Laadpaal plaatsen bij bedrijf

Door de enorme ontwikkeling in elektrische auto’s en accu-innovaties heeft elektrisch rijden een enorme sprong gemaakt. Veel bedrijven zien deze ontwikkeling en bieden werknemers en bezoekers de mogelijkheid om hun auto op te laden op kantoor. Een laadpaal voor de deur is in die zin dus het visitekaartje van jouw kantoor. Door een laadpaal te plaatsen bij je bedrijf, laat je zien dat je begaan bent met het milieu en elektrisch rijden stimuleert.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  • Toekomstgerichte totaaloplossingen
  • Slimme laadpalen
  • Laadtarieven zelf instellen
  • Automatische facturatie en verrekening
  • Bedrijfszekere installaties met optimale nazorg
  • Online back office en beheersysteem
  • 24/7 support
  Kiyoh icon 9.3

  Kiyoh

  84 beoordelingen

  Voor elke situatie een laadoplossing

  Reith Power komt graag een laadpaal plaatsen bij jouw bedrijf. Wij leveren totale laadoplossingen: bij de laadpalen zijn dus ook installatie, beheersysteem en onderhoud inbegrepen. Onze laadoplossingen zijn compatibel met alle soorten en merken elektrische auto’s. Vanuit onze expertise op het gebied van elektrotechnische bedrijfsinstallaties en E-mobility kunnen we jou deskundig adviseren over onze gebruiksvriendelijke oplossingen. Wij luisteren graag naar jouw wensen en eisen, waarna we je persoonlijk vertellen over de technische mogelijkheden.

  Laadpalen voor Sligro

  Altijd voorbereid op de toekomst

  Wellicht is één laadpaal bij jouw bedrijf in de toekomst niet voldoende, maar wil je nu wel klein beginnen. Ook dat is mogelijk. Mocht je in de toekomst je laadpalen toch willen uitbreiden, dan staat Reith Power voor jou garant. We verzekeren je van een toekomstgerichte laadoplossing met de slimme backofficesystemen van onze laadpunten. Zo worden jouw laadpalen slim geïnstalleerd en houden we rekening met de beschikbare capaciteit – ook in de toekomst.

  Beheer en inzicht in laadsessies

  Via diezelfde online backoffice heb jij altijd inzicht in de laadsessies en het beheer van de laadpassen. Je kunt zelfs de laadkosten met bezoekers verrekenen of het gebruik van de palen gratis maken voor medewerkers. Reith Power adviseert je graag over de beste mogelijkheden om centraal meerdere laadpalen te kunnen beheren.

  Reith Power is jouw specialist

  Laadscan aanvragen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Laadscan aanvragen
  Laadpaal

  Complete installatie en service

  Reith Power laat het niet bij het adviseren en het vakkundig installeren van laadstations alleen. Ook als het gaat om nazorg kun je rekenen op onze vlotte en vertrouwde service- en dienstverlening. Wij gebruiken altijd materialen met de beste garanties en onze medewerkers zijn deskundig en gecertificeerd. Mocht er onverhoopt toch een storing plaatsvinden, dan kun je direct rekenen op onze service op maat. Van periodieke controles tot eerste hulp bij storingen; ook als het gaat om 24/7 nazorg zetten wij ontzorgen voorop.

  Contact laadpaal plaatsen bedrijf

  Samen met onze zusteronderneming Reith Elektrotechniek zijn we actief in de installatietechniek voor het bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Wij blijven ons onderscheiden door onze vakkennis en de beste materialen te verbinden aan een onafhankelijke en persoonlijke aanpak. Ontzorgen begint bij ons dan ook met goed luisteren naar jouw wensen en het bekijken van de locatie en bestaande infrastructuur. We maken graag persoonlijk kennis om jou direct te laten ervaren hoe zakendoen met Reith Power eruitziet.

  Zeer betrouwbaar!

  Gelijk een goed gevoel bij Reith Power.

  Ik heb contact gehad met Bilel, zeer duidelijke uitleg en een professionele aanpak.

  Het laadstation is geïnstalleerd en werkt naar behoren.
  Kortom: Top aanpak!

  Roy

  Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

  Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

  Marcel

  Uitstekende service

  Vanaf het eerste contact met Bas tot en met de plaatsing door de monteur is alles zeer soepel verlopen.
  Inmiddels maken wij al enige tijd naar grote tevredenheid gebruik van de laadpaal.

  Een absolute aanrader!

  Dennis

  Afspraak is afspraak met een topservice!

  Korte lijntjes, altijd bereikbaar of reageren zeer snel in combinatie met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding!

  Joost

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen