Zaptec staat voor innovatieve laadoplossingen die de toekomst van elektrisch laden vormgeven. Als voorlopers op het gebied van slimme laadtechnologieën biedt Zaptec geavanceerde oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen. Met een focus op betrouwbaarheid, efficiency en gebruiksvriendelijkheid biedt Zaptec een scala aan producten die perfect aansluiten bij de behoeften van moderne elektrische voertuigen.

Zaptec Pro

De Zaptec Pro is dé ultieme oplossing voor zakelijke laadbehoeften, ontworpen voor maximale prestaties en betrouwbaarheid. Met zijn geavanceerde technologieën biedt de Zaptec Pro ongeëvenaarde laadsnelheden en efficiëntie. Dankzij zijn modulaire ontwerp kan het systeem eenvoudig worden aangepast aan de specifieke vereisten van elke locatie.

  • Werkt met elk elektrisch voertuig
  • Gepatenteerde laadtechnologie
  • Kwaliteitsproduct
  • 22 kW
  • Altijd up-to-date

Zaptec Go

De Zaptec Go is dé ultieme oplossing voor thuisladen, met een compact ontwerp en krachtige prestaties. Deze slimme laadoplossing biedt gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor elektrische voertuigen van alle merken. Dankzij zijn flexibele installatiemogelijkheden past de Zaptec Go perfect in elke woonomgeving. Met zijn intelligente functies en connectiviteitsopties maakt de Zaptec Go thuisladen eenvoudig en efficiënt. Kies voor de Zaptec Go en geniet van moeiteloos laden bij u thuis.

Zaptec in een parkeergarage

De Zaptec Pro is de ideale keuze voor parkeergarages en VvE’s vanwege zijn unieke vermogen om te worden gevoed via een vlakbandkabel. Deze innovatieve functie maakt het mogelijk om op elke locatie in de parkeergarage of bij een VvE een Zaptec Pro te plaatsen en aan te sluiten op de vlakbandkabel, wat zorg voor een toekomstgerichte laadinfrastructuur. Door deze flexibiliteit kunnen laadpunten gemakkelijk worden toegevoegd of verplaatst zonder ingrijpende wijzigingen aan de elektrische installatie. Met de Zaptec Pro bent u verzekerd van een naadloze integratie en efficiënt gebruik van uw laadcapaciteit, waardoor elektrisch laden eenvoudig en toegankelijk wordt voor alle gebruikers. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

Offerte aanvragen