Altijd een eerlijk advies

Bij aanvang van een EV-laadproject wordt naar al uw wensen en ontwerpeisen geluisterd waarna een deskundig en onafhankelijk advies volgt. Hierin zijn belangrijke aspecten zoals de infrastructuur, de invloed op uw elektriciteitsaansluiting, het voorkomen van overbelasting, de verdeling van de laadcapaciteiten bij laden van meer auto’s tegelijkertijd, de omvang van de laadstations nu en in de toekomst en de mogelijkheden rondom financieel beheer en kostenverrekening met gebruikers.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Kiyoh icon 9.3

  Kiyoh

  84 beoordelingen

  Elektrisch opladen en de invloed op uw elektriciteitsaansluiting

  Tijdens het opladen van elektrische auto’s wordt veel stroom gevraagd van de elektriciteitsaansluiting. Bij het laden van meerdere auto’s is er sprake van extra veel stroomafname. Om overbelasting te voorkomen inventariseren wij van tevoren de elektrotechnische installatie om zo nodig de installatie uit te breiden. Dit met het oog op veiligheid, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en budget. In het advies- en prijsvoorstel worden de moderne mogelijkheden en de kosten voor morgen en op het moment van uitbreiding direct duidelijk.  

  Bedrijven

  icon-bedrijven

  Het bestellen van laadpalen voor uw bedrijf kan heel lastig zijn. Reith Power maakt dit zeer eenvoudig, van aanschaf tot plaatsing!

  Meer informatie

  Thuis

  icon prive

  Het bestellen van een laadpaal voor thuis kan lastig zijn. Reith Power maakt het je zeer eenvoudig, van bestelling tot plaatsing!

  Meer informatie
  Laadplein bij bedrijf

  Load Balancing voorkomt overbelasting

  Om overbelasting te voorkomen in een installatie met meerdere laadpalen passen we Load Balancing toe. Hierbij wordt het laadvermogen efficiënt verdeeld over de laadpalen binnen het laadplein. Met Statische Load Balancing wordt vooraf een maximum laadvermogen ingesteld. Omdat het lastig is om een inschatting van het beschikbare vermogen vooraf te maken wordt vaak een veilige ondergrens gekozen. Het gevolg is dat niet altijd het werkelijke beschikbare vermogen wordt benut. Dynamische Load Balancing kent dit nadeel niet. Er wordt hier real-time gekeken hoeveel vermogen er kan worden geleverd zonder dat dit invloed heeft op het netwerk. Zo wordt altijd het maximale laadvermogen aangeboden zodat gebruikers optimaal comfort genieten terwijl uw inkomsten uit laadsessies worden verhoogd.

  Elektrische laadpalen voorbereid op de toekomst

  Reith Power richt zich niet alleen op uw laadoplossing van morgen. Ook de situatie op een langere termijn is standaard onderdeel van het projectadvies. Hoe kan kostenbewust een laadplein worden uitgebreid. Hoe kunnen we nu al voorbereidingen treffen om later geen dubbele werkzaamheden te verrichten aan uw infrastructuur, bijvoorbeeld het vooraf aanleggen van ledige buizen of kabeldraagsystemen en uitbreidingsmogelijkheden in verdeelkasten. De voorbereidingen vooraf zorgen later voor kostenbesparing en snellere oplevering als we later het aantal laadpalen voor u uitbreiden.

  Auto aan de lading op een laadplein
  Auto op een laadplein

  De keuze voor laadvermogen en laadtijd

  Het totale laadvermogen, van uw laadplein, dat u wilt aanbieden aan gebruikers bepalen in grote mate de hoogte van uw investering in laadpalen, infrastructuur en aanpassing aan uw hoofdaansluiting. Hierbij speelt ook de functie van uw bedrijf een rol. Heeft u bijvoorbeeld een hotel, dan kunt u ervan uitgaan dat een auto minimaal 12 uur aan een lader verbonden is. Heeft u een kantoor, dan is de laadtijd vaak minder. Daarbij speelt de vraag natuurlijk in hoeverre de accu’s telkens opgeladen moeten worden. Reith Power kan u hierbij adviseren vanuit ervaringen opgedaan bij andere projecten en de kennis van onze partners die de markt en trends als geen ander kennen.  Daarnaast kan Reith Power u ook adviseren bij een laadpaal kopen 

  Financieel beheer en kostenverrekening met gebruikers

  Wij van Reith Power adviseren om vooraf goed in beeld te hebben hoe u administratieve zaken waaronder verrekening met gebruikers en toeleveranciers geregeld wilt hebben. Zo zijn er leveranciers die alleen koppelingen met hun eigen software en abonnementenbeheer toestaan. Bij anderen bent u weer vrij in het kiezen van een beheerssysteem voor uw laadplein. Ieder systeem is ingericht om onder meer verrekeningen met gebruikers en opslag voor externe gebruikers te beheren. Wij van Reith Power informeren u graag wat in uw geval de beste keuze is.   

  Auto van Reith Power bij een laadplein

  Zeer betrouwbaar!

  Gelijk een goed gevoel bij Reith Power.

  Ik heb contact gehad met Bilel, zeer duidelijke uitleg en een professionele aanpak.

  Het laadstation is geïnstalleerd en werkt naar behoren.
  Kortom: Top aanpak!

  Roy

  Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

  Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

  Marcel

  Uitstekende service

  Vanaf het eerste contact met Bas tot en met de plaatsing door de monteur is alles zeer soepel verlopen.
  Inmiddels maken wij al enige tijd naar grote tevredenheid gebruik van de laadpaal.

  Een absolute aanrader!

  Dennis

  Afspraak is afspraak met een topservice!

  Korte lijntjes, altijd bereikbaar of reageren zeer snel in combinatie met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding!

  Joost

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen