Al ruim 130 laadpunten geplaatst voor Ter Steege Groep

Reith Power heeft met succes een op maat gemaakte laadoplossing geïmplementeerd voor Ter Steege Groep, waarbij 19 bedrijfslocaties en meer dan 50 werknemers thuis werden voorzien van toekomstbestendige laadpalen. In totaal zijn er ruim 130 laadpunten geplaatst. De samenwerking zorgt niet alleen voor de ontzorging van de wagenparkbeheerder, maar ook voor het eenvoudige beheer van de laadpalen op afstand.

Ter Steege Groep heeft nu volledig inzicht in alle laadsessies, hierdoor kunnen ze de laadkosten van de geladen stroom automatisch verrekenen met de gebruikers van de laadpalen. En laden medewerkers kosteloos op kantoor. Deze geïntegreerde oplossing heeft niet alleen bijgedragen aan de efficiëntie van het laadproces, maar heeft ook gezorgd voor een gestroomlijnde en geautomatiseerde administratie.

Reith Power levert met zijn expertise op het gebied van laadinfrastructuur een waardevolle bijdrage, waardoor Ter Steege Groep nu profiteert van een totaaloplossing die perfect is afgestemd op hun specifieke behoeften. Ter Steege Groep is klaar voor een succesvolle en duurzame toekomst.

 

Ooit begonnen als bouwbedrijf bestaan de activiteiten van Ter Steege Groep nu uit veel meer dan bouwen alleen. De Bouw Vastgoed-divisie is nu een totaalaanbieder die haar opdrachtgevers van dienst kan zijn van initiatief tot ontwikkeling, financiering, realisatie, beheer en onderhoud. De Industrie-divisie met Reginox levert innovatieve roestvrijstalen spoelunits van hoog niveau voor zowel de nationale als de internationale markt. Vanuit de divisie Handel bedienen we met twee formules, Bouwmaat en Gamma, zowel de consument als de professional in de bouwbranche op hun wenken.

Jackelien Filart – van Nieuwenhuijzen Hoofd Administratie/Wagenparkbeheer

Over de samenwerking met Reith Power zijn we zeer tevreden, ze bieden ons slimme laadoplossingen voor thuis en op kantoor. Denken met ons mee, ontzorgen ons en bieden een advies en begeleiding op maat. Het is mooi om te zien dat beide bedrijven zich volledig inzetten voor een duurzame toekomst.

Samenwerking Ter Steege Groep en Reith Power:

Ter Steege Groep en Reith Power zetten zich gezamenlijk in voor een duurzame toekomst. Reith Power ondersteunt in de verduurzaming van het wagenpark. Zo wordt er gezorgd voor een totaaloplossing voor bedrijfslocaties en thuislocaties. De laadkosten voor werknemers worden automatisch verrekend met de werkgever. Deze geïntegreerde oplossing draagt niet alleen bij aan de efficiëntie van het laadproces, maar zorgt ook voor een gestroomlijnde en geautomatiseerde administratie. Wij zijn trots op deze geoliede samenwerking en kijken er naar uit om onze expertise te blijven inzetten.

Reith Power heeft het project voor Ter Steege als volgt verzorgd:

  • Advies en engineering op maat
  • Dynamic Load Balancing systeem
  • Geschikt voor alle elektrische auto’s
  • Slim en gemakkelijk beheersysteem

De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

Offerte aanvragen