Voor jou als eigenaar of exploitant van een snellaadplein zijn er, naast het bieden van een veelgevraagde service, ook uitstekende beheer- en (terug)verdienmogelijkheden. Hierdoor wordt het installeren van snellaadpalen nog aantrekkelijker én voordeliger. Reith Power informeert je graag hierover.

  Persoonlijk contact

  Samen met onze zusteronderneming Reith Elektrotechniek zijn we actief in de installatietechniek voor het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid. Reith Power blijft zich onderscheiden door haar vakkennis en de beste materialen te verbinden aan een onafhankelijke en persoonlijke aanpak. Ontzorgen begint bij ons dan ook met goed luisteren naar jouw wensen en het bekijken van de locatie en bestaande infrastructuur. Wij maken graag persoonlijk kennis om jou direct te laten ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen.

  persoonlijk contact

  Reith Power is jouw specialist in laadpalen

  Partnerprogramma

  Reith Power is dé specialist op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Wij leveren en installeren laadpalen bij klanten thuis, bij bedrijven en bij VvE’s. Van een enkele laadpaal tot publieke laadpleinen in combinatie met slimme beheersystemen en van betrouwbaar advies tot vakkundige installatie en de beste service – Reith Power is graag jouw partner op het gebied van elektrisch rijden en laden.

  Partner worden
  ">
  eflux
  alfen
  reith-elektro
  Royal wagenborg logo
  Landal logo
  Gamma logo
  TKH group logo
  Sligro logo
  Bouwmaat logo
  Hageman logo wit
  Van Mossel automotive partner wit
  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Prima

  er is goed mee te overleggen in mijn geval.

  Scherphof

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Perfect afgehandeld.

  Duidelijke offerte en perfect geinstalleerd

  Bert Knoop

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Super service snel en duidelijk!

  Met een paar belletjes heb je wat je wilt hebben snelle service ,nette monteurs en goeie uitleg prima bedrijf!!

  Jos Derksen

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Snelle reactie!Goed geholpen

  Ben in zijn algemeenheid goed en vlot geholpen.

  Andre

  Snelladen vergemakkelijkt duurzaam rijden

  Offerte aanvragen