Altijd en overal slim beheergemak

Reith Power voorziet uw EV-laadvoorziening van de beste online beheerservice 

Altijd en overal slim beheergemak

Reith Power voorziet uw EV-laadvoorziening van de beste online beheerservice 

Altijd en overal slim beheergemak

Reith Power biedt totaaloplossingen als het onder meer gaat om laadsystemen voor elektrisch vervoer. Een laadpaal van een A-merk is hier altijd een onderdeel van. Maar even belangrijk is een intuïtief online beheersysteem waar u altijd en overal op kunt vertrouwen. Van een helder overzicht van laadsessies tot inzicht in kosten en automatische verrekening van de laadkosten. Reith Power levert en demonstreert u graag de slimme beheerservice die perfect bij uw situatie aansluit.

Volledig inzicht in laadactiviteiten 
Laadtarieven vrij instelbaar
Automatische verrekening van laadkosten
Overzicht van al uw laadpunten
Hulp op afstand

Helder inzicht in laadsessies

Via één van de beheersystemen die Reith Power u levert bij uw laadvoorziening verkrijgt u waardevolle informatie via uw laadpaal. Indien u meerdere laadpalen wilt beheren dan kan dit centraal via één beheerservice. U kunt met onze slimme beheerservice altijd en overal rekenen op een helder inzicht in bijvoorbeeld het stroomverbruik, de laadkosten, kWh-verbruik en CO2-besparing. Uiteraard verkrijgt u niet alleen realtime de meest actuele informatie maar ook de gegevens vanuit de historie zijn direct inzichtelijk.

Laadpalen en laadpassen beheren

U bepaalt zelf wie er mag laden op uw laadpaal of voorziening met meer laadpalen. Met de moderne beheersystemen van Reith Power heeft u altijd volledig de controle over uw laadpunt(en). U verleent eenvoudig en veilig toegangsrechten aan bijvoorbeeld medewerkers of bezoekers. Van volledige toegang tot gebruiksrechten met eventuele restricties. Naast de beste techniek levert Reith Power u ook voordelig online gebruik- en beheergemak. Met een A-merk beheersysteem die altijd en overal aan uw wensen voldoet.

Verrekening en laadtarieven 

Is er in uw geval sprake van een (lease)auto van de zaak of is er op andere wijze sprake van verrekening van laadkosten? Met de oplaad beheersystemen van Reith Power heeft eenvoudig de mogelijkheid om laadkosten automatisch te verrekenen met werkgever, eigen bedrijf of leasemaatschappij. Verleent u zelf anderen toegang tot uw laadstation(s), bijvoorbeeld op de zaak of op een (semi) openbaar terrein, dan zijn de kosten direct te verrekenen met de gebruikers. En het tarief? Die bepaalt u zelf per categorie gebruiker.

Advies of prijsvoorstel?

Of het nu om advies gaat hoe u extra voordeel krijgt of een offerte-op-maat, wij zijn u graag vrijblijvend van dienst.

Wilt u teruggebeld worden?

Totaaloplossing voor elke branche

Selecteer uw toepassingsgebied en kom alles te weten over de branchespecifieke laadoplossingen van Reith Power.

Met partners lading geven aan duurzaamheid

Logo Reith Power - Reith - Hofleverancier

Lading geven aan uw duurzame laadvoorzieningen doet Reith Power samen met sterke partners. Zo wordt er samengewerkt met zusterbedrijf Reith Elektrotechniek die, met meer dan 100 jaar ervaring, altijd zorgt voor bedrijfszekere e-installaties. De EV-laadpalen, accessoires en beheersystemen worden uitsluitend geleverd van merken die de beste prijs-kwaliteit, functionaliteiten en garanties voor de toekomst bieden.

Snel een persoonlijk antwoord

Wij staan u graag telefonisch te woord via (0545) 29 13 29. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Menu