Laadpalen van zakelijk Nederland

Tegenwoordig zijn elektrische auto’s niet meer weg te denken uit de samenleving. Sterker nog, wat betreft het bedrijfsleven zijn ze een welkome bron van duurzaamheid en kostenbesparing. Zijn er in jouw organisatie al collega’s die de overstap hebben gemaakt op elektrisch? Of zijn er plannen om het gehele wagenpark te verduurzamen? Dan heb je dé laadpaalspecialist van zakelijk Nederland nodig!

Al decennialang actief in de elektra en sinds een paar jaar gespecialiseerd in de laadpaaltechniek, zijn wij bij Reith Power de meest ervaren partner op het gebied van laadpaal installatie van zakelijk Nederland. Met succesverhalen in diverse sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven. Installaties van zakelijke laadpalen voor autodealers, kantoren en transportbedrijven, alle takken van het bedrijfsleven kunnen bij ons terecht voor laadpalen zakelijk. Of het nu gaat om één laadpaal voor zakelijk gebruik of om een compleet laadplein met een slim beheersysteem, wij zijn jouw partner! Je kunt rekenen op betrouwbaar advies, vakkundige installatie en de beste service. Hierin onderscheiden we onszelf door de unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van EV-mobiliteit, elektrotechniek en duurzaamheid.

Icoon voor zakelijke laadpalen
 • Hofleverancier bij Koninklijke beschikking
 • Toekomstgerichte laadoplossingen
 • Volledige ontzorging van ontwerp tot onderhoud
 • Persoonlijk en servicegericht

Vraag meer informatie over onze zakelijke laadpalen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Een laadpaal zakelijk van Reith Power

  Zakelijke laadpalen zijn een belangrijk tandwiel in de verduurzaming van zakelijk Nederland. Bovendien zijn elektrische auto’s onderaan de streep per kilometer goedkoper in gebruik. Daarnaast worden er vanuit de overheid verschillende subsidies verstrekt aangaande de aanleg en ingebruikneming van laadpalen en de aanschaf van elektrische auto’s. Verdiep je in de mogelijkheden en kijk of jouw organisatie in aanmerking komt voor subsidiëring waardoor de aanschaf, installatie en gebruik van laadpalen zakelijk nóg voordeliger wordt. Tegelijkertijd is het een mooi visitekaartje voor je kantoor, want je laat hiermee zien dat je aan het milieu denkt.

  Snelle, zorgvuldige installatie

  De aanschaf, installatie en de nazorg van elke nieuwe laadpaal wordt bij Reith Power in vier stappen verzorgd. Na het eerste contact, komen onze specialisten langs op locatie om ervoor te zorgen dat de zakelijke laadpaal op de meest optimale plek wordt geïnstalleerd. Denk hierbij aan aspecten zoals toegankelijkheid en de afstand tot de schakelkast. Op basis van deze locatie, de gekozen laadpalen en de toekomstbestendigheid, wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld. Wordt deze offerte geaccepteerd wordt de laadpaal binnen drie à vier weken geïnstalleerd. De volledige ontzorging van Reith Power eindigt met een dekkende garantie.

  Complete ontzorging met een laadpaal zakelijk van Reith Power

  Veelvoorkomende drempels die we zien bij klanten hebben te maken met het beschikbare vermogen. Gelukkig hebben we tegenwoordig in vrijwel alle laadpalen Dynamic Load Balancing-technologie. Deze technologie, in het bijzonder voor zakelijke laadpalen die allemaal aangesloten zijn op hetzelfde net, is van cruciaal belang. Deze technologie meet continu het vermogen dat de schakelkast aankan. Op het moment dat kortsluiting dreigt, verlaagt de laadpaal het vermogen dat wordt gevoerd naar de auto.

  Een andere drempel is de vraag hoe eigenaren van de laadpalen ervoor kunnen zorgen dat alleen werknemers, klanten of bewoners gebruik maken van de laadpalen. Daarvoor hebben we bij Reith Power onze eigen beheerservice. Dit dashboard fungeert ter vervanging van een wagenparkbeheerder. Hier kan de beheerder van de laadpalen gemakkelijk inzien wie er gebruik maakt van de laadpalen, hoe vaak en wat het huidige beschikbare vermogen is. De wagenparkbeheerder kan ook toebedelen óf mensen moeten betalen voor de stroom en, zo ja, hoeveel cent per kWh er wordt verrekend.

  De beheerservice van een laadpaal zakelijk van Reith Power

  Meer mogelijkheden voor zakelijk laden

  Naast deze ideale functies, zijn we bij Reith Power ook flexibel in de locatie en laadpaalsoort. Wat daarmee wordt bedoeld is: is het een laadpaal zakelijk voor thuis of is het bijvoorbeeld een snellader voor vrachtwagens. Bij Reith Power kunnen we namelijk beide oplossingen op maat aanleveren.

  Zakelijke laadpaal thuis

  Een laadpaal van de zaak waarmee je jouw elektrische lease kan opladen. Het is vrij duidelijk concept. Toch kan het voor sommige bedrijven een struikelblok zijn. Wat als de zakelijke laadpaal wordt misbruikt wanneer deze ongereguleerd thuis staat? Gelukkig hebben wij bij Reith Power daarvoor de beheerservice in het leven geroepen. Elke eigenaar en gebruiker van de laadpaal kan in een overzichtelijk dashboard terugzien hoeveel stroom er op welk tijdstip is gebruikt om de auto op te laden. Het is via onze beheerservice ook mogelijk om reiskostenvergoeding te verrekenen met de gebruikte wattage. Zo kunnen laadpalen zakelijk of privé beide worden beheerd door het bedrijf of de VvE met behulp van onze beheerservice.

  Snelladers

  Een snelgroeiende, ideale oplossing voor transportbedrijven. Een elektrische vrachtwagen of bus in een halfuur tot wel 80% opladen. Deze snelladers zijn vrijwel exclusief voor de zakelijke markt. Dit komt door de haken en ogen die aan een snellader vastzitten. Lees op de pagina verder welke deze zijn en garandeer jouw wagenpark van een snelle laadtijd!

  Beschikbaar vermogen

  Als je meerdere laadpalen op je wagenpark wilt plaatsen, moet er wel rekening gehouden worden met de elektrische belasting. Overbelasting of uitval van hoofdzekeringen is namelijk het laatste waar je als bedrijf op zit te wachten. Reith Power houdt bij het advies en de installatie rekening met de elektrische voorzieningen van een bedrijf en doet waar nodig aanpassingen. Hiermee voorkom je dat het opladen van elektrische auto’s aan de hand van de laadpalen ertoe leidt dat je bedrijf zonder stroom komt te zitten. Daarnaast denken we bij Reith Power ook mee richting de toekomst, zodat je wanneer nodig altijd extra laadpalen bij kunt plaatsen.

  Vraag een offerte aan bij

  Reith Power

  Zet jij de stap naar verduurzaming? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

  Offerte aanvragen

  Dé partner van zakelijk Nederland

  Kortom, kies je voor duurzaam, kies je voor Reith Power. Wij adviseren, leveren en installeren zakelijke laadpalen bij bedrijven op locatie . Van slechts één zakelijke laadpaal tot meerdere laadpalen, wij denken graag met je mee. Reith Power wordt graag jouw partner op het gebied van duurzaam vervoer en elektrisch rijden. In het geval je meer voorbeelden zoekt, bekijk onze afgeronde projecten. Mocht je gelijk interesse hebben in het verduurzamen van je wagenpark, schroom dan niet om gelijk contact op te nemen met onze specialisten. Voordat je het weet, beschikken jouw collega’s over laadpalen voor zakelijk gebruik! Neem de stap richting de toekomst, wordt partner.

  Reith Power is jouw specialist in laadpalen

  Partnerprogramma

  Reith Power is dé specialist op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Wij leveren en installeren laadpalen bij klanten thuis, bij bedrijven en bij VvE’s. Van een enkele laadpaal tot publieke laadpleinen in combinatie met slimme beheersystemen en van betrouwbaar advies tot vakkundige installatie en de beste service – Reith Power is graag jouw partner op het gebied van elektrisch rijden en laden.

  Partner worden
  ">
  eflux
  alfen
  reith-elektro
  Royal wagenborg logo
  Landal logo
  Gamma logo
  TKH group logo
  Sligro logo
  Bouwmaat logo
  Hageman logo wit
  Van Mossel automotive partner wit
  Snelladers Beheerservice

  Succesverhalen van zakelijk Nederland

  6 laadpunten voor Pentair

  6 laadpunten voor Pentair

  Reith Power is uw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen voor alle elektrische auto's!

  Lees succes verhaal
  8 laadpunten voor het nieuwe kantoor van Sqills

  8 laadpunten voor het nieuwe kantoor van Sqills

  De medewerkers, klanten en bezoekers van Sqills kunnen eenvoudig hun elektrische auto's opladen met de laadpunten van Reith Power!

  Lees succes verhaal
  TKH logistics

  Laadplein met 4 laadpalen voor TKH Logistics

  De werknemers van TKH Logistics kunnen hun elektrische auto eenvoudig opladen met de laadpalen van Reith Power!

  Lees succes verhaal

  Milieubewuste partner van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen