5 x Alfen Double Pro Lines met eigen logo voor Veldboom Vastgoed

Reith Power heeft een laadplein gerealiseerd voor het hoofdkantoor van Veldboom te Groningen. Het laadplein bestaat uit 5x Alfen Double Pro Line laadpalen. Het laadplein is voorzien van een nieuwe onderverdeelkast en een Dynamic Load Balancing systeem. Tot slot is er een aparte nutsaansluiting aanwezig voor de laadpalen en de zonnepanelen. De combinatie van het Dynamic Load Balancing systeem en de zonnepanelen zorgen voor extra vermogen voor de laadpalen.

De laadkosten van de geladen stroom kunnen automatisch met de gebruiker van de laadpaal verrekend worden. Deze mogelijkheid wordt aangeboden door het backoffice systeem wat aan de laadpalen is gekoppeld. Daarnaast heeft Veldboom de mogelijkheid om de laadpalen te beheren, de laadsessies in te zien en realtime het laadverbruik in te zien.

 

Veldboom is een vernieuwende partner die met een jong en gedreven team het overtreffen van verwachtingen nastreeft. Ondanks de omvang van de organisatie zijn we toegankelijk, transparant en daadkrachtig.

De breedte van onze dienstverlening maakt ons tot een verrassend complete partner. Veldboom is actief in project- en gebiedsontwikkeling, beheer en verhuur. De combinatie van ontwikkeling én beheer op deze schaal maakt ons uniek in het land.

Thierry de Kort Inkoopmanager

"Het meedenken van Reith Power heeft er in geresulteerd dat we snel en effectief een laadplein konden opzetten. de volgende locaties zijn al besproken!"

Door Reith Power compleet verzorgd

Reith Power heeft het project voor Veldboom als volgt verzorgd:

  • Advies en engineering op maat
  • Nieuwe onderverdeelkast geplaatst
  • Dynamic Load Balancing systeem
  • Geschikt voor alle elektrische auto’s
  • Slim en gemakkelijk beheersysteem

De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

Offerte aanvragen