Laadpalen voor VvE

Het realiseren van laadpalen bij een VvE vraagt om een specifieke aanpak. Zowel de VvE als de gebruikers zijn veelal eigenaar van een totale installatie omtrent de laadpalen. Denk aan de installatie ervan, de verschillende laadpunten, Dynamic Load Balancing en een professioneel beheersysteem – allemaal zaken die met elkaar communiceren en elkaar kunnen beïnvloeden. Daarnaast is het vaak een uitdaging om voldoende (financieel) draagvlak te creëren binnen de VvE, omdat de elektrische rijder op dit moment nog in de minderheid is. Reith Power heeft hiervoor een totaaloplossing ontwikkeld die bij uitstek geschikt is voor laadpalen voor de VvE. Bij ons zijn er dan ook mogelijkheden voor maatwerk trajecten als het gaat om een VvE laadpaal. Vraag dan ook gerust naar de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Laadoplossing op maat
  • Geschikt voor alle elektrische auto’s
  • Toekomstgerichte totaaloplossingen
  • Advies, installatie en onderhoud in eigen beheer
  sterren sterren

  Kiyoh

  88 beoordelingen

  Heldere adviezen voor de VvE

  In laadpalenwereld zijn veel verschillende laadpalen te verkrijgen. Helemaal als je kijkt naar VvE laadpalen zijn er veel mogelijkheden. Tevens zijn er aspecten als een backoffice, een beheersysteem en technische oplossingen als bijvoorbeeld dynamic load balancing. Wij snappen dat je tegenwoordig door de bomen het bos niet meer ziet. De noodzaak voor de realisatie van laadpalen komt vanwege de elektrificatie van het wagenpark steeds meer naar voren en daarbij is het nodig om rekening te houden met de beschikbare stroomcapaciteit, de kostenverdeling en de veiligheid. Vanuit onze expertise op het gebied van elektrotechniek en E-mobility maken wij een adviesplan dat het beste bij jullie VvE past. Samen gaan we om tafel om de eisen en wensen te bespreken en adviseren we jou op het gebied van elektrische laadpunten.

  Toekomstgericht advies voor VvE laadpalen

  Op dit moment is de elektrische rijder nog in de minderheid bij een VvE, maar daar gaat in de toekomst gegarandeerd verandering in komen. Gezien de ontwikkelingen van de elektrische auto’s zal het niet lang meer duren voordat een substantieel deel van de VvE over zal stappen op een elektrische auto. Het is belangrijk om na te denken over de toekomst en hier alvast rekening mee te houden tijdens de installatie van laadinfrastructuur bij de VvE. Het is dan ook verstandig om op tijd te schakelen. Reith Power helpt je hier graag mee!

  Download de brochure

   Velden met een * zijn verplichte velden

   Laadpaal Zaptec

   Totale ontzorging

   De wereld van laadoplossingen binnen VvE’s is een complex samenspel van diverse fabricaten laadpaalproducten, backoffice systemen en technische oplossingen, zoals een Dynamic Load Balancing voorziening en beheersystemen. Je moet inmiddels zelf al aardig specialist zijn om hierin de juiste keuzes te kunnen maken. Wij ondersteunen de VvE graag in het gehele proces te beginnen met een laadpuntadvies. Het laadpuntadvies kan vervolgens  opgevolgd worden door een vrijblijvende offerte voor de realisatie en installatie van een laadinfrastructuur. Na opdracht regelen we vervolgens alles van montage tot beheer en verrekening van de kosten.

   Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

   Prima

   er is goed mee te overleggen in mijn geval.

   Scherphof

   Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

   Perfect afgehandeld.

   Duidelijke offerte en perfect geinstalleerd

   Bert Knoop

   Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

   Super service snel en duidelijk!

   Met een paar belletjes heb je wat je wilt hebben snelle service ,nette monteurs en goeie uitleg prima bedrijf!!

   Jos Derksen

   Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

   Snelle reactie!Goed geholpen

   Ben in zijn algemeenheid goed en vlot geholpen.

   Andre

   Dé laadpaalpartner voor Nederlandse VvE's

   Offerte aanvragen