180kW snellader aan de N34 ter hoogte van Gramsbergen

Reith Power heeft een DC-laadoplossing mogen realiseren voor Oosterveens Oliehandel. De snellader van 180kW is geïnstalleerd bij de tankstation Esso in Gramsbergen, wat een strategische locatie is gelegen aan de N34. Dit betekent dat bestuurders van elektrische voertuigen nu snel en gemakkelijk hun auto kunnen opladen terwijl ze onderweg zijn.

 

Reith Power heeft voor de volgende werkzaamheden de engineering en uitvoering gedaan:

  • Advies op maat
  • Snellader van 180kW geplaatst (softwarematig iets lager ingesteld)
  • Nieuwe netaansluiting 3x250A Enexis gerealiseerd
  • 2 buitenopstellingskasten geplaatst
  • Geschikt voor alle elektrische auto’s

 

Oosterveen’s Olie is een onafhankelijke leverancier van Esso Motorbrandstoffen, Mobil smeermiddelen en hoofddealer van Antargaz flessengas, die al meer dan 100 jaar op de markt actief is. Oosterveen’s Olie is met haar kantoor en opslag gevestigd aan de Burg. Backxlaan 204 Nieuwleusen.

Wij leveren met eigen transport: dieselolie, benzine, petroleum, smeermiddelen, adblue en gasflessen aan diverse afnemersgroepen waaronder: transporteurs, tankstations, agrarische bedrijven, garages, bronbemalingen, industrie, tankstations, campings, particulieren etc.

Door een efficiënte planning en voorraadbeheer zijn wij in staat snel aan de wensen van onze klanten te voldoen en staan garant voor een constante kwaliteit en aanvoer van onze producten.

Marcel Rave Vertegenwoordiger

Het was ontzettend fijn dat wij, bij Reith Power één aanspreekpunt hadden en dat wij ontzorgd werden van alle papierwerk en aanvragen. De samenwerking omschrijf ik in twee woorden: Duidelijk en correct. De lijnen waren kort, schakelen ging snel en ik wist precies wat er wanneer ging gebeuren.

Locatie van de snellader

De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

Offerte aanvragen