Op zoek naar een betrouwbare partner?

Het vinden van een geschikte oplaadpaal voor een elektrische auto is lastig voor veel automobilisten. Door de vele (online) aanbieders ziet jouw klant door de bomen het bos niet meer. Met een oplaadpaal thuis kan jouw klant zijn of haar elektrische auto veilig en makkelijk opladen. Je kunt jouw klant een extra service verlenen door samen te werken met een betrouwbare laadpaalspecialist.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  • Uw laadstation wordt snel gevonden
  • Genereer extra inkomsten en traffic
  • Geschikt voor alle elektrische auto’s
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Toekomstgerichte totaaloplossingen
  Kiyoh icon 9.3

  Kiyoh

  83 beoordelingen

  Voor elk automerk een oplossing

  Reith Power werkt al jarenlang samen met autodealers op het gebied van laadpalen. Wij hebben daarom de perfecte oplossing voor jouw klant: de levering van de laadpaal tot de installatie en de backoffice wordt volledig voor hen geregeld. Wij hebben voor ieder merk auto een oplaadpaal. Daarnaast mag jouw klant alleen een perfecte service van ons verwachten. Wij nemen het gehele proces uit handen en ontzorgen jou en jouw klant volledig.

  Persoonlijk contact

  Reith Power ontzorgt jouw klanten met deskundig advies en persoonlijk contact. We schakelen snel en bieden korte lijnen. Vanuit onze expertise in elektrotechniek, E-mobility en EV-laadinnovaties raakt jouw klant snel vertrouwd met onze manier van werken. We starten met gedegen advies op basis van afspraken en persoonlijke wensen. Vervolgens realiseren we de beste laadoplossing bij jouw klanten thuis en op de zaak.

  Oplaadpaal auto installatie

  Iedere installatie van een oplaadpaal wordt verzorgd door onze eigen vakkundige monteurs. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste laadpaaltechnologie en alle elektrotechnische normen. Zo zijn jouw klanten altijd verzekerd van een perfect geïnstalleerde oplaadpaal. Ook als het gaat om nazorg kan er worden gerekend op een vlotte en vertrouwde service- en dienstverlening. Mocht er onverhoopt toch een storing plaatsvinden, dan kunnen klanten rekenen op ons professionele serviceprogramma. Zo helpen wij iedere gewenste auto aan een oplaadpaal!

  Reith Power is jouw specialist

  Laadscan aanvragen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Laadscan aanvragen

  Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

  Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

  Marcel

  Uitstekende service

  Vanaf het eerste contact met Bas tot en met de plaatsing door de monteur is alles zeer soepel verlopen.
  Inmiddels maken wij al enige tijd naar grote tevredenheid gebruik van de laadpaal.

  Een absolute aanrader!

  Dennis

  Afspraak is afspraak met een topservice!

  Korte lijntjes, altijd bereikbaar of reageren zeer snel in combinatie met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding!

  Joost

  Professioneel & fijn bedrijf wat zijn afspraken nakomt!

  Vanaf het 1e contact met de Sales tot aan de uitvoering is alles goed & voorspoedig verlopen. Medewerkers zijn erg vakkundig, pakken dingen snel op en kwamen zelfs 1 dag voor plaatsing alles nog even checken!

  Melanie / Plan Effect

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen