Laadplein met 10 laadpunten voor Foseco

Reith Power heeft een laadplein mogen realiseren voor Foseco. Het laadplein bestaat uit 5x Alfen Double Pro Line laadpalen. Het laadplein is voorzien van een nieuwe onderverdeelkast en een Dynamic Load Balancing systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen overbelasting ontstaat wanneer de auto’s aan het opladen zijn en de gieterij op volle toeren draait.

De laadkosten van de geladen stroom kunnen automatisch met de gebruiker van de laadpaal verrekend worden. Deze mogelijkheid wordt aangeboden door het backoffice systeem wat aan de laadpalen is gekoppeld. Daarnaast heeft Foseco de mogelijkheid om de laadpalen te beheren, de laadsessies in te zien en realtime het laadverbruik in te zien.

Over Foseco

“Foseco is een toeleverancier van producten aan de gieterijindustrie. Het bedrijf is één van de drie divisies van Vesuvius Plc dat een van de wereldleiders is op het gebied van ijzer- en staalbehandeling”

 

Judith Wolters-Reijmer Office manager

"We hebben het contact met Reith Power als zeer fijn ervaren. We zijn van A tot Z ontzorgd, ondanks de complexe uitdaging om de gieterij op volle toeren te kunnen laten functioneren. Met de 10 laadpunten kunnen wij de komende tijd de C02 doelstelling van de overheid behalen. Kortom, wij raden Reith Power zeker aan!"

Door Reith Power compleet verzorgd

Reith Power heeft het project voor Foseco als volgt verzorgd:

  • Advies en engineering op maat
  • Nieuwe onderverdeelkast geplaatst
  • Dynamic Load Balancing systeem
  • Geschikt voor alle elektrische auto’s
  • Slim en gemakkelijk beheersysteem

De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

Offerte aanvragen