Laadpalen voor zakelijk Nederland

Tegenwoordig zijn elektrische auto’s niet meer weg te denken uit de samenleving. Sterker nog, wat betreft het bedrijfsleven zijn ze een welkome bron van duurzaamheid en kostenbesparing. Zijn er in jouw organisatie al collega’s die de overstap hebben gemaakt op elektrisch? Of zijn er plannen om het gehele wagenpark te verduurzamen? Dan heb je dé laadpaalspecialist van zakelijk Nederland nodig!

Al decennialang actief in de elektra en sinds een paar jaar gespecialiseerd in de laadpaaltechniek, zijn wij bij Reith Power de meest ervaren partner op het gebied van laadpaalinstallatie voor zakelijk Nederland. Met succesverhalen in diverse sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven. Installaties van zakelijke laadpalen voor autodealers, kantoren en transportbedrijven, alle takken van het bedrijfsleven kunnen bij ons terecht om zakelijke laadpalen te laten plaatsen. Of het nu gaat om één laadpaal voor zakelijk gebruik of om een compleet laadplein met een slim beheersysteem, wij zijn jouw partner! Je kunt rekenen op betrouwbaar advies, vakkundige installatie en de beste service. Hierin onderscheiden we onszelf door de unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van EV-mobiliteit, elektrotechniek en duurzaamheid.

Icoon voor zakelijke laadpalen
 • Hofleverancier bij Koninklijke beschikking
 • Toekomstgerichte laadoplossingen
 • Volledige ontzorging van ontwerp tot onderhoud
 • Persoonlijk en servicegericht

Vraag meer informatie over onze zakelijke laadpalen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Subsidie zakelijke laadpaal

  Zakelijke laadpalen zijn een belangrijk tandwiel in de verduurzaming van zakelijk Nederland. Bovendien zijn elektrische auto’s onderaan de streep per kilometer goedkoper in gebruik. En wist je dat je mogelijk een subsidie krijgt voor je zakelijke laadpaal? De overheid verstrekt verschillende subsidies voor de aanleg en ingebruikneming van laadpalen en de aanschaf van elektrische auto’s. Verdiep je in de mogelijkheden en kijk of jouw organisatie in aanmerking komt voor subsidie voor zakelijke laadpalen, waardoor de aanschaf, installatie en gebruik van laadpalen zakelijk nóg voordeliger wordt. Tegelijkertijd is het een mooi visitekaartje voor je kantoor, want je laat hiermee zien dat je aan het milieu denkt.

  Stroomvoorziening laadpaal zakelijk

  Zakelijke laadpaal laten plaatsen

  Wil je een zakelijke laadpaal laten plaatsen? Reith Power verzorgt de aanschaf, installatie en de nazorg van elke nieuwe laadpaal in vier stappen. Na het eerste contact, komen onze specialisten langs op locatie om ervoor te zorgen dat we de zakelijke laadpaal op de meest optimale plek installeren. Denk hierbij aan aspecten zoals toegankelijkheid en de afstand tot de schakelkast. Op basis hiervan adviseren we je waar je de zakelijke laadpaal het beste kunt laten installeren. Op basis van deze locatie, de gekozen laadpalen en de toekomstbestendigheid, stellen we een vrijblijvende offerte op. Na akkoord op deze offerte wordt de laadpaal binnen drie à vier weken geïnstalleerd. De volledige ontzorging van Reith Power eindigt met een dekkende garantie.

  Complete ontzorging met een laadpaal zakelijk van Reith Power

  Veelvoorkomende drempels die we zien bij klanten hebben te maken met het beschikbare vermogen. Gelukkig hebben we tegenwoordig in vrijwel alle laadpalen Dynamic Load Balancing-technologie. Deze technologie, in het bijzonder voor zakelijke laadpalen die allemaal aangesloten zijn op hetzelfde net, is van cruciaal belang. Deze technologie meet continu het vermogen dat de schakelkast aankan. Op het moment dat kortsluiting dreigt, verlaagt de laadpaal het vermogen dat naar de auto wordt gevoerd.

  Een andere drempel is de vraag hoe eigenaren van de laadpalen ervoor kunnen zorgen dat alleen werknemers, klanten of bewoners gebruik maken van de laadpalen. Daarvoor hebben we bij Reith Power onze eigen beheerservice. Dit dashboard fungeert ter vervanging van een wagenparkbeheerder. Hier kan de beheerder van de laadpalen gemakkelijk inzien wie er gebruik maakt van de laadpalen, hoe vaak, en wat het huidige beschikbare vermogen is. De wagenparkbeheerder kan ook instellen óf mensen moeten betalen voor de stroom en, zo ja, hoeveel cent per kWh er wordt verrekend.

  De beheerservice van een laadpaal zakelijk van Reith Power

  Meer mogelijkheden voor zakelijk laden

  Naast deze ideale functies, zijn we bij Reith Power ook flexibel in de locatie en laadpaalsoort. Wat we daarmee bedoelen is: is het een laadpaal zakelijk voor thuis of is het bijvoorbeeld een snellader voor vrachtwagens? Bij Reith Power kunnen we namelijk beide oplossingen op maat leveren.

  Zakelijke laadpaal thuis

  Een laadpaal van de zaak waarmee je jouw elektrische leaseauto thuis kan opladen. Het is een vrij duidelijk concept. Toch kan het voor sommige bedrijven een struikelblok zijn. Wat als de zakelijke laadpaal wordt misbruikt wanneer deze ongereguleerd thuis staat? Gelukkig hebben wij bij Reith Power daarvoor de beheerservice in het leven geroepen. Elke eigenaar en gebruiker van de laadpaal kan in een overzichtelijk dashboard terugzien hoeveel stroom er op welk tijdstip is gebruikt om de auto op te laden. Het is via onze beheerservice ook mogelijk om reiskostenvergoeding te verrekenen met de gebruikte wattage. Zo kan een laadpaal zakelijk of privé beide worden beheerd door het bedrijf of de VvE met behulp van onze beheerservice.

  Snelladers

  Een snelgroeiende, ideale oplossing voor transportbedrijven. Een elektrische vrachtwagen of bus in een halfuur tot wel 80% opladen. Deze snelladers zijn vrijwel exclusief voor de zakelijke markt. Dit komt door de haken en ogen die aan een snellader vastzitten. Lees op de pagina verder welke dit zijn en garandeer jouw wagenpark van een snelle laadtijd!

  Beschikbaar vermogen

  Als je meerdere laadpalen op je parkeerplaats wilt laten installeren, moet er wel rekening gehouden worden met de elektrische belasting. Overbelasting of uitval van hoofdzekeringen is namelijk het laatste waar je als bedrijf op zit te wachten. Reith Power houdt bij het advies en de installatie rekening met de elektrische voorzieningen van je bedrijf en doet waar nodig aanpassingen. Hiermee voorkom je dat het opladen van elektrische auto’s ertoe leidt dat je bedrijf zonder stroom komt te zitten. Daarnaast denken we bij Reith Power ook mee richting de toekomst, zodat je wanneer nodig altijd extra laadpalen bij kunt plaatsen. Daarnaast bieden we energieopslagsystemen aan voor bedrijven waar een verzwaring niet mogelijk is vanwege de netcongestie.

  Zakelijke laadpaal offerte

  Een of meerdere zakelijke laadpalen laten installeren op uw parkeerterrein? Dan is het goed om eerst te weten welke investering hiervoor nodig is. Vraag voor je zakelijke laadpaal daarom eerst een offerte aan. Hiervoor hoef je alleen wat gegevens in te vullen. Deze komen bij ons binnen, waarna we voor jouw zakelijke laadpaal een offerte op maat opstellen. Als je daar vragen over hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

  Zakelijke laadpaal offerte aanvragen bij

  Reith Power

  Zet jij de stap naar verduurzaming? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

  Offerte aanvragen
  Busje Reith Power bij laadpaal zakelijk

  Dé partner van zakelijk Nederland

  Kortom, kies je voor duurzaam, kies je voor Reith Power. Wij adviseren, leveren en installeren zakelijke laadpalen bij bedrijven op locatie. Van slechts één zakelijke laadpaal tot meerdere laadpalen, wij denken graag met je mee. Reith Power wordt graag jouw partner op het gebied van duurzaam vervoer en elektrisch rijden. Bekijk voor meer voorbeelden onze afgeronde projecten. Mocht je gelijk interesse hebben in het verduurzamen van je wagenpark, schroom dan niet om contact op te nemen met onze specialisten. Voordat je het weet, beschikken jouw collega’s over een laadpaal voor zakelijk gebruik! Neem de stap richting de toekomst, word partner.

  Reith Power is jouw specialist in laadpalen

  Partnerprogramma

  Reith Power is dé specialist op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Wij leveren en installeren laadpalen bij klanten thuis, bij bedrijven en bij VvE’s. Van een enkele laadpaal tot publieke laadpleinen in combinatie met slimme beheersystemen en van betrouwbaar advies tot vakkundige installatie en de beste service – Reith Power is graag jouw partner op het gebied van elektrisch rijden en laden.

