Alfen laadoplossingen

Bent u op zoek naar een Alfen laadpaal ? Dan bent u bij Reith Power aan het juiste adres.

Een Alfen laadpaal is  een uitstekende keuze als het gaat om toekomstgericht investeren in een laadvoorziening. Alfen biedt een reeks slimme oplaadpunten van 3,7-22kW voor thuis, het werk en openbare ruimten.  Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft en kunnen allemaal op elk willekeurig OCPP-managementsysteem worden aangesloten. 

State-of-the-art oplaadtechnologie
Ingebouwde beveiliging
Slim laden
Optimale load balancing
Geavanceerde functionaliteiten
Enkele en dubbele uitvoering mogelijk
Kleuren display; eigen logo mogelijk
Laadpalen VVE

Geavanceerde slimme functies

Een laadpaal van het merk Alfen is een slimme laadoplossing met een of twee stopcontacten en is optimaal geschikt voor particuliere en semi-openbare locaties. Met het grote display, verbeterde gebruikersinterface en een optimaal betrouwbaar hardware platform is de Alfen laadpaal zeer gebruiksvriendelijk, maar biedt tegelijkertijd geavanceerde functionaliteiten voor slim laden.

Onderscheidend

De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten. Daarnaast kunnen ze bovendien reageren op flexibele energietarieven. Hun hoogontwikkelde technologieplatform heeft zichzelf bewezen met een ontwikkelingscyclus van meer dan 10 jaar. Alfen laadpalen kunnen zowel aan de wand als op een paal gemonteerd worden; zijn geschikt om kosten te verrekenen en bieden optimale beveiliging van uw elektricteitsaansluiting.

Wandmodel laadstation

Waarom een Alfen laadpaal kiezen?

Enkele redenen om voor een Alfen laadpaal te kiezen zijn de volgende:

Alfen biedt een simlock vrije laadpaal. U kunt zelf een dienstverlener kiezen die zorgt voor de verrekening van de energiekosten. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen. Alfen kan dynamische loadbalancing toepassen. Dit betekent dat de laadpaal van Alfen automatisch de laadstroom laat varieren afhankelijk van de actuele belasting op de hoofdzekering met als doel om de hoofdzekering niet uit te laten gaan. Hiermee voorkomt u dat de hoofdzekering uit gaat; kunt u maximaal laden bij de beschikbare capaciteit en kunt u een eventuele verzwaring van de nutsaansluiting zo lang mogelijk uitstellen en daardoor kosten besparen. Als u meer wilt weten over deze zaken kunt u gerust contact met ons opnemen.

Uitbreiding in de toekomst

Als u een laadpaal laat plaatsen bij het bedrijf is het raadzaam om rekening te houden met eventuele uitbreiding in de toekomst. Door nu al te anticiperen op uitbreiding kunt u straks uitbreiden tegen een beperkte investering. Wij denken hierbij graag met u mee.

EV Laadpleinen

Offerte ontvangen?

Vraag om een vrijblijvende offerte en u ontvangt snel een aantrekkelijk advies- en prijsvoorstel voor de beste EV-laadoplossing.

Snel een persoonlijk antwoord

Wij staan u graag telefonisch te woord via 088 603 34 00. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Menu
Open chat