Laadpaal elektrische auto

Volledig elektrisch rijden doet u met een laadpaal voor uw elektrische auto

Oplaadpaal voor elektrische auto’s

Het overstappen naar een elektrische auto lijkt onvermijdelijk. Het rijden op fossiele brandstoffen mag dan nog wel de norm zijn, de elektrische auto behaalt steeds meer terreinwinst. Dit gebeurt hoofdzakelijk vanwege het feit dat de technologie die het elektrisch rijden mogelijk maakt, steeds meer verbetert. Wanneer u vervolgens kiest om ook elektrisch te rijden, is een laadpaal elektrische auto een bijbehorend product.

Bij Reith Power kunt u voordelig een elektrische laadpaal voor uw auto kopen. Wij leveren betrouwbare elektrische oplaadpalen en installeren deze zelfs voor u. Bent u dus op zoek naar een laadpaal voor uw elektrische auto? Stel hier uw laadpaal samen.

laadpaal elektrische auto

Laadpaal voor uw elektrische auto

Een laadpaal voor uw elektrische auto kunt u zowel thuis als op het werk plaatsen. Het grote voordeel van onze laadpalen voor elektrische auto’s is dat ze veilig zijn en over een groot laadvermogen beschikken. Dit in tegenstelling tot het opladen via een stopcontact. Dit kan brandgevaarlijk zijn en bovendien duurt het langer voordat uw elektrische auto is opgeladen. Met een laadpaal voor de elektrische auto van Reith Power hoeft u daar geen zorgen om te maken. Wij leveren uitsluitend betrouwbare en krachtige oplaadpalen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Neem contact met ons op zodat wij alle voordelen met u kunnen bespreken.

Waarom een laadpaal elektrische auto voor thuis of op het werk?

Met een eigen elektrische laadpaal van EV-Box thuis kunt u op alle momenten dat u de auto niet nodig heeft, eenvoudig en snel uw auto opladen. Ook is een laadpaal op het werk erg handig. Alleen met een eigen elektrische laadpaal thuis of op het werk kunt u volledig elektrisch rijden! Bekijk hier al onze producten.

 

Veelgestelde vragen

Hoe snel is uw elektrische auto opgeladen?

Hoe snel uw elektrische auto is opgeladen hangt af van drie factoren: laadvermogen van uw elektrische auto, laadvermogen van uw laadpaal en de capaciteit van uw elektriciteitsaansluiting. Er zijn verschillende types elektrische auto’s met grote en kleine accupakketten. De volledige elektrische auto’s hebben een grotere accupakket. De laadtijd kan daardoor oplopen tot 8 uur. De weergegeven laadtijd is de tijd die nodig is om de accu van helemaal leeg naar helemaal vol te laden.

Wat is druppel laden?

De elektrische auto is de eerste 80% relatief snel opgeladen. De laadsnelheid neemt af bij de
laatste 20% van het laadproces. Dit wordt ook wel ‘druppel laden’ genoemd. Dankzij deze
functionaliteit gaat de accu langer mee.

Zo berekent u de laadtijd: Capaciteit van uw auto-accu (kWh) / laadvermogen van uw auto
(kW) = Laadtijd in aantal uren.

Wat kost het om elektrisch op te laden?

Een elektrische auto is in aanschafprijs voorlopig nog hoger dan een gelijksoortige auto op
benzine of diesel. Desondanks is een elektrische auto nog steeds goedkoper te ‘tanken’.

In Nederland liggen de gemiddelde tarieven voor elektrisch laden tussen de € 0,22 en € 0,35
per kWh. Vaak kun je op het werk goedkoop opladen, omdat je werkgever de stroomkosten
betaalt. Thuis betaal je gemiddeld € 0,22 per kWh voor het opladen.

Reith Power

Bedrijvenweg 7,
7161 AK Neede
Nederland
T (0545) 29 13 29
E info@reithpower.nl

Openingstijden

Maandag08:00-17:00
Dinsdag08:00-17:00
Woensdag08:00-17:00
Donderdag08:00-17:00
Vrijdag08:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Meer informatie over een laadpaal?

Wij adviseren u graag persoonlijk over de prijzen en mogelijkheden van montage en planning van uw nieuwe laadpaal via tel: (0545) 29 13 29 of via ons contactformulier.