Ook zakelijke elektrische auto thuis opladen

Ben jij ZZP’er, rijd jij voor je werk in een elektrische auto of heb je hele duidelijke afspraken met je werkgever omtrent laadpaal gebruik? Dan is het ideaal om een zakelijke laadpaal thuis te hebben. Op die manier ben je er ook altijd van verzekerd dat je met een zakelijke laadpaal thuis je auto kwijt kan. Naast dit gemak zijn er ook veel voordelen. Bij Reith Power brengen we je graag op de hoogte van de kortingen, declaraties, subsidieringen en belastingvoordelen die een je vrij letterlijk in huis kan halen met een laadpaal zakelijk voor thuis.

Neem contact met ons op

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  De uiteenlopende voordelen van een zakelijke laadpaal thuis

  Bedrijven worden doorgaans veel door de overheid gestimuleerd om te verduurzamen. Zo zijn er veel belastingvoordelen voor bedrijven die aantoonbaar gebruik maken van elektrische voertuigen en laadpalen. Daarbij vangen de diverse subsidies de initiële investering op. Non-monetaire voordelen zoals de flexibiliteit van je EV die voor je deur wordt opgeladen en de zekerheid van een parkeerplek die je met een laadpaal zakelijk thuis hebt. Wat belangrijk is om te weten, vooral voor de ZZP’ers onder ons, is dat deze zakelijke voordelen ook gelden, zolang je huisadres is opgegeven bij de KVK alszijnde het kantoor. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de toepasselijke subsidies, voordelen en kortingen, neem contact op met onze specialisten. Wij zijn immers niet voor niets dé laadpaalspecialist van zakelijk Nederland.

  Bedrijven

  Icoon voor zakelijke laadpalen

  Het bestellen van laadpalen voor jouw bedrijf kan heel lastig zijn. Reith Power maakt dit zeer eenvoudig, van aanschaf tot plaatsing!

  Meer informatie

  Thuis

  icon prive

  Het bestellen van een laadpaal voor thuis kan lastig zijn. Reith Power maakt het je zeer eenvoudig, van bestelling tot plaatsing!

  Meer informatie

  Deskundig advies

  Wil je een laadpaal thuis zakelijk, maar heb je geen idee hoe je dit kunt realiseren? Bij Reith Power zijn wij specialist in het plaatsen van een laadpaal thuis zakelijk. Het is begrijpelijk dat je vanwege het enorme aanbod aan laadpalen het overzicht kwijt bent, maar daar helpen wij je graag bij. Aan de hand van een kennismakingsgesprek waarin jij al je wensen kunt delen geven wij je deskundig advies. Met onze ervaring en expertise op het gebied van E-mobility, laadpalen en elektrotechniek zijn we in staat om ook jou te voorzien van een zakelijke laadpaal thuis. Een laadpaal die perfect past in jouw situatie en aansluit bij al jouw wensen en behoeften. Bij de kennismaking analyseren wij het beschikbare vermogen van het pand. Wanneer het gaat om een zakelijke laadpaal voor je eigen huis, is dit relatief gemakkelijk. Het is daarbij ook belangrijk om te weten rond welke tijd je doorgaans je auto wil opladen ten opzichte van de piekuren voor elektriciteitsgebruik in je woning. Aan de hand van deze werkwijze hebben wij al meerdere succesvolle projecten afgerond.

  Zakelijke laadpaal aan je huis
  Zakelijke laadpaal thuis

  Veilig gebruik maken van een laadpaal zakelijk thuis

  Reith Power biedt jou op maat gemaakt advies voor het plaatsen van een zakelijke laadpaal thuis. Wij denken mee over de locatie van de laadpaal en geven advies over het veilig opladen van je elektrische auto. Je kunt je elektrische auto namelijk het snelste opladen met een laadstation. Onze laadstations communiceren met de groepenkast en passen waar nodig de laadsnelheid aan. Deze vorm van vooruitstrevend laden heet Dynamic Load Balancing. Met deze slimme manier van opladen beperken we de kans dat de hoofdzekering onder druk komt te staan en kortsluit. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom raden wij af om gebruik te maken van een normaal stopcontact. Een eerste reden hiervoor is dat het op die manier erg lang duurt om de accu van een auto op te laden. Daarnaast hebben normale stopcontacten gewoonlijk geen beveiliging tegen overbelasting. De specialisten van Reith Power weten alles van elektriciteit af en adviseren je graag bij de aanschaf van een zakelijke laadpaal thuis zodat een zakelijke elektrische auto thuis opladen zeer eenvoudig wordt.

  Zakelijke laadpaal thuis installeren

  Meer dan een zakelijke laadpaal thuis

  Wij zijn bij Reith Power specialist op het gebied van laadoplossingen. Voor het plaatsen van een zakelijke laadpaal thuis zit je dus goed bij ons. Maar daar stopt het niet! Uiteraard voorzien wij niet alleen woningen van zakelijke laadpalen, maar ook complete werkplaatsen en kantoorcomplexen. De parkeerplaatsen voor deze grote panden worden vaak beheert door een externe partij. Maak het voor die partij ook gemakkelijk om de parkeerplaats of het wagenpark te beheren. Bij Reith Power bieden we een slimme app met een overzichtelijk dashboard voor alle benodigheden omtrent wagenparkbeheer. Maak elektrisch rijden en thuis laden beschikbaar en toegankelijk voor al jouw medewerkers. Wij zijn blij met onze klanten en we worden dan ook graag jouw partner op het gebied van duurzaam transport. Heb je interesse in het plaatsen van een zakelijke laadpaal thuis of in een van onze andere diensten of heeft u interesse om partner te worden? Neem dan eens contact met ons op, dan helpen we je graag verder!

  Offerte aanvragen

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen