7 extra laadpunten en uitbreiding van de infrastructuur voor VVE te Delft

Reith Power heeft voor deze VVE de bestaande installatie uitgebreid met 7 extra laadpunten. Dankzij creative loadbalancing is het beperkte stroomaanbod effectief beheerd, waardoor iedereen kan laden zonder dat er overbelasting optreedt. De parkeergarage van de VVE bestaat uit 2 verdiepingen; de benedenverdieping is uitgebreid met extra laadpunten. De bovenverdieping beschikte nog niet over een infrastructuur. We hebben hiervoor de infrastructuur geïmplementeerd, waaronder kabelgoten, een verdeelkast en een patchkast. Ook hebben wij de beneden en bovenverdieping voorzien van centrale afschakeling. Waardoor de VVE helemaal voldoet aan de laatste eisen. Bekijk onze blog voor meer informatie over nieuwe veiligheidsregels voor elektrische oplaadpunten in parkeergarages.

Het realiseren van laadpalen bij een VvE vraagt om een specifieke aanpak. Zowel de VvE als de gebruikers zijn veelal eigenaar van een totale installatie omtrent de laadpalen. Denk aan de installatie ervan, de verschillende laadpunten, Dynamic Load Balancing en een professioneel beheersysteem – allemaal zaken die met elkaar communiceren en elkaar kunnen beïnvloeden. Daarnaast is het vaak een uitdaging om voldoende (financieel) draagvlak te creëren binnen de VvE, omdat de elektrische rijder op dit moment nog in de minderheid is. Reith Power heeft hiervoor een totaaloplossing ontwikkeld die bij uitstek geschikt is voor laadpalen voor de VvE. Bij ons zijn er dan ook mogelijkheden voor maatwerk trajecten als het gaat om een Vereniging van Eigenaren laadpaal. Vraag dan ook gerust naar de mogelijkheden.

Lennert Bestuur VVE te Delft

Namens de parkeergarage van onze VVE hebben we Reith in de hand genomen om de laadinfrastructuur voor elektrische auto's aan te leggen (meerdere oplaadpunten, aanpassen meterkast, trekken kabels, etc.). Van begin tot eind hebben ze ons goed begeleid, duidelijk gecommuniceerd en heel uitstekend werk geleverd. Zelfs op het moment dat er wat onvoorziene probleempjes waren, hielden ze ons goed op de hoogte en dachten actief mee naar een passende oplossing. Alles bij elkaar is zo'n groot project binnen een VVE altijd lastig (100 buren = 100 meningen), maar Reith gaf veel vertrouwen en duidelijkheid naar de VVE hoe dit proces zou lopen. Alles bij elkaar dus een uitstekende ervaring! Mochten we nog een keer onze oplaadinfra willen wijzigen of uitbreiden, dan komen we zeer zeker weer terug bij Reith.

Door Reith Power compleet verzorgd

Reith Power heeft het project voor de VVE te Delft als volgt verzorgd:

  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Laadoplossing op maat
  • Geschikt voor alle elektrische auto’s
  • Toekomstgerichte totaaloplossingen
  • Advies, installatie en onderhoud in eigen beheer
  • Nieuwe onderverdeelkast geplaatst
  • Slim beheersysteem
  • Slim power sharing systeem
  • Veilige oplossing voor een parkeergarage

De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

Offerte aanvragen