Laadpalen voor woningcorporaties

Wil jij jouw bewoners van jouw woningcorporatie ook altijd een onbezorgde EV-laadervaring bieden? Reith Power kan jou hierin ondersteunen. Het realiseren van een moderne laadinfrastructuur voor woningcorporaties vraagt om een specifieke aanpak. Niet alleen houden wij rekening met de locatie, huidige netaansluiting en wensen van jouw huurders, maar ook met de situatie van morgen.

 • Jouw laadstation wordt snel gevonden
 • Genereer extra inkomsten en traffic
 • Geschikt voor alle elektrische auto’s
 • Deskundig en persoonlijk advies
 • Toekomstgerichte totaaloplossingen

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Totaaloplossingen voorbereid op de toekomst

  Vooral in situaties waarbij een grote groei van het aantal elektrische voertuigen wordt voorzien, is het verstandig om daar nu al rekening mee te houden bij de aanleg van de infrastructuur. Ook voor woningcorporaties is het goed om te beseffen dat er in de toekomst alleen maar meer huurders zullen zijn met een elektrische auto. Zijn er dus appartementencomplexen en parkeerplaatsen bij woongebouwen bij jou in beheer, dan is het goed om te kijken naar onze geschikte laadpalen voor woningcorporaties.

   

   

  Laadpaal Zaptec
  Woningcorporaties laadpaal

  Beheer en uitgebreide monitoring

  Veel gebruikers van laadpalen betekent ook veel registratie en monitoring. Gelukkig is dat zeer eenvoudig met ons inzichtelijke beheersysteem. Hiermee kun je zelfs de laadkosten voor de betreffende gebruikers verrekenen. Onze laadpalen maken het allemaal mogelijk. Je kunt hierbij zelfs aan automatische facturering denken! Jouw huurders profiteren op die manier optimaal van een laadmogelijkheid thuis en jij kunt altijd vertrouwen op onbezorgd beheergemak. Ook een 24/7 helpdesk is onderdeel van onze beheerservice. In ons portal kun je live meekijken naar de status van de realisatie van de aangevraagde laadpunten.

  Service en onderhoud

  Reith Power laat het natuurlijk niet bij het adviseren en installeren van laadpalen voor woningcorporaties alleen. Ook als het gaat om nazorg kunnen jij en jouw huurders altijd rekenen op onze persoonlijke en vertrouwde service. We onderscheiden ons door onze vakkennis en de beste materialen te verbinden aan een onafhankelijke en persoonlijke aanpak. Ontzorgen begint bij ons dan ook met goed luisteren naar jouw wensen en het bekijken van de locatie en bestaande infrastructuur. Wij maken graag persoonlijk kennis om jou direct te laten ervaren wat we voor jou kunnen betekenen.

  Reith Power is jouw specialist

  Terug­verdientijd berekenen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Bereken nu

  Duurzaamheidspartner voor panden van alle formaten

  Offerte aanvragen