De krachtige snellader die mee groeit met jouw bedrijf

De DC-laders van het merk EVBox vormen een toonaangevende keuze binnen de wereld van elektrisch opladen. Deze geavanceerde laders zijn ontworpen met een focus op zowel prestaties als gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is een schaalbaar ontwerp mogelijk en kan het vermogen van de lader meegroeien met de behoefte. De DC laders van EVBOX bieden elektrische voertuigen snelle oplaadmogelijkheden, waardoor ze ideaal zijn voor drukke laadstations en onderweg. De betrouwbare technologie van EVBox, gecombineerd met hun inzet voor duurzaamheid, maakt hun DC-laders een populaire keuze voor diegenen die streven naar milieuvriendelijkere mobiliteitsopties. Met EVBox ben je verzekerd van een efficiënte en betrouwbare laadervaring voor elektrische voertuigen.

 • Snelle laadsnelheid
 • Schaalbaar ontwerp
 • Ingebouwde beveiliging
 • Optimale load balancing
 • Service en onderhoud

Technische specificaties

De EVBox DC snellader is een geavanceerde oplaadoplossing voor elektrische voertuigen (EV’s). Deze lader biedt een indrukwekkend vermogen van naar keuze 90 KW tot 240 KW en is uitgerust met aansluitingen voor CCS waardoor hij compatible is met vrijwel alle moderne elektrische auto’s. Op verzoek is CHAdeMO aansluiting ook mogelijk. Deze specificaties maken de EVBox DC snellader tot een essentieel onderdeel van het groeiende netwerk van oplaadstations voor elektrische voertuigen.

 • Schaalbaar ontwerp van 90 KW tot 240 KW
 • Eenvoudig uit te breiden per module van 30 KW
 • Slim kabelsysteem; bereik 4,5 meter en houdt de kabels van de grond
 • Laadt 2 auto’s tegelijk
 • Water- en stofdicht: molestbestendig

Voordelen EV Box

EVBox Troniq Modular zorgt voor probleemloos en kostenefficiënt laden. Dankzij uitbreidbare voedingsmodules en slim laden kun je besparen op dure netupgrades en meerdere EV’s tegelijk opladen. Tevens integreert de EVBOX snellader naadloos met de backend naar jouw keuze om een volledig overzicht van jouw activiteiten te bieden. Met merk personalisatie, kun je jouw merk zichtbaarheid verhogen wanneer jouw klanten laden.

Daarnaast biedt de EVBox DC snellader de volgende voordelen:

 • Gemaakt voor maximale uptime
 • Uitvoerige ondersteuning en service via onderhoudsplannen
 • Schaalbaar ontwerp van 90 KW tot 240 KW
 • Laadt 2 auto’s tegelijk
 • Meertalig touchscreen
 • Rolstoeltoegankelijk

Eenvoudig laadbeheer met de EVBox Everon app

Beheer de laadkosten op jouw manier met behulp van aan te passen tarieven die passen bij jouw locatie. Bied gratis laden aan voor personeel, hanteer kortingen voor bezoekers of laat stations open voor het publiek om moeiteloos inkomsten te genereren. Daarnaast kun je eenvoudiger declareren met geautomatiseerde terugbetalingen. Biedt bestuurders verschillende betalingsmethoden om hun ervaring te verbeteren en de omzet te verhogen. Krijg realtime inzicht in verbruikspatronen en energieverbruik om je te helpen kosten te besparen en betere besluiten te nemen.

Ontdek de complete dienstverlening van Reith Power voor DC Snelladers

Bij Reith Power geloven we in een totaaloplossing als het gaat om DC snelladers. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de levering en installatie van uw snellader en ontzorgt u hierin geheel. Tot onze dienstverlening behoort dan ook: advies over de capaciteit van de netaansluiting en het te plaatsen vermogen in de snellader; de bepaling van de elektrotechnische uitgangspunten met randvoorwaarden en het beheer en onderhoud.
We bieden een uitgebreid scala aan services om ervoor te zorgen dat uw laadstation soepel en efficiënt werkt, van begin tot eind.

Wij streven ernaar om uw laadervaring moeiteloos en zorgeloos te maken. Daarom bieden wij in samenwerking met EV BOX een reeks onderhoudspakketten aan welke speciaal ontwikkeld zijn om ervoor te zorgen dat uw Troniq laders altijd in topconditie verkeren.
De onderhoudspakketten variëren van basis voor essentieel onderhoud en gemoedsrust inclusief preventief onderhoud en ondersteuning op afstand tot een ultiem pakket waarbij tevens ondersteuning op locatie binnen afgesproken tijdslimieten en waarbij materialen zijn inbegrepen. Alle pakketten kunnen voor 2, 3 of 5 jaar worden afgesloten.

Bij Reith Power begrijpen we dat de installatie van een DC snellader slechts een onderdeel is van uw grotere energie-infrastructuur. Daarom bieden wij een allesomvattende dienstverlening om ervoor te zorgen dat uw investering optimaal rendeert. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw laadstation naar een hoger niveau te tillen.

De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

Offerte aanvragen