  Partner worden
  ">
  eflux
  alfen
  reith-elektro
  Royal wagenborg logo
  Landal logo
  Gamma logo
  TKH group logo
  Sligro logo
  Bouwmaat logo
  Hageman logo wit
  Van Mossel automotive partner wit
  Snelladers Beheerservice

  Succesverhalen van zakelijk Nederland

  Recreatiewoningen en algemene parkeerplaatsen Waterresort Bodelaeke voorzien van laadvoorzieningen

  Waterresort Bodelaeke voorzien van meer dan 60 laadpunten!

  Lees succes verhaal

  10 laadpunten voor Foseco, gerealiseerd door Reith Power!

  10 laadpunten voor Foseco, gerealiseerd door Reith Power!

  Lees succes verhaal

  15 laadstations voor Landgoed de Klokkenberg

  15 laadpunten in de kleur RAL9005 voor Landgoed de Klokkenberg

  Lees succes verhaal
  8 laadpunten voor het nieuwe kantoor van Sqills

  8 laadpunten voor het nieuwe kantoor van Sqills

  De medewerkers, klanten en bezoekers van Sqills kunnen eenvoudig hun elektrische auto's opladen met de laadpunten van Reith Power!

  Lees succes verhaal

  Samenwerking Ter Steege Groep en Reith Power

  De samenwerking tussen Ter Steege Groep en Reith Power: al ruim 130 laadpunten geplaatst!

  Lees succes verhaal
  TKH logistics

  Laadplein met 4 laadpalen voor TKH Logistics

  De werknemers van TKH Logistics kunnen hun elektrische auto eenvoudig opladen met de laadpalen van Reith Power!

  Lees succes verhaal

  10 laadpunten voor de Nederlandse Bridge Bond

  10 laadpunten, 3 verkeersborden en een nieuwe onderverdeelkast voor de Nederlandse Bridge Bond

  Lees succes verhaal

  10 laadpunten in Groningen voor Veldboom Vastgoed

  10 laadpunten en een nieuwe verdeelkast voor Veldboom Groningen

  Lees succes verhaal
  Mooiland

  10 laadpunten voor woningcorporatie Mooiland

  10 laadpunten voor de medewerkers van woningcorporatie Mooiland, gerealiseerd door Reith Power!

  Lees succes verhaal
  10 vestigingen bouwmaat voorzien van laadpalen

  10 vestigingen bouwmaat voorzien van laadpalen

  Klanten bij en werknemers van de Bouwmaat kunnen bij 10 vestigingen hun elektrische auto opladen!

  Lees succes verhaal
  6 laadpunten geïnstalleerd voor Reginox

  6 laadpunten geïnstalleerd voor Reginox

  Reith Power is uw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen voor alle elektrische auto's!

  Lees succes verhaal
  2 dubbele laadpalen voor BCG Nijmegen

  2 dubbele laadpalen voor BCG Nijmegen

  Reith Power is uw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen voor alle elektrische auto's!

  Lees succes verhaal

  8 laadpunten ter uitbreiding voor Planeffect

  8 extra laadpunten voor de medewerkers van Planeffect Systeemwanden, gerealiseerd door Reith Power!

  Lees succes verhaal

  DC Snellader voor Esso in Gramsbergen

  180kW snellader voor tankstation Esso in Gramsbergen!

  Lees succes verhaal
  Flexservice beschikt over 4 laadpunten voor de medewerkers

  Flexservice beschikt over 4 laadpunten voor de medewerkers

  De medewerkers van Flexservice kunnen dankzij Reith Power hun elektrische auto eenvoudig opladen tijdens werktijd!

  Lees succes verhaal
  Laadpalen

  Landal Esonstad voorzien van een laadplein met 6 laadpunten

  Bezoekers van Landal Esonstad kunnen bij het laadplein met 6 verschillende laadpunten hun elektrische auto opladen dankzij Reith Power!

  Lees succes verhaal
  6 laadpunten geïnstalleerd voor Reginox

  Sligro voorzieningen voor alle elektrische auto’s

  Bij 6 vestigingen van Sligro kunnen klanten en medewerkers hun elektrische auto opladen.

  Lees succes verhaal

  VvE in Amsterdam voorzien van 8 laadpunten

  8 laadpunten voor een VvE in Amsterdam. De laadpunten zijn geïnstalleerd in de parkeergarage van de VvE.

  Lees succes verhaal
  6 laadpunten voor Pentair

  6 laadpunten voor Pentair

  Reith Power is uw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen voor alle elektrische auto's!

  Lees succes verhaal

  Milieubewuste partner van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen