Laadpalen laten installeren

Steeds meer auto’s zijn elektrisch aangedreven. Elektrisch rijden is, mits de elektriciteit duurzaam wordt opgewekt, immers goed voor het milieu. Bovendien is elektriciteit goedkoper dan benzine, LPG en diesel en mag je als eigenaar van een elektrische auto gebruik maken van enkele belastingvoordelen. Daarnaast kun je je auto voor je eigen deur opladen wanneer je maar wilt. Dat doe je doormiddel van een laadpaal. En die laadpalen, die installeren wij.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Breed assortiment

  Bij het installeren van laadpalen komt meer kijken dan je denkt. Een laadpaal is namelijk geen doe-het-zelf artikel. Daarom beginnen wij altijd met een advies en prijsvoorstel, zodat je meteen op de hoogte bent van de voordelen. Als onafhankelijke leverancier leveren en installeren wij laadpalen van meerdere merken en fabrikanten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • New Motion. Ongeacht lifestyle, auto of budget, wil dit bedrijf elektrisch rijden zo toegankelijk mogelijk maken. Met eenvoudig gebruik van de mobiele app beschik je over een laadpas, waarmee je op tienduizenden laadpunten in Europa je auto kan opladen.
  • Alfen. De laadstations van Alfen zijn er in een grote variatie laadvermogens en functionaliteiten – niet alleen voor thuis, maar ook voor bedrijfslocaties en openbare plekken.
  • Zaptec. Uitermate geschikt voor laadpleinen in garages. Het laadstation wordt gevoed vanaf een centrale vlakbandkabel of ringleiding: ideaal dus voor bijvoorbeeld VvE’s.

  Met ons brede assortiment bieden wij je de beste financiële én technische oplossing.

  Bedrijven

  Icoon voor zakelijke laadpalen

  Het bestellen van laadpalen voor jouw bedrijf kan heel lastig zijn. Reith Power maakt dit zeer eenvoudig, van aanschaf tot plaatsing!

  Meer informatie

  Thuis

  icon prive

  Het bestellen van een laadpaal voor thuis kan lastig zijn. Reith Power maakt het je zeer eenvoudig, van bestelling tot plaatsing!

  Meer informatie

  Particulier én zakelijk

  Wij installeren laadpalen niet alleen bij je thuis, maar ook bij je bedrijf. Je medewerkers en gasten moeten natuurlijk ook de mogelijkheid hebben om hun elektrische auto op te laden. Het gebruik, het beheer en de installatie van de laadpaal moeten dan extra soepel verlopen. Daarom houden we rekening met verschillende zaken, zoals de potentiële locatie en positie. Daarnaast is de montage is in veilige handen bij onze vakkundige installateurs.

  Wij bieden laadpalen waarbij het mogelijk is om zelf de kosten per gebruiker in te stellen. Wil je het laden bijvoorbeeld gratis aanbieden voor werknemers? Dan kun je de laadpas zo instellen, dat zij niet hoeven te betalen. Bovendien kun je ook de volledige toegang ontzeggen, als je bijvoorbeeld niet wil dat anderen gebruik maken van de geïnstalleerde laadpalen.

  installeren laadpalen bedrijfsauto

  Contact over laadpalen installeren

  Heb je vragen over het installeren van laadpalen of over een van onze andere diensten? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen. Langskomen bij ons in Neede kan uiteraard altijd. Ons team staat daar klaar om je te helpen!

  Direct offerte aanvragen

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen