Autodealers

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Het vinden van een geschikte oplaadpaal voor een elektrische auto is lastig voor veel automobilisten. Door de vele (online) aanbieders ziet jouw klant door de bomen het bos niet meer. Met een oplaadpaal thuis kan jouw klant zijn of haar elektrische auto veilig en makkelijk opladen. Je kunt jouw klant een extra service verlenen door samen te werken met een betrouwbare laadpaalspecialist.

 • Jouw laadstation wordt snel gevonden
 • Genereer extra inkomsten en traffic
 • Geschikt voor alle elektrische auto’s
 • Deskundig en persoonlijk advies
 • Toekomstgerichte totaaloplossingen

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Reith Power

  Voor elk automerk een oplossing

  Reith Power werkt al jarenlang samen met autodealers op het gebied van laadpalen. Wij hebben daarom de perfecte oplossing voor jouw klant: de levering van de laadpaal tot de installatie en de backoffice wordt volledig voor hen geregeld. Wij hebben voor ieder merk auto een oplaadpaal. Daarnaast mag jouw klant alleen een perfecte service van ons verwachten. Wij nemen het gehele proces uit handen en ontzorgen jou en jouw klant volledig.

  Installatie laadpaal voor thuis
  Laadpaal

  van A tot Z

  Persoonlijk contact

  Reith Power ontzorgt jouw klanten met deskundig advies en persoonlijk contact. We schakelen snel en bieden korte lijnen. Vanuit onze expertise in elektrotechniek, E-mobility en EV-laadinnovaties raakt jouw klant snel vertrouwd met onze manier van werken. We starten met gedegen advies op basis van afspraken en persoonlijke wensen. Vervolgens realiseren we de beste laadoplossing bij jouw klanten thuis en op bedrijfslocaties.

  Serviceprogramma

  Oplaadpaal auto installatie

  Iedere installatie van een oplaadpaal wordt verzorgd door onze eigen vakkundige monteurs. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste laadpaaltechnologie en alle elektrotechnische normen. Zo zijn jouw klanten altijd verzekerd van een perfect geïnstalleerde oplaadpaal. Ook als het gaat om nazorg kan er worden gerekend op een vlotte en vertrouwde service- en dienstverlening. Mocht er onverhoopt toch een storing plaatsvinden, dan kunnen klanten rekenen op ons professionele serviceprogramma. Zo helpen wij iedere gewenste auto aan een oplaadpaal!

  Maatwerk oplossingen

  Verschillende sectoren

  Reith Power is er voor iedereen die behoefte heeft aan een deskundige partij die volledig ontzorgt, van advies tot beheer. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke laadpalen in verschillende sectoren zoals: horeca & retail, transport & logistiek, woningcorporaties en lease maatschappijen. Met onze kennis zorgen wij altijd voor de beste maatwerk laadoplossingen.

  Reith Power is jouw specialist

  Offerte aanvragen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Offerte aanvragen

  Jouw laadpaalpartner voor extra service

  Offerte aanvragen