Een mooie combinatie van luxe en duurzaamheid in het schitterende Waterresort Bodelaeke!

Voor Waterresort Bodelaeke hebben we een bijzonder project volbracht. We hebben namelijk meer dan 60 laadpunten geïnstalleerd op het Waterresort. De algemene parkeerplaatsen van het park zijn voorzien van 8 laadpunten voor onder andere bezoekers en de elektrische voertuigen van Waterresort Bodelaeke zelf. Naast de algemene parkeerplaatsen zijn meer dan 50 villa’s voorzien van elk een eigen laadpunt.

De kosten van de geladen stroom wordt zowel per woning als voor de algemene parkeerplaatsen automatisch verrekend met de gebruiker van de laadpaal. Deze mogelijkheid wordt aangeboden door het backoffice systeem wat aan de laadpalen is gekoppeld. Daarnaast heeft Waterresort Bodelaeke de mogelijkheid om de laadpalen te beheren, de laadsessies in te zien en realtime het laadverbruik in te zien.

Hiermee is het prachtige Waterresort Bodelaeke voor nu helemaal klaar voor de toekomst!

Bodelaeke is een beeldbepalend project voor Giethoorn dat bestaat uit meerdere onderdelen. Wanneer u vanaf Zwartsluis over de Beulakerweg richting Giethoorn rijdt, ziet u aan de linkerkant deze prachtige uitbreiding van Giethoorn liggen. Naast het eerder genoemde Waterresort Bodelaeke met 191 luxe recreatiewoningen, zijn er kavels uitgegeven, waar nu ruim 30 droomhuizen staan , die gebouwd zijn voor permanente bewoning. Aan het van de Gootplantsoen vlak voor de entree van het Waterresort zijn nog eens 8 vrijstaande watervilla’s voor permanente bewoning gerealiseerd. Dat maakt waterresort Bodelaeke een uitstekende locatie voor watersporters, wandelaars, fietsers, sportvissers en hondenbezitters.

Een mooie combinatie van luxe en duurzaamheid in het schitterende Waterresort Bodelaeke!

Door Reith Power compleet verzorgd

Reith Power heeft het project voor Waterresort Bodelaeke als volgt verzorgd:

  • Advies en engineering op maat
  • Nieuwe onderverdeelkast geplaatst
  • Dynamic Load Balancing systeem
  • Geschikt voor alle elektrische auto’s
  • Slim en gemakkelijk beheersysteem

De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

Offerte aanvragen