Thuis opladen

Efficiënte EV-laadoplossingen voor op de zaak, thuis en onderweg

Rijdt u volledig elektrisch of een Hybride en wilt u het complete comfort van thuis laden ervaren? Wij van Reith Power adviseren en installeren bij u thuis een laadpaal voorziening waarmee u de tijd vooruit bent. Duurzaamheid begint bij ons al vanaf het eerste contact. Onze deskundigheid op het gebied van laadpalen en elektrotechniek resulteert in een laadinstallatie die aansluit op uw wensen van vandaag en morgen. Prijsbewust, altijd beschikbaar, met slim beheer en gegarandeerd hoge service condities.

Ruime keuze laadpalen
Deskundig en persoonlijk advies
Toekomstgerichte oplossingen
Specialist in elektrotechniek en EV-mobility 
Partners die afspraken nakomen
EV Laadstation thuis

Onbezorgd opladen vraagt om onze specifieke aanpak

Reith Power gaat verder dan menig online laadpaal aanbieder. Het realiseren van een laadoplossing bij u thuis vraagt om onze specifieke aanpak. Vanuit onze expertise op het gebied van elektrotechniek, E-mobility en EV-laad innovaties raakt u direct vertrouwd met onze persoonlijke manier van werken. We starten altijd met het geven van advies nadat we naar uw wensen en eisen hebben geluisterd. Vervolgens vertellen we u over een betrouwbaar, voordelig en gebruiksvriendelijke laadoplossing waar u vlot over kunt beschikken.

Kenners van moderne laadpaal mogelijkheden

Sinds de intrede van de elektrische auto in Nederland volgen we samen met onze leveranciers de EV-innovaties op de voet. U bent u thuis dan ook altijd verzekerd van een toekomstgerichte laadoplossing. Zo is een enkele laadpaal voordelig uit te breiden en zijn ze geschikt voor alle elektrische auto’s. Load balancing zorgt ervoor dat het stroomverbruik tijdens het laden op efficiënte wijze met andere apparaten verdeeld wordt. REITH Power: niet alleen sterk in de techniek maar ook uw adviseur als het gaat om slim beheer.

Laadpaal openbaar
laadpaal-laadpas

Profiteer van smart laadbeheer

Rijdt u zakelijk en wilt u inzicht in uw laadkosten en wilt u deze automatisch verrekenen met uw bedrijf, werkgever of leasemaatschappij? Via een slimme online back-office, gekoppeld aan uw laadpaal, is het eenvoudig mogelijk. Precies zoals u het mag verwachten; betrouwbaar, overzichtelijk en intuïtief. Wij adviseren en demonstreren u graag de beste beheermogelijkheden. U profiteert thuis altijd van optimaal laadcomfort en kunt altijd vertrouwen op onbezorgd beheergemak.

Persoonlijke service voorop

Reith Power laat het niet bij het adviseren en het vakkundig installeren van laadstations alleen. Ook als het gaat om nazorg kunt u rekenen op onze vlotte en vertrouwde service- en dienstverlening. Wij gebruiken altijd materialen met de beste garanties en onze medewerkers zijn deskundig en gecertificeerd. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn dan kunt u direct rekenen op onze service-op-maat. Van periodieke controles tot eerste hulp bij storingen; ook als het gaat om 24/7 nazorg zet Reith Power ontzorgen voorop.

installatie-laadpaal
reith-neede

Partners die afspraken nakomen

Samen met onze zusteronderneming REITH Elektrotechniek zijn we actief in de installatietechniek voor particulieren, het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid. Wij van REITH blijven ons onderscheiden door onze vakkennis en de beste materialen te verbinden aan een onafhankelijk en persoonlijke aanpak. Ontzorgen begint bij ons dan ook met goed luisteren naar uw wensen en het bekijken van uw locatie en bestaande infrastructuur. Wij maken graag persoonlijk kennis met u om u direct te laten ervaren dat we onze afspraken nakomen.

Ons plan van aanpak

Onderstaand stappenplan is een compleet service model, waarbij Reith Power alle benodigde acties uitvoert en begeleidt.

 

Tijdens het eerste persoonlijke contact na uw offerte aanvraag bespreken wij graag uw wensen. Daarnaast brengen wij met u de locatie, de situatie van de laadvoorziening en de huidige elektra verdeelinrichting met u in kaart.

Direct offerte ontvangen?

Vraag om een vrijblijvende offerte en u ontvangt snel een aantrekkelijk advies- en prijsvoorstel voor de beste EV-laadoplossing.

Met partners lading geven aan duurzaamheid

Logo Reith Power - Reith - Hofleverancier

Lading geven aan uw duurzame laadvoorzieningen doet Reith Power samen met sterke partners. Zo wordt er samengewerkt met zusterbedrijf Reith Elektrotechniek die, met meer dan 100 jaar ervaring, altijd zorgt voor bedrijfszekere e-installaties. De EV-laadpalen, accessoires en beheersystemen worden uitsluitend geleverd van merken die de beste prijs-kwaliteit, functionaliteiten en garanties voor de toekomst bieden.

Alfen
Blue Current logo
Newmotion logo
Wallbox logo
Zappi logo
EFlux logo
Logo EV box
Eleqtron logo
Maxem logo

Snel een offerte aanvragen

Wij staan u graag telefonisch te woord via 088 603 34 00. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Menu
Open chat