Altijd en overal slim laadpaalbeheer

Reith Power biedt totaaloplossingen op het gebied van laadpalen voor elektrisch vervoer. Een A-merk laadpaal is hier een belangrijk onderdeel van. Misschien wel nog belangrijker is ons slimme online beheersysteem. Hiermee kun je de status en gebruiksgegevens van jouw laadpalen inzien, laadsessies automatisch verrekenen en 24/7 support krijgen. Daarbij wordt jouw laadpaal ook nog eens automatisch geüpdatet wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is. Dat is laadpaalbeheer op z’n best!

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  beheerservice
  • Ontzorgpartner met specialistische kennis
  • Toekomstgerichte laadoplossingen
  • Bedrijfszekere installaties
  • Sterk in afspraken nakomen
  • Persoonlijk en servicegericht
  sterren sterren

  Kiyoh

  88 beoordelingen

  Helder inzicht in laadsessies

  Dankzij het laadpaalbeheer van Reith Power ontvang je waardevolle informatie over de laadpaal. Wanneer je meerdere laadpalen tegelijkertijd wilt beheren, kan dit centraal via één beheerservice ingesteld worden. Je kunt met een slim beheersysteem rekenen op een helder inzicht in bijvoorbeeld het stroomverbruik, de laadkosten, kWh-verbruik en CO2-besparing. In realtime krijg je de meest actuele informatie over de laadpaal te zien. Uiteraard zijn ook de gegevens vanuit de historie direct inzichtelijk.

  laadtarieven
  Laptop Mijn locaties E-Flux

  Laadpalen en laadpassen beheren

  Met het slimme laadpaalbeheer heb jij de volledig controle over je laadpunten. Jij bepaalt zelf wie er mag laden aan je laadpaal. Je verleent met onze laadpassen eenvoudig en veilig toegangsrechten aan bijvoorbeeld medewerkers of bezoekers. Je kunt kiezen voor volledige toegang, maar bijvoorbeeld ook voor gebruikersrechten met eventuele restricties.

  Automatische verrekening en laadtarieven

  Laat bezoekers of medewerkers hun elektrische auto opladen tegen jouw eigen vastgestelde tarief. Elke maand krijg je automatisch de kosten vergoed van alle laadsessies die op jouw zakelijke laadpaal hebben plaatsgevonden. Daarnaast is het ook mogelijk om de laadkosten die thuis gemaakt worden, automatisch te verrekenen bij de werkgever, het eigen bedrijf of de leasemaatschappij.

  Reith Power is jouw specialist

  Terug­verdientijd berekenen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Bereken nu
  Beheerservice

  Dynamic Load Balancing

  Onze laadpalen zijn volledig compatibel met dynamisch laden. Dynamic load balancing zorgt ervoor dat het energieverbruik tussen de laadpaal en andere apparaten veilig gebalanceerd wordt. Dit systeem is zeer slim en houdt rekening met jouw elektriciteitsaansluiting. Ideaal wanneer meerdere laadpalen geïnstalleerd moeten worden. Het verzwaren van de aansluiting kan met dit systeem voor meerdere jaren uitgesteld worden. Deze dienst garandeert dat alle auto’s op de locatie optimaal kunnen laden. De vrijgegeven stroom wordt automatisch verdeeld over de te laden voertuigen.

  Reith Power is jouw specialist in laadpalen

  Partnerprogramma

  Reith Power is dé specialist op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Wij leveren en installeren laadpalen bij klanten thuis, bij bedrijven en bij VvE’s. Van een enkele laadpaal tot publieke laadpleinen in combinatie met slimme beheersystemen en van betrouwbaar advies tot vakkundige installatie en de beste service – Reith Power is graag jouw partner op het gebied van elektrisch rijden en laden.

  Partner worden
  ">
  Beheerservice
  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Prima

  er is goed mee te overleggen in mijn geval.

  Scherphof

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Perfect afgehandeld.

  Duidelijke offerte en perfect geinstalleerd

  Bert Knoop

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Super service snel en duidelijk!

  Met een paar belletjes heb je wat je wilt hebben snelle service ,nette monteurs en goeie uitleg prima bedrijf!!

  Jos Derksen

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Snelle reactie!Goed geholpen

  Ben in zijn algemeenheid goed en vlot geholpen.

  Andre

  Jouw laadpalen in eigen beheer!

  Offerte aanvragen