Planeffect Systeemwanden is voorzien van 8 extra laadpunten

Reith Power heeft de uitbreiding van 8 extra laadpunten mogen realiseren voor Planeffect Systeemwanden. De uitbreiding betreft 4x Alfen Double Pro Line laadpalen. De installatie is voorzien van een nieuwe terreinverdeler welke is aangesloten op de trafo. Daarnaast heeft Reith Power extra bekabeling geïnstalleerd om in de toekomst het aantal laadpunten makkelijk te kunnen uitbreiden.

De laadpalen kunnen enkel worden gebruikt door de medewerkers van Planeffect Systeemwanden. Deze mogelijkheid wordt aangeboden door het backoffice systeem wat aan de laadpalen is gekoppeld. Planeffect Systeemwanden heeft de mogelijkheid om de laadpalen te beheren, de laadsessies in te zien en realtime het laadverbruik in te zien.

ps.: uiteraard zijn de parkeerplaatsen netjes schoon gemaakt!

 

 

Over Planeffect Systeemwanden

“Als familiebedrijf zijn we in dertig jaar uitgegroeid tot de specialist op het gebied van hoogwaardige systeemwanden. Waarschijnlijk zit ‘m dat in het feit dat we blijven innoveren en een passie voor perfectie hebben. En dat ziet u terug in onze producten: een hoekje dat subtiel is afgerond, een naad die nauwelijks zichtbaar is en een profiel dat nóg minimalistischer is. Bij ons telt elk detail.”

 

Melanie Verbeek Facilitair Manager

In totaal heeft Reith Power 12 laadpunten bij ons bedrijf geïnstalleerd waarvan de palen tevens zijn gepersonaliseerd met ons logo. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van begin tot einde... een hele fijne & betrouwbare partij om zaken mee te doen!

Door Reith Power compleet verzorgd

Reith Power heeft het project voor Planeffect Systeemwanden als volgt verzorgd:

  • Advies op maat
  • Nieuwe terreinverdeler geplaatst
  • Makkelijk uit te breiden door extra geïnstalleerde bekabeling
  • Slim beheersysteem
  • Geschikt voor alle elektrische auto’s

De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

Offerte aanvragen