Premium partner van

Shell Recharge laadpalen

Reith Power is sinds 2019 de premium partner van de Mobility Service Provider van Shell group. Deze Mobility Service wordt aangeboden onder de naam: Shell Recharge Solutions. Reith Power biedt in samenwerking met Shell Recharge kwalitatieve slimme laadpunten voor woningen en bedrijfslocaties. Shell Recharge Solutions laat zich kenmerken als Europa’s grootste partner voor elektrisch laden met gebruiksvriendelijke laadpaalinterfaces en geweldige klantenservice. Met deze manier van werken, gepaard met onze kennis en ervaring helpen wij onze klanten al meer dan 7 jaar met elektrische laadoplossingen. Wij zorgen voor advies, installatie en hoogwaardige service. Samen met Shell Recharge maken wij EV opladen toegankelijk, eenvoudig en betrouwbaar.

Voordelen Shell Recharge laadpunten

Krijg de ultieme laadoplossing met de slimme, veilige en bekroonde laadpalen van Shell Recharge. Shell Recharge-oplaadpunten kunnen aan de muur of op een paal worden gemonteerd en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die bij uw oprit of uw garage passen, of natuurlijk aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Daarbij kunnen we enig garantie bieden door software updates op afstand uit te voeren zodat uw Shell Recharge laadpaal altijd zo goed mogelijk functioneert. Daarnaast weet u zeker dat iedere elektrische auto in de nabije toekomst feilloos is aan te sluiten met de Shell Recharge laadpaal.

 • Snel: laad tot tien keer sneller dan met een standaard stopcontact
 • Slim: bedien uw laadpunt op afstand via het online dashboard
 • Inzichtelijk: houd uw laadgeschiedenis, kosten en stroomverbruik bij
 • Veilig: Bepaal wie toegang heeft tot uw laadstation
 • Dynamic load balancing: Laad op met maximale laadsnelheid zonder dat de netaansluiting overbelast raak.
 • Flexibel: Kies tussen een universele contactdoos of een vaste kabel

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Shell Recharge laadpaal

  Uw Shell Recharge laadpaal op maat

  Complete installatie op basis van uw parkeerterrein of oprit. Bij Reith Power kunnen we garanderen dat de installatie van uw Shell Recharge laadpunt snel en soepel verloopt. Onze vakmensen staan klaar om de optimale plek te identificeren, de laadpaal te installeren en u te voorzien van gedegen adviezen. Daarnaast zorgen we ervoor dat de bekabeling en de meterkast waar nodig worden aangepast zodat de snoeren netjes en overzichtelijk worden opgeruimd.

  Shell recharge laadpaal

  Duurzame laadoplossingen

  Wij leveren slimme, toekomstbestendige laadoplossingen en installatie voor uw locatie. Reith Power transformeert uw parkeerplaats tot een intelligente laadlocatie zodat u uw laadpunten gemakkelijk en betaalbaar kunt uitbreiden. Onze Shell Recharge laadpalen zijn geschikt voor alle soorten elektrische auto’s.

  Uw laadpaal volledig op maat

  Totale ontzorging

  Reith Power is dé specialist op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Wij leveren en installeren laadpalen bij klanten thuis, bij bedrijven en bij VvE’s. Van een enkele laadpaal tot publieke laadpleinen in combinatie met slimme beheersystemen en van betrouwbaar advies tot vakkundige installatie en de beste service – Reith Power is graag uw partner op het gebied van elektrisch rijden en laden.

  Reith Power biedt een betrouwbare laadoplossing op maat:

  • Toekomstgerichte laadoplossingen
  • Slim opladen
  • Laadtarieven instelbaar
  • Automatische facturatie en verrekening
  • Bedrijfszekere installaties met optimale nazorg
  • Online backoffice en beheersysteem
  • 24/7 ondersteuning

  Reith Power is jouw specialist

  Offerte aanvragen

  Reith Power is jouw specialist voor Shell recharge laadpalen

  Offerte aanvragen

  Reith Power is jouw specialist in laadpalen

  Partnerprogramma

  Reith Power is dé specialist op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Wij leveren en installeren laadpalen bij klanten thuis, bij bedrijven en bij VvE’s. Van een enkele laadpaal tot publieke laadpleinen in combinatie met slimme beheersystemen en van betrouwbaar advies tot vakkundige installatie en de beste service – Reith Power is graag jouw partner op het gebied van elektrisch rijden en laden.

  Partner worden
  ">
  eflux
  alfen
  reith-elektro
  Royal wagenborg logo
  Landal logo
  Gamma logo
  TKH group logo
  Sligro logo
  Bouwmaat logo
  Hageman logo wit
  Van Mossel automotive partner wit

  Recharge jouw EV met Shell's laadoplossingen

  Offerte aanvragen