Blog
16 feb 2024

Subsidies voor zakelijke laadpalen

In 2024 zijn er nieuwe subsidies beschikbaar voor het aanschaffen van zakelijke laadpalen. Deze subsidies bieden een waardevolle bijdrage voor duurzaam ondernemerschap en stimuleren de overgang naar elektrisch rijden binnen uw organisatie. Vind hieronder de subsidie die bij jouw situatie past en profiteer van de beschikbare middelen om jouw bedrijf vooruit te helpen op het gebied van milieuvriendelijke mobiliteit.

Lees meer
Blog Laadpalenproject Apeldoorn
8 jan 2024

De voordelen van het tijdig inrichten van de infrastructuur voor je elektrische wagenpark

Bedrijven die zich bezighouden met een wagenparktransformatie naar elektrische voertuigen zullen ontdekken dat het tijdig opzetten van een geschikte infrastructuur een cruciale rol speelt in het realiseren van duurzame voordelen op lange termijn. In deze blog vertellen we de voordelen van het proactief inrichten van de infrastructuur voor een elektrisch wagenpark.

Lees meer
Blog
8 dec 2023

Duurzame Mobiliteit in 2024: Ontvang subsidies voor laadinfrastructuur bij VvE’s

In 2024 zijn er nieuwe subsidies beschikbaar om Verenigingen van Eigenaars (VvE's) te ondersteunen bij de implementatie van duurzame mobiliteitsvoorzieningen.

Lees meer
Blog
16 okt 2023

Laadpleinen: Het belang van vermogensvraag boven laadpuntvermogen

Nu elektrische mobiliteit steeds prominenter wordt en de beschikbaarheid van elektrische aansluitingen met voldoende capaciteit onder druk staat, staan we voor de uitdaging om een efficiënte en duurzame infrastructuur te creëren om elektrische voertuigen (EV’s) op te laden. Maar wat is de sleutel tot het succes van deze laadpleinen?

Lees meer
Nieuws
11 okt 2023

Samenwerking Reith Power en Jonghuis Advies

Reith Power en Jonghuis Advies bundelen hun krachten om gezamenlijk projecten uit te voeren op het gebied van elektrisch vervoer.

Lees meer
Blog
8 sep 2023

Nieuwe Veiligheidsregels voor Elektrische Oplaadpunten in Parkeergarages

Vanaf 1 januari 2024 treden nieuwe regels in werking die impact zullen hebben op eigenaren en beheerders van parkeergarages. Wil je alles weten over deze nieuwe regels? Lees dan onze blog.

Lees meer

De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

Offerte aanvragen