Dé VvE partner voor laadvoorzieningen

Onbezorgde EV-laadoplossingen voor uw bewoners

VvE partner voor laadvoorzieningen

Onbezorgde EV-laadoplossingen voor uw bewoners

VvE partner voor laadvoorzieningen

Onbezorgde EV-laadoplossingen voor uw bewoners

De verkoop van elektrische auto’s blijft toenemen. Nieuwe EV-modellen met verbeterde prestaties verschijnen in rap tempo op de markt. Onder meer de milieu- en financiële voordelen zorgen ervoor dat er steeds meer wordt gekozen voor elektrisch rijden. Bent u betrokken bij een Vereniging van Eigenaren dan biedt REITH Power u en uw bewoners nu al de laadvoorziening van de toekomst. Van een oplossing die perfect op uw infrastructuur aansluit tot een slim en verdienstelijk beheersysteem.

VvE specifieke oplossingen-op-maat
Deskundig en toekomstgericht advies
Bedrijfszekere installaties met slim beheergemak
Betrouwbare uitvoering en 24/7 service
Experts in E-mobiliteit, laadpalen en elektrotechniek

Bied als VvE uw bewoners altijd een onbezorgde EV-laadervaring

Het realiseren van een modern laadinfrastructuur voor VvE’s vraagt om onze specifieke aanpak. Niet alleen houden we direct rekening met de locatie, de wensen van de VvE en zijn leden maar ook met de situatie van morgen. Van uitbreiding van het aantal laadpalen tot load-balancing voor een economisch verdeling van de stroomafname en van slimme beheersystemen tot een vlotte service waar altijd op kan worden vertrouwd; Vanaf het eerste contact merkt u wat Reith Power bedoelt met onbezorgd laden, beheren en besparen.

Totaaloplossingen die zijn voorbereid op een duurzame toekomst  

Al sinds de intrede van de elektrische auto in Nederland hebben wij honderd jaar elektrotechnische ervaring uitgebreid met kennis rondom E-mobility en laadpalen. Samen met onze leveranciers van laad- en beheersystemen volgen we de technologische innovaties en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Als VvE bent u zo altijd verzekerd van optimaal advies, installatie en service. Reith Power biedt u altijd een totaaloplossing en geeft persoonlijk lading aan uw duurzame relaties met uw leden.

Beheer en uitgebreide monitoring

Registratie van laadsessies inzichtelijk maken en laadkosten vervolgens met betreffende leden verrekenen. Onze laadpaal installaties, die zijn voorzien van een modern beheersysteem, maken het mogelijk. Precies zoals u het als VvE mag verwachten; veilig, overzichtelijk, intuïtief en de mogelijkheid om centraal meerdere laadpalen te beheren. Zelfs automatische facturering aan de verbruikers is mogelijk. Uw bewoners profiteren van een laadmogelijkheid in de buurt en als VvE kunt u altijd vertrouwen op onbezorgd beheergemak.

Service en onderhoud

Reith Power laat het niet bij het adviseren en installeren van laadstations alleen. Ook als het gaat om nazorg kunt u als VvE altijd rekenen op onze vlotte en vertrouwde service- en dienstverlening. Wij gebruiken altijd materialen met de beste garanties en onze medewerkers zijn deskundig en gecertificeerd. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn dan kunt u direct rekenen op onze service-op-maat. Van periodieke controles tot eerste hulp bij storingen; ook als het gaat om 24/7 nazorg zet Reith Power ontzorgen voorop.

Onze plan-van-aanpak

Onderstaand stappenplan is een compleet service model, waarbij Reith Power alle benodigde acties uitvoert en begeleidt.

 

Inventarisatie

Tijdens het eerste persoonlijke contact bespreken wij graag met u de wensen van u als VvE verantwoordelijke en uw leden. Daarnaast brengen wij met u de locatie, de situatie van de laadvoorziening en de huidige elektra verdeelinrichting met u in kaart.

Advies

Op basis van de inventarisatie stellen wij een deskundig en compleet advies samen. Precies afgestemd op alle wensen en wettelijke eisen en met toepassing van het beste apparatuur en materiaal en hoogste prijs/kwaliteit. Ons heldere advies verwerken wij standaard in de offerte.

Offerte

Vlot na ons eerste contact ontvangt u onze offerte die is opgebouwd uit onder meer een helder omschreven totaaloplossing, garanties en een plan van-aanpak met beoogde planning. Uiteraard geven wij hierbij onze persoonlijke toelichting.

Opdracht

Zijn uw eventuele vragen, n.a.v. ons advies- en prijsvoorstel, beantwoord en zet u de aanvraag om in een opdracht, dan maken wij er direct werk van. Ons team schakelt direct voor een efficiënte werkvoorbereiding en planning.

Installatie

Zoals met u is afgesproken starten we de installatie van uw EV- laadvoorziening. Dit doen we niet alleen met onze expertise op het gebied van elektrotechnische installaties maar ook met oog voor de omgeving. Goede communicatie, veilig werken en overlast zoveel mogelijk beperken vinden we meer dan vanzelfsprekend.

Oplevering & Beheer

Wij bieden u ondersteuning en coördinatie bij de koppeling en activatie van het backofficesysteem t.b.v. registratie en verrekening. Tijdens de installatie zult u merken dat onze zorgvuldige inventarisatie en voorbereiding gaat resulteren in de beloofde kwaliteit en beoogde opleverdatum.

Service & Onderhoud

Reith Power laat het niet bij het adviseren en installeren. Ook als het gaat om nazorg zijn wij uw partner. Want net als u blijven we toezien op een goed werkende laadpaal voorziening. Ook hierin komen we de afspraken rondom garantie, service en beheer na. Dit gecombineerd met een onderhoudsovereenkomst op maat.

Advies of prijsvoorstel?

Of het nu om advies gaat hoe u extra voordeel krijgt of een offerte-op-maat, wij zijn u graag vrijblijvend van dienst.

Wilt u teruggebeld worden?

Seminar laadpaal voorzieningen

Dé cursus voor iedereen die in korte tijd veel basiskennis wil opdoen over laadpaal voorzieningen voor meerdere parkeerplaatsen

Met partners lading geven aan duurzaamheid

Logo Reith Power - Reith - Hofleverancier

Lading geven aan uw duurzame laadvoorzieningen doet Reith Power samen met sterke partners. Zo wordt er samengewerkt met zusterbedrijf Reith Elektrotechniek die, met meer dan 100 jaar ervaring, altijd zorgt voor bedrijfszekere e-installaties. De EV-laadpalen, accessoires en beheersystemen worden uitsluitend geleverd van merken die de beste prijs-kwaliteit, functionaliteiten en garanties voor de toekomst bieden.

Snel een persoonlijk antwoord

Wij staan u graag telefonisch te woord via (0545) 29 13 29. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Menu