Een Alfen laadpaal is  een uitstekende keuze als het gaat om toekomstgericht investeren in een laadvoorziening. Alfen biedt een reeks slimme oplaadpunten van 3,7-22kW voor thuis, het werk en openbare ruimten. Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft en kunnen allemaal op elk willekeurig OCPP-managementsysteem worden aangesloten.

 • State-of-the-art oplaadtechnologie
 • Ingebouwde beveiliging
 • Slim laden
 • Optimale load balancing
 • Geavanceerde functionaliteiten
 • Enkele en dubbele uitvoering mogelijk
 • Kleurendisplay & eigen logo mogelijk

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Geavanceerde slimme functies

  Een Alfen laadpaal is een slimme laadoplossing met een of twee stopcontacten en hierdoor optimaal geschikt voor particuliere en semi-openbare locaties. Met het grote display, verbeterde gebruikersinterface en een optimaal betrouwbaar hardware platform is een Alfen laadpaal zeer gebruiksvriendelijk, maar biedt tegelijkertijd geavanceerde functionaliteiten voor slim laden. Wil je het met eigen ogen zien? Dan kun je onze succescases bekijken. Hier zie je wat we hebben kunnen betekenen voor diegene die jou voor zijn gegaan.

  Alfen laadpaal 3

  Onderscheidend

  De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten. Daarnaast kunnen ze bovendien reageren op flexibele energietarieven. Hun hoogontwikkelde technologieplatform heeft zichzelf bewezen met een ontwikkelingscyclus van meer dan 10 jaar. Alfen laadpalen kunnen zowel aan de wand als op een paal gemonteerd worden; zijn geschikt om kosten te verrekenen en bieden optimale beveiliging van jouw elektriciteitsaansluiting.Wil je weten welke laadpalen wij nog meer bij jou kunnen realiseren? Bekijk dan onze laadpalen!

  Waarom een Alfen laadpaal?

  Alfen biedt een simlock vrije laadpaal. Jij kunt zelf een dienstverlener kiezen die zorgt voor de verrekening van de energiekosten. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen. Alfen kan dynamische loadbalancing toepassen. Dit betekent dat een Alfen laadpaal automatisch de laadstroom laat varieren afhankelijk van de actuele belasting op de hoofdzekering met als doel om de hoofdzekering niet uit te laten gaan. Hiermee voorkom je dat de hoofdzekering uit gaat; kun je maximaal laden bij de beschikbare capaciteit en kun je een eventuele verzwaring van de nutsaansluiting zo lang mogelijk uitstellen en daardoor kosten besparen. Als jij meer wil weten over deze zaken kun je gerust contact met ons opnemen.

  Alfen laadpaal

  Uitbreiding in de toekomst

  Als je een Alfen laadpaal laat plaatsen bij uw bedrijf is het raadzaam om rekening te houden met eventuele uitbreiding in de toekomst. Door nu al te anticiperen op uitbreiding kun je straks uitbreiden tegen een beperkte investering. Wij denken hierbij graag met je mee. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen