Energie Opslag Systemen

Ontdek de toekomst van duurzame energieopslag op onze pagina gewijd aan batterijtechnologie. Van het balanceren van hernieuwbare energiebronnen tot het leveren van betrouwbare backupvoeding, batterijen spelen een cruciale rol in het vormgeven van een groenere en efficiëntere energie-infrastructuur. Verken de innovaties die bijdragen aan een duurzamere wereld en leer hoe batterijen een sleutelrol spelen in de evolutie naar een emissiearme toekomst.

  • Thuisbatterijen
  • Outdoor Cabinet
  • Indoor Cabinet
  • Opslagcontainers

Waarom een Duurzame Energieopslag?

In 2020 begon de energiebehoefte steeds meer een cruciale rol te spelen bij de continuïteit van het bedrijfsleven. Het energienet werd instabieler en netbeheerders konden de eerste aanvragen voor verzwaringen niet meer aan.

Energieopslag is redelijk  nieuw in Nederland, maar biedt nu al veel oplossingen voor grote serieuze problemen. Hieronder staan de meest voorkomende oplossingen waardoor de eindgebruikers overgaan op het installeren van energieopslag in de vorm van een batterij.

  • Alle energie van de zonnepanelen, die niet direct wordt verbruikt, opslaan voor later
  • Hoge pieken in het verbruik afvlakken door Peakshaving
  • Slim en automatisch inspelen op de EPEX en onbalansmarkt (FCR/aFRR)
  • De energieopslag gebruiken als noodstroom voor wanneer de netspanning wegvalt
  • Bedrijfsterreinen en woonwijken garanderen van energie door batterijparken

Energieopslag voor bedrijven

Op dit moment hebben de bedrijven de grootste uitdagingen met hun energiebalans. Steeds meer bedrijven zoeken naar oplossingen, maar welke batterijen zijn nu echt beschikbaar, veilig en geaccepteerd door de verzekeraar?

De batterijen zijn gekeurd met de meest strenge UL9540 certificering. Ook wordt iedere installatie NEN1010 gekeurd.

Wij helpen jou graag met subsidieaanvragen en de documentatierapporten voor de verzekeringsmaatschappijen, ons team staat voor jou klaar. Wij ondersteunen graag met onze kennis, zodat jij je daar geen zorgen om hoeft te maken.

Reith Power is jouw specialist in laadpalen

Partnerprogramma

Reith Power is dé specialist op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Wij leveren en installeren laadpalen bij klanten thuis, bij bedrijven en bij VvE’s. Van een enkele laadpaal tot publieke laadpleinen in combinatie met slimme beheersystemen en van betrouwbaar advies tot vakkundige installatie en de beste service – Reith Power is graag jouw partner op het gebied van elektrisch rijden en laden.

Partner worden
">
eflux
alfen
reith-elektro
Royal wagenborg logo
Landal logo
Gamma logo
TKH group logo
Sligro logo
Bouwmaat logo
Hageman logo wit
Van Mossel automotive partner wit

De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

Offerte aanvragen