Elektrische auto opladen

Reith Power is dé specialist op het gebied van laadvoorzieningen voor elektrisch vervoer. Wij bieden totaaloplossingen voor particulieren en zakelijke klanten. Onze A-merk laadpalen zijn geschikt voor elk type elektrische auto, met een intuïtief online beheersysteem en efficiënte verdeling van de stroomcapaciteit tijdens ieder laadmoment. Wil je onbezorgd jouw elektrische auto opladen? Maak dan kennis met Reith Power voor toekomstgericht advies, vakkundige installatie en gegarandeerde service.

laadvoorzieningen
 • Ontzorgpartner met specialistische kennis
 • Toekomstgerichte laadoplossingen
 • Bedrijfszekere installaties
 • Sterk in afspraken nakomen
 • Deskundig en persoonlijk advies
 • Specialist in elektrotechniek en E-mobility

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Profiteer van snel en onbezorgd laden

  Rijd je een elektrisch auto of ga je dit binnenkort doen, dan wil je jouw auto natuurlijk laden tijdens het parkeren. Of dat nu thuis, op de zaak of op een openbaar parkeerterrein is, met een laadpaal van Reith Power voor je auto weet je zeker dat je altijd profiteert van zorgeloos laden. Een laadpaal is geen doe-het-zelf artikel. Er komt veel meer bij kijken om een perfecte laadpaalinstallatie te realiseren. Daarom starten wij altijd met een advies- en prijsvoorstel waarbij jij al meteen kennismaakt met de voordelen.

  Hoofddienst- laadpalen voor zakelijk Nederland

  Compleet, duurzaam en toekomstgericht

  Al sinds de intrede van de eerste elektrische auto in Nederland hebben wij onze ervaring op het gebied van elektrotechnische huis- en bedrijfsinstallaties uitgebreid met kennis van E-mobility en laadpalen. Samen met onze partners, allen A-merk leveranciers van laad- en beheersystemen, volgen we de innovaties en maatschappelijke ontwikkelingen rondom emissievrij rijden op de voet. Zo ben je bij Reith Power altijd verzekerd van optimaal advies, vakkundige installatie en klantgerichte service. Wij zijn een onafhankelijke leverancier van meerdere type laadpalen en fabrikanten. Hierdoor kunnen wij jou altijd de beste financiële en technische oplossing bieden die aansluit op jouw vraag en behoefte.

  Shell Recharge

  Shell’s Mobility Provider opereert onder de naam Shell Recharge. Zij hebben al jaren hetzelfde, gerichte doel voor ogen: elektrisch rijden zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk maken, ongeacht lifestyle, bedrijf, autotype of budget. Dit doet het merk door bekroonde slimme laadservices te ontwikkelen, te leveren en service te verlenen. Zo maak je eenvoudig gebruik van de mobiele app en beschik je over een laadpas die toegang geeft tot tienduizenden laadpalen in Europa.

  Shell Recharge laadpalen
  Alfen laadpaal van Reith Power

  Alfen

  Alfen biedt een complete serie laadpalen voor thuis, bedrijfslocaties en openbare parkeerplekken. De geavanceerde laadstations zijn leverbaar in een grote variatie laadvermogens en functionaliteiten. De combinatie van Alfens transformatorstations, energieopslagsystemen en laadpunten maakt decentraal opwek- en laadgebruik gebalanceerd mogelijk.

  Zaptec

  Zaptec is de ideale oplossing voor laadpleinen in garages. Het Zaptec laadstation is een toekomstgerichte oplossing voor bijvoorbeeld VvE’s. Het laadstation wordt gevoed vanaf een centrale vlakbandkabel of ringleiding waar de hele parkeergarage van wordt voorzien. Dit zorgt ervoor dat de bewoners van de VvE zich gemakkelijk kunnen aansluiten bij de elektrische rijders. Het Zaptec laadstation kan daarnaast worden gekoppeld met het backofficesysteem van E-Flux. Zo kunnen de laadkosten binnen bijvoorbeeld een VvE automatisch worden verrekend.

  Reith Power is jouw specialist in laadpalen

  Partnerprogramma

  Reith Power is dé specialist op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Wij leveren en installeren laadpalen bij klanten thuis, bij bedrijven en bij VvE’s. Van een enkele laadpaal tot publieke laadpleinen in combinatie met slimme beheersystemen en van betrouwbaar advies tot vakkundige installatie en de beste service – Reith Power is graag jouw partner op het gebied van elektrisch rijden en laden.

  Partner worden
  ">
  eflux
  alfen
  reith-elektro
  Royal wagenborg logo
  Landal logo
  Gamma logo
  TKH group logo
  Sligro logo
  Bouwmaat logo
  Hageman logo wit
  Van Mossel automotive partner wit
  Snelladers Beheerservice

  Groene partner van duurzaam Nederland

  Offerte aanvragen