Wil je een laadpaal kopen? Reith Power is de specialist in laadpaal oplossingen

Met onze krachtige laadpalen, professionele installatie en uitgebreide diensten hebben wij de juiste laadoplossingen voor jouw elektrische auto. Of het nu een laadplein, laadpaal voor bij je thuis of een laadpaal voor bij jouw bedrijf is. Tevens kan een laadpaal dienen als extra service voor jouw klanten. Wij maken het opladen van jouw elektrische auto eenvoudig, snel en efficiënt. Wil je een laadpaal kopen? Vraag eenvoudig een offerte aan bij Reith Power, dé laadpaalspecialist.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Kiyoh icon 9.3

  Kiyoh

  84 beoordelingen

  De beste koop begint met ons uitgebreide advies- en prijsvoorstel

  Wil je een laadpaal kopen voor thuis of meerdere laadpalen voor bezoekers en medewerkers op jouw zakelijke locatie? Reith Power biedt je als specialist op het gebied van laadpaal voorzieningen en elektrotechniek de beste totaaloplossing. Selecteer jouw aanvraagkeuze en je ontvangt snel een vakkundig advies en een aantrekkelijk prijsvoorstel.

  Bedrijven

  icon-bedrijven

  Het bestellen van laadpalen voor jouw bedrijf kan heel lastig zijn. Reith Power maakt dit zeer eenvoudig, van aanschaf tot plaatsing!

  Meer informatie

  Thuis

  icon prive

  Het bestellen van een laadpaal voor thuis kan lastig zijn. Reith Power maakt het je zeer eenvoudig, van bestelling tot plaatsing!

  Meer informatie
  Laadpaal kopen

  Laadpaal voor elk automerk

  Wij leveren slimme, toekomstbestendige laadoplossingen en installatie voor jouw locatie. Reith Power transformeert jouw parkeerplaats tot een intelligente laadlocatie zodat je jouw laadpunten gemakkelijk en betaalbaar kunt uitbreiden. Onze laadpalen zijn geschikt voor alle soorten elektrische auto’s. Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Je ontvangt binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte in jouw mailbox. Je kunt bij ons terecht om (vaste) een laadpaal te kopen voor elk automerk. Populair zijn: Tesla laadpaal – onder andere onze laadpaal voor het Tesla model 3. Maar ook onze Opel laadpalen en Kia laadpalen worden veel verkocht. En dan een laadpaal voor de Hyundai Kona niet te vergeten.

  Wat kost een laadpaal

  De kosten van een laadpaal hangen af van jouw specifieke situatie en wensen. Bij Reith Power heb je diverse keuze uit vaste laadpalen en installaties. Wij helpen je graag met jouw keuze voor het juiste laadpunt. Wij hebben oplossingen voor elke type auto. Het laden van jouw elektrische auto is zeer eenvoudig met de oplossingen van Reith Power.

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en bekijk alle mogelijkheden en kosten. Wij streven naar een scherpe prijs voor een laadpunt bij jouw thuis of op kantoor.

  Laadpaal kopen
  Laadpaal kopen

  Welk type stekker is geschikt voor mijn elektrische auto?

  Niet ieder type elektrische auto kan opgeladen worden met elke laadkabel. Daarom is het belangrijk om van te voren alle opties te bekijken. Middels een laadkabel wordt de auto verbonden met de laadpaal. Per elektrische auto verschilt het welke stekker nodig is bij jouw laadpaal. Een laadkabel zorgt ervoor dat het mogelijk is om jouw elektrische auto op te laden met een paal. Vaak is een laadpaal te verkrijgen met verschillende soorten stekkers. Een type 1 stekker en een type 2 stekker. Het is dus belangrijk van te voren alle mogelijkheden goed door te nemen om uiteindelijk de juiste keuze te maken. Advies nodig? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

  Waarom Reith Power?

  Een laadpaal kopen kan lastig zijn, wij begrijpen dat en daarom willen wij het je makkelijk maken. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en geven altijd onafhankelijk advies. Bij Reith Power hebben we niet alleen kennis van laadpalen, maar ook van auto’s en elektrotechniek. Door deze unieke mix kunnen wij je altijd de beste oplossing leveren en installeren. Reith Power is Premium Partner van NewMotion. Dit is dé Europese marktleider in laadpaaloplossingen voor elektrische auto’s. Wij installeren dan ook eenvoudig een NewMotion laadpaal bij je thuis of op kantoor. Je kunt laadpalen kopen voor allerlei merken bij Reith Power.

  Er zijn talloze aanbieders van laadpalen met zijn specifieke technische voor- en nadelen waardoor het lastig voor je wordt om de juiste keuze te maken. Met Reith Power hoef je daar verder geen zorgen over te hebben. Door onze specifieke kennis en breed leverancierspakket bieden wij datgene wat het beste aansluit op jouw behoeften.

  Samen met jou kijken we welk type laadpaal en kabel het meest geschikt is voor jouw situatie. Tijdens het eerste gesprek bekijken we jouw locatie en bepalen we wat de mogelijkheden zijn voor een goed passend laadpunt. Als we een passende oplossing hebben gevonden dan zul je van ons een offerte op maat ontvangen. Je kunt dan beslissen of je een laadpaal wilt kopen.

  Uiteraard houden wij rekening met jouw wensen en het beschikbare elektrisch vermogen van jouw pand.  Wil je weten op welke wijze je dit aanpakt, bekijk dan onderstaand stappenplan.

  Reith Power is uw specialist in laadpaal oplossingen

  Laadscan aanvragen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Gratis aanvragen

  Zeer betrouwbaar!

  Gelijk een goed gevoel bij Reith Power.

  Ik heb contact gehad met Bilel, zeer duidelijke uitleg en een professionele aanpak.

  Het laadstation is geïnstalleerd en werkt naar behoren.
  Kortom: Top aanpak!

  Roy

  Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

  Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

  Marcel

  Uitstekende service

  Vanaf het eerste contact met Bas tot en met de plaatsing door de monteur is alles zeer soepel verlopen.
  Inmiddels maken wij al enige tijd naar grote tevredenheid gebruik van de laadpaal.

  Een absolute aanrader!

  Dennis

  Afspraak is afspraak met een topservice!

  Korte lijntjes, altijd bereikbaar of reageren zeer snel in combinatie met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding!

  Joost

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen