Unieke installatie voor een unieke locatie!

Reith Power heeft een laadplein mogen realiseren voor Landgoed de Klokkenberg. Het laadplein bestaat uit 15x Shell Recharge laadpalen. Het laadplein is voorzien van twee nieuwe onderverdeelkasten inclusief extra bekabeling voor toekomstige uitbreidingen. Wat de installatie zo uniek maakt is de samenwerking met de pergola bouwer. Hierdoor is de bekabeling binnendoor gevoerd i.p.v. kabel opbouw op de kolommen.

Door middel van het Dynamic Power Sharing systeem wordt ervoor gezorgd dat er geen overbelasting kan ontstaan wanneer de auto’s aan het laden zijn. De laadkosten van de geladen stroom kunnen automatisch met de gebruiker van de laadpaal verrekend worden. Deze mogelijkheid wordt aangeboden door het backoffice systeem wat aan de laadpalen is gekoppeld. Hierdoor kan Landgoed de Klokkenberg de laadkosten gemakkelijk en automatisch verrekenen met de bewoners van het landgoed.

Een wonderlijk groot, haast gigantisch, complex in de natuur van Breda, met de mooiste details, kleine miniaturen en grootse gebaren. Een rijksmonument, wat vanuit de ziel van het Noord-Brabantse volk is ontstaan, gebaseerd op optimisme en gemeenschapszin. En dit in een natuur, die toen normaal was, maar sinds kort in onze tijd pas echt op waarde wordt geschat.

Richard van der Klein Beheerder Landgoed de Klokkenberg

Reith Power heeft 15 laadpunten bij ons geïnstalleerd. De kwaliteit en professionaliteit van Reith Power is gebleken uit de oplossing voor onze complexe situatie. Wij zijn zeer tevreden en raden Reith Power zeker aan als betrouwbare partij om zaken mee te doen.

Door Reith Power compleet verzorgd

Reith Power heeft het project voor Landgoed de Klokkenberg als volgt verzorgd:

  • Advies en engineering op maat
  • 15 laadpunten geïnstalleerd
  • Voorzien van Dynamic Power Sharing systeem
  • 2 nieuwe onderverdeelkasten geplaatst
  • Extra bekabeling geïnstalleerd voor toekomstige uitbreidingen
  • Geschikt voor alle elektrische auto’s
  • Slim en gemakkelijk beheersysteem

De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

Offerte aanvragen