Laadpaal

Leasemaatschappij

Als leasemaatschappij ben je continu in beweging om jouw klanten het beste te leveren op het gebied van elektrisch rijden. Ook het leasen van een laadpaal valt onder deze dienstverlening. Echter, het vinden van een geschikte laadpaal is voor klanten vaak lastig en veel gedoe. Daarom verwachten ze dat jij hen helpt de juiste laadpaal te selecteren.

Reith Power werkt al jarenlang samen met verschillende leasemaatschappijen op het gebied van laadpalen. Wij weten precies wat jouw verwachtingen én die van jouw klanten zijn. Daarom hebben wij de perfecte oplossing voor jouw klanten: de levering van de laadpaal tot de installatie en de backoffice wordt volledig voor hen geregeld. Daarnaast kun je een optimale service van ons verwachten. We nemen het gehele proces in handen en ontzorgen jou compleet.

 • Totale ontzorging
 • Snel en eenvoudig aanvraagproces
 • Persoonlijk en servicegericht contact
 • 5 jaar partnergarantie op laadpunt en installatie!
 • Partnerkorting
 • Beheer alle laadpalen via online portal
 • Automatische verrekening van laadkosten
 • 24/7 support

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  van A tot Z

  Persoonlijk contact

  De dienstverlening in de autobranche verschuift steeds meer van advies over auto’s naar advies over duurzame mobiliteit. Reith Power voorziet leasemaatschappijen van persoonlijk contact en deskundig advies over het leasen van een laadpaal. We schakelen altijd snel en bieden daarbij korte lijnen. Als leasemaatschappij mag je één aanspreekpunt van ons verwachten. Dankzij onze expertise in elektrotechniek, E-mobility en laadstations kunnen wij jou en jouw klanten van A tot Z ontzorgen. We starten met betrouwbaar advies op basis van jouw wensen en afspraken. Vervolgens realiseren we de beste laadoplossing bij jouw klanten thuis én op de zaak.

  persoonlijk contact
  Laptop Mijn locaties E-Flux

  Automatische

  Verrekening laadpaal leasen

  Reith Power levert voor iedere elektrische auto en elke specifieke klantsituatie een laadstation van de hoogste kwaliteit. Voor leaseklanten bieden wij laadpalen die automatische verrekening van de stroomkosten mogelijk maken. Met ons slimme beheersysteem hebben gebruikers ook nog eens toegang tot hun eigen portaal. Daarnaast zijn onze laadpalen eenvoudig te configureren, zodat de laadkosten vergoed worden op de juiste rekening. Ideaal wanneer jij als leasemaatschappij de juiste laadpaal voor jouw klanten wilt installeren!

  Partner worden

  professionele

  Installatie en onderhoud

  Een laadpaal leasen gaat natuurlijk gepaard met professionele installatie en onderhoud. Onze vakkundige monteurs zijn op de hoogte van de nieuwste laadpaaltechnologieën en de elektrotechnische normen. Zo zijn jouw klanten altijd verzekerd van een perfect geïnstalleerde laadpaal. Ook als het gaat om nazorg, kun je altijd rekenen op de snelle service- en dienstverlening die zoveel opdrachtgevers van ons gewend zijn. Mocht er dus onverhoopt toch een storing zijn, dan ben je verzekerd van ons betrouwbare serviceprogramma.

  Download de brochure!

   Velden met een * zijn verplichte velden

   Mooiland

   10 laadpunten voor woningcorporatie Mooiland

   10 laadpunten voor de medewerkers van woningcorporatie Mooiland, gerealiseerd door Reith Power!

   Lees succes verhaal

   Voorzie jouw klanten van een extra service!

   Offerte aanvragen