Vastgoed

Laadpalen voor vastgoedprojecten

Het realiseren van een toekomstgerichte laadoplossing voor jouw gebouwen vraagt om een specifieke aanpak. Vanuit onze expertise op het gebied van elektrotechnische bedrijfsinstallaties, E-mobility en laadpalen biedt Reith Power jou een optimale oplossing. Zo kan er altijd een makkelijke uitbreidbare oplossing aangebracht worden en zijn onze laadpalen voor vastgoed projecten. Dynamic Load Balancing zorgt er daarnaast voor dat het beschikbare laadvermogen evenredig over alle laadpunten verdeeld wordt. Reith Power: niet alleen sterk in de techniek, maar ook jouw adviseur als het gaat om slim beheer.

 • Jouw laadstation wordt snel gevonden
 • Genereer extra inkomsten en traffic
 • Geschikt voor alle elektrische auto’s
 • Deskundig en persoonlijk advies
 • Toekomstgerichte totaaloplossingen

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Laptop Mijn locaties E-Flux

  Gemakkelijk te beheren laadpalen

  Ben jij als vastgoedbeheerder op zoek naar een geschikte laadpaal voor uw vastgoed, dan helpt Reith Power je graag verder. Met onze online backoffice heb je op ieder moment inzicht in de laadsessies en het beheer van de laadpassen van gebruikers. Ook bereken je via dit systeem eenvoudig de laadkosten met bezoekers. Onze laadpalen zijn voorzien van een slim, veilig en overzichtelijk beheersysteem. Wij adviseren jou graag in de beste mogelijkheden om centraal meerdere laadpalen of een volledig laadplein te beheren. Jouw gebruikers profiteren zo altijd van optimaal laadcomfort, terwijl jij vertrouwt op onbezorgd beheergemak.

  Persoonlijk contact van aanvraag tot installatie

  Reith Power blijft zich onderscheiden door haar vakkennis en de beste materialen te verbinden aan een onafhankelijke en persoonlijke aanpak. Ontzorgen begint bij ons dan ook met goed luisteren naar jouw wensen en het bekijken van de locatie en bestaande infrastructuur. Wij maken graag persoonlijk kennis om jou direct te laten ervaren wat we voor jou kunnen betekenen.

  Reith Power is jouw specialist

  Terug­verdientijd berekenen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Bereken nu

  Met Reith Power laadpalen zit je (vast)goed!

  Offerte aanvragen