Laadpalen voor retail en horeca

Dankzij het groeiende aanbod van elektrische auto’s, stimulering vanuit de overheid en accu-innovaties blijft het elektrisch rijden toenemen. Profiteer als gastheer of –vrouw van deze ontwikkelingen en bied jouw klanten een goede laadservice aan. Door als professional in de horeca of retail een laadpaal te plaatsen, trek je nieuwe klanten aan. Met behulp van onze slimme laadpalen wordt jouw locatie snel gevonden.

  • Jouw laadstation wordt snel gevonden
  • Genereer extra inkomsten en traffic
  • Geschikt voor alle elektrische auto’s
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Toekomstgerichte totaaloplossingen

Informatie aanvragen

    Velden met een * zijn verplichte velden

    Reith power

    Ontzorgen volgens Reith Power

    Reith Power gaat verder dan menig laadpaalaanbieder. Het realiseren van een laadoplossing voor jouw horecagelegenheid vraagt om een specifieke aanpak. Vanuit onze expertise op het gebied van elektrotechnische bedrijfsinstallaties, E-mobility en laadpalen kunnen wij jou van A tot Z ontzorgen. We starten daarom altijd met het geven van deskundig advies, nadat we goed naar jouw wensen hebben geluisterd. Vervolgens vertellen we je graag meer over de technische en verdienstelijke mogelijkheden.

    Extra bezoekers, extra inkomsten

    Met laadpalen voor retail en horeca trek je extra bezoekers met elektrische auto’s aan. Wij zorgen dat jouw laadpalen via verschillende laadapps en online kaarten te vinden zijn. Dit levert jou direct extra bezoekers en additionele inkomsten op. Je kunt namelijk verdienen op de laadtarieven, omdat je die je zelf bepaalt! De investering is hierbij dus al snel terugverdiend.

    Laadpalen

    Slim laadbeheer

    Op zoek naar de juiste laadpaal in de horeca en retail voor jou? Onze laadpalen zijn voorzien van een slim backofficesysteem. Hiermee krijg je helder inzicht in de laadsessies van je klanten en bezoekers. Wij transformeren jouw parkeerplaats tot een intelligente laadlocatie. Onze laadpalen zijn geschikt voor alle elektrische en hybride auto’s. Daarnaast wordt de beschikbare laadcapaciteit middels Dynamic Load Balancing slim verdeeld over de laadpalen, zodat het energieverbruik tussen de laadpaal en jouw elektrische apparatuur veilig gebalanceerd wordt. Ideaal voor een laadpaal in de retail en horeca!

    Reith Power is jouw specialist

    Terug­verdientijd berekenen

    Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

    Bereken nu
    Installatie laadpaal

    Service en onderhoud

    Reith Power laat het niet bij advies en vakkundige installatie van laadstations alleen. Ook als het gaat om nazorg kun je rekenen op onze vlotte en vertrouwde service- en dienstverlening. Wij gebruiken altijd materialen met de beste garanties en onze medewerkers zijn deskundig en gecertificeerd. Mocht er onverhoopt toch een storing plaatsvinden, dan kun je direct rekenen op onze service op maat. Van periodieke controles tot eerste hulp bij storingen; ook als het gaat om 24/7 nazorg, zet Reith Power ontzorgen voorop!

    Duurzaam rijden zorgt ook voor brood op de plank!

    Offerte aanvragen