Laadpaal plaatsen bij een bedrijf

Door de enorme ontwikkeling in elektrische auto’s en accu-innovaties heeft elektrisch rijden een enorme sprong gemaakt. Veel bedrijven zien deze ontwikkeling en bieden werknemers en bezoekers de mogelijkheid om hun auto op te laden op kantoor. Een laadpaal voor de deur is in die zin dus het visitekaartje van jouw kantoor. Door een laadpaal te plaatsen bij je bedrijf, laat je zien dat je begaan bent met het milieu en elektrisch rijden stimuleert.

 • Toekomstgerichte totaaloplossingen
 • Slimme laadpalen
 • Laadtarieven zelf instellen
 • Automatische facturatie en verrekening
 • Bedrijfszekere installaties met optimale nazorg
 • Online back office en beheersysteem
 • 24/7 support

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Voor elke situatie een laadoplossing

  Reith Power komt graag een laadpaal plaatsen bij jouw bedrijf. Wij leveren totale laadoplossingen: bij de laadpalen zijn dus ook installatie, beheersysteem en onderhoud inbegrepen. Onze laadoplossingen zijn compatibel met alle soorten en merken elektrische auto’s. Vanuit onze expertise op het gebied van elektrotechnische bedrijfsinstallaties en E-mobility kunnen we jou deskundig adviseren over onze gebruiksvriendelijke oplossingen. Wij luisteren graag naar jouw wensen en eisen, waarna we je persoonlijk vertellen over de technische mogelijkheden.

  Laadpaal plaatsen bij bedrijven zoals de Gamma
  Laadpaal plaatsen bedrijf

  Altijd voorbereid op de toekomst

  Wellicht is één laadpaal bij jouw bedrijf in de toekomst niet voldoende, maar wil je nu wel klein beginnen. Ook dat is mogelijk. Mocht je in de toekomst je laadpalen toch willen uitbreiden, dan staat Reith Power voor jou garant. We verzekeren je van een toekomstgerichte laadoplossing met de slimme backofficesystemen van onze laadpunten. Zo worden jouw laadpalen slim geïnstalleerd en houden we rekening met de beschikbare capaciteit – ook in de toekomst.

  Beheer en inzicht in laadsessies

  Via diezelfde online backoffice heb jij altijd inzicht in de laadsessies en het beheer van de laadpassen. Je kunt zelfs de laadkosten  van de laadpalen van jouw wagenpark met bezoekers verrekenen of het gebruik van de palen gratis maken voor medewerkers. Reith Power adviseert je graag over de beste mogelijkheden om centraal meerdere laadpalen te kunnen beheren. Heb jij een transportbedrijf, autodealer of bijvoorbeeld een horeca bedrijf? Dan kunnen wij jou ook helpen bij het verduurzamen van jouw bedrijf.

  Reith Power is jouw specialist

  Terug­verdientijd berekenen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Bereken nu
  Laadpaal plaatsen op bedrijfslocaties

  Complete installatie en service

  Reith Power laat het niet bij het adviseren en het vakkundig installeren van laadstations alleen. Ook als het gaat om nazorg kun je rekenen op onze vlotte en vertrouwde service- en dienstverlening. Wij gebruiken altijd materialen met de beste garanties en onze medewerkers zijn deskundig en gecertificeerd. Mocht er onverhoopt toch een storing plaatsvinden, dan kun je direct rekenen op onze service op maat. Van periodieke controles tot eerste hulp bij storingen; ook als het gaat om 24/7 nazorg zetten wij ontzorgen voorop.

  Contact laadpaal plaatsen bedrijf

  Wij blijven ons onderscheiden door onze vakkennis en de beste materialen te verbinden aan een onafhankelijke en persoonlijke aanpak. Ontzorgen begint bij ons dan ook met goed luisteren naar jouw wensen en het bekijken van de locatie en bestaande infrastructuur. We maken graag persoonlijk kennis om jou direct te laten ervaren hoe zakendoen met Reith Power eruitziet.

  Markt voor laadpalen blijft toenemen, mede dankzij wet- en regelgeving

  Laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen