Laadpaal aanvragen

Vraag nu eenvoudig een laadpaal aan bij Reith Power. U krijgt binnen één dag een passend aanbod.

Laadpaal aanvragen in 3 stappen

In slechts drie stappen vraagt u een nieuwe laadpaal aan. Na het aanvragen regelen wij de rest. Indien nodig komen we langs op locatie, bekijken wat er nodig is en maken het in orde. Binnen doorgaans 15 werkdagen is uw laadpaal gebruiksklaar.

Stap 1: Laadpaal aanvragen
Onderin deze pagina vindt u een formulier voor het aanvragen van een laadpaal. Beantwoord de vragen in het formulier in slechts een aantal stappen.

Stap 2: Aanvraag behandelen
Uw laadpaal aanvraag wordt door ons persoonlijk behandeld. Samen met u bekijkt onze expert wat de beste oplossing is voor uw locatie en adviseert wat de mogelijkheden zijn, waarna u binnen één werkdag een passend aanbod ontvangt.

Stap 3: Binnen 15 werkdagen voor elkaar
Na uw akkoord beschikt u doorgaans binnen 15 werkdagen over een eigen laadpaal. Zo simpel is het aanvragen van een laadpaal bij Reith Power.

 

 

Wij werken enkel met top leveranciers

U gaat elektrisch rijden. Dan heeft u uiteraard een laadpaal nodig. We werken enkel met top leveranciers uit de markt. Deze lopen voor op de markt en zijn zeer innovatief. Dat betekent dat deze laadpalen ook werken voor de allernieuwste auto’s. Vraag dus uw niewe laadpaal aan bij Reith Power.

 

 

Volledige installatie van uw laadpaal

Na het aanvragen van uw nieuwe laadpaal, verzorgt Reith Power de volledige installatie. Onze monteurs hebben ruime ervaring met het installeren van laadpalen en denken mee met de beste opties. Voor de installatie van uw laadpalen bepalen we samen met u de meest geschikte plek. U bent daardoor dus verzekerd van een veilige installatie en optimale locatiekeuze.

Veelgestelde vragen
Laadpaal aanvragen

Waarom een laadpaal aanvragen bij Reith Power?

Het aanvragen van uw nieuwe laadpaal bij Reith Power heeft vele voordelen:

  • A-Merk laadpalen
  • 100% onafhankelijk advies
  • Één aanspreekpunt
  • EV-specialisten met kennis van zaken
  • Ruime ervaring met laadpalen
  • Diverse accessoires en extra’s
  • Bij ons geldt Afspraak is Afspraak
Wat kost een laadpaal?

De kosten van een laadpaal hangt af van uw specifieke situatie en wensen. Op onze producten pagina ziet u overzicht van onze meest verkochte laadpalen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over mogelijkheden en kosten.

Meer informatie over een laadpaal?

Wij adviseren u graag persoonlijk over de prijzen en mogelijkheden van montage en planning van uw nieuwe laadpaal via tel: (0545) 29 13 29 of via ons contactformulier.