De Nederlandse Bridge Bond voorzien van 10 laadpunten

Reith Power heeft een laadplein mogen realiseren voor de Nederlandse Bridge Bond. Het laadplein bestaat uit 5x Alfen Double Pro Line laadpalen. Het laadplein is voorzien van een nieuwe onderverdeelkast en 3 verkeersborden. Voor de installatie van de nieuwe laadpalen zijn eerst de oude laadpalen verwijderd.

De laadkosten van de geladen stroom kunnen automatisch met de gebruiker van de laadpaal verrekend worden. Deze mogelijkheid wordt aangeboden door het backoffice systeem wat aan de laadpalen is gekoppeld. Daarnaast heeft de Nederlandse Bridge Bond de mogelijkheid om de laadpalen te beheren, de laadsessies in te zien en realtime het laadverbruik in te zien.

De Nederlandse Bridge Bond is een vereniging met de bridgeverenigingen als leden. De BridgeBond wil het bridgespel in de ruimste zin van het woord bevorderen: we organiseren en ondersteunen bridgewedstrijden; ontwikkelen middelen om meer mensen te interesseren voor bridge; helpen bridgeverenigingen en mensen die het bridgespel (willen) beoefenen en overdragen.

Bert ter Wal Manager finance & falicitair

Door Reith Power zijn bij ons pand 10 laadpunten geïnstalleerd. De Nederlandse Bridge Bond heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en onze huurders van het zalencentrum waarderen deze geboden faciliteit. Wij zijn zeer tevreden over het traject van installatie en ook in deze fase van gebruik van de laadpalen is Reith Power een betrouwbare partner gebleken.

Door Reith Power compleet verzorgd

Reith Power heeft het project voor de Nederlandse Bridge Bond als volgt verzorgd:

  • Advies en engineering op maat
  • Bestaande laadpalen verwijderd
  • Nieuwe onderverdeelkast geplaatst
  • 3 verkeersborden geplaatst
  • Geschikt voor alle elektrische auto’s
  • Slim en gemakkelijk beheersysteem

De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

Offerte aanvragen