Elektrische auto opladen

Reith Power is dé specialist op het gebied van laadvoorzieningen voor elektrisch vervoer. Wij bieden totaaloplossingen voor particulieren en zakelijke klanten. Onze A-merk laadpalen zijn geschikt voor elk type elektrische auto, met een intuïtief online beheersysteem en efficiënte verdeling van de stroomcapaciteit tijdens ieder laadmoment. Wil je onbezorgd jouw elektrische auto opladen? Maak dan kennis met Reith Power voor toekomstgericht advies, vakkundige installatie en gegarandeerde service.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  laadpleinen
  • Ontzorgpartner met specialistische kennis
  • Toekomstgerichte laadoplossingen
  • Bedrijfszekere installaties
  • Sterk in afspraken nakomen
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Specialist in elektrotechniek en E-mobility
  Kiyoh icon 9.3

  Kiyoh

  84 beoordelingen

  Profiteer van snel en onbezorgd laden

  Rijd je een elektrisch auto of ga je dit binnenkort doen, dan wil je jouw auto natuurlijk laden tijdens het parkeren. Of dat nu thuis, op de zaak of op een openbaar parkeerterrein is, met een laadpaalvoorziening van Reith Power weet je zeker dat je altijd profiteert van zorgeloos laden. Een laadpaal is geen doe-het-zelf artikel. Er komt veel meer bij kijken om een perfecte laadpaalinstallatie te realiseren. Daarom starten wij altijd met een advies- en prijsvoorstel waarbij jij al meteen kennismaakt met de voordelen.

  duurzaam

  Compleet, duurzaam en toekomstgericht

  Al sinds de intrede van de eerste elektrische auto in Nederland hebben wij onze ervaring op het gebied van elektrotechnische huis- en bedrijfsinstallaties uitgebreid met kennis van E-mobility en laadpalen. Samen met onze partners, allen A-merk leveranciers van laad- en beheersystemen, volgen we de innovaties en maatschappelijke ontwikkelingen rondom emissievrij rijden op de voet. Zo ben je bij Reith Power altijd verzekerd van optimaal advies, vakkundige installatie en klantgerichte service. Wij zijn een onafhankelijke leverancier van meerdere type laadpalen en fabrikanten. Hierdoor kunnen wij jou altijd de beste financiële en technische oplossing bieden die aansluit op jouw vraag en behoefte.

  New Motion

  New Motion wil voor iedereen elektrisch rijden zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk maken, ongeacht lifestyle, bedrijf, autotype of budget. Dit doet het merk door bekroonde slimme laadservices te ontwikkelen, te leveren en service te verlenen. Zo maak je eenvoudig gebruik van de mobiele app en beschik je over een laadpas die toegang geeft tot tienduizenden laadpalen in Europa.

  Laadpalen
  laadtarieven

  Alfen

  Alfen biedt een complete serie laadpalen voor thuis, bedrijfslocaties en openbare parkeerplekken. De geavanceerde laadstations zijn leverbaar in een grote variatie laadvermogens en functionaliteiten. De combinatie van Alfens transformatorstations, energieopslagsystemen en laadpunten maakt decentraal opwek- en laadgebruik gebalanceerd mogelijk.

  Zaptec

  Zaptec is de ideale oplossing voor laadpleinen in garages. Het Zaptec laadstation is een toekomstgerichte oplossing voor bijvoorbeeld VvE’s. Het laadstation wordt gevoed vanaf een centrale vlakbandkabel of ringleiding waar de hele parkeergarage van wordt voorzien. Dit zorgt ervoor dat de bewoners van de VvE zich gemakkelijk kunnen aansluiten bij de elektrische rijders. Het Zaptec laadstation kan daarnaast worden gekoppeld met het backofficesysteem van E-Flux. Zo kunnen de laadkosten binnen bijvoorbeeld een VvE automatisch worden verrekend.

  Reith Power is uw specialist in laadpalen

  Partnerprogramma

  Reith Power is dé specialist op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Wij leveren en installeren laadpalen bij klanten thuis, bij bedrijven en bij VvE’s. Van een enkele laadpaal tot publieke laadpleinen in combinatie met slimme beheersystemen en van betrouwbaar advies tot vakkundige installatie en de beste service – Reith Power is graag jouw partner op het gebied van elektrisch rijden en laden.

  Partner worden
  ">

  Zeer betrouwbaar!

  Gelijk een goed gevoel bij Reith Power.

  Ik heb contact gehad met Bilel, zeer duidelijke uitleg en een professionele aanpak.

  Het laadstation is geïnstalleerd en werkt naar behoren.
  Kortom: Top aanpak!

  Roy

  Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

  Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

  Marcel

  Uitstekende service

  Vanaf het eerste contact met Bas tot en met de plaatsing door de monteur is alles zeer soepel verlopen.
  Inmiddels maken wij al enige tijd naar grote tevredenheid gebruik van de laadpaal.

  Een absolute aanrader!

  Dennis

  Afspraak is afspraak met een topservice!

  Korte lijntjes, altijd bereikbaar of reageren zeer snel in combinatie met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding!

  Joost

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen