Een laadpaal kopen doe je bij Reith Power!

Met onze krachtige laadpalen, professionele installatie en uitgebreide diensten hebben wij altijd de juiste laadoplossingen voor jouw elektrische auto. Als laadspecialist van zakelijk Nederland helpen we professionals een verduurzamingsstap maken. Zakelijke laadpalen bieden naast het opladen van de EV’s van medewerkers en klanten ook een extra dienst en een duurzaam visitekaartje. Een laadpaal kopen is dus een slimme investeringsoptie! Groen rijden wordt steeds meer gestimuleerd. Daarom zijn we bij Reith Power bezig geweest met het perfectioneren van het plaatsen van een laadpaal bij bedrijven.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Voor elke klant de juist oplossing

  Klanten in allerlei sectoren kunnen bij ons terecht om laadpalen te kopen: van bedrijfslocaties zoals kantoren en VvE’s tot autodealers en leasemaatschappijen. Daarnaast bieden we vooruitstrevende snellaadtechnologie aan onze klanten in de transport- en logistieksector. Deze laadpalen zijn bovendien te beheren met een intuïtief dashboard, als onderdeel van onze beheerservice. Zo maken we laadpalen aanschaffen niet alleen gemakkelijk, maar blijven we ontzorgen, zelfs na de installatie.

  Bedrijven

  Icoon voor zakelijke laadpalen

  Het bestellen van laadpalen voor jouw bedrijf kan heel lastig zijn. Reith Power maakt dit zeer eenvoudig, van aanschaf tot plaatsing!

  Meer informatie

  Thuis

  icon prive

  Het bestellen van een laadpaal voor thuis kan lastig zijn. Reith Power maakt het je zeer eenvoudig, van bestelling tot plaatsing!

  Meer informatie
  Laadpaal kopen

  Laadpalen kopen voor elk automerk

  Je kunt bij ons terecht om (vaste) een laadpaal te kopen voor elk automerk. Wij leveren slimme, toekomstbestendige laadoplossingen en installatie voor jouw locatie. Reith Power transformeert jouw parkeerplaats tot een intelligente laadlocatie zodat je jouw laadpunten gemakkelijk en betaalbaar kunt uitbreiden. Onze laadpalen zijn geschikt voor alle soorten elektrische auto’s. Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen om laadpalen te kopen? Die ontvang je na je aanvraag binnen twee werkdagen op maat gemaakt in jouw mailbox.

  Offerte aanvragen

  Oplaadpaal auto kopen, wat zijn de kosten?

  Welke kosten een oplaadpaal voor je auto kopen met zich meebrengt hangt af van jouw specifieke situatie en wensen. Bij Reith Power heb je keuze uit diverse vaste laadpalen en installaties. Wij helpen je graag met jouw keuze voor het juiste laadpunt. Wij hebben oplossingen voor elke type auto. Het laden van jouw elektrische auto is zeer eenvoudig met de oplossingen van Reith Power.

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en bekijk alle mogelijkheden en kosten. Wij streven naar een scherpe prijs voor een zakelijk laadpunt bij jou thuis of op kantoor.

  Laadpaal kopen
  Laadpaal kopen bij Reith Power

  Welk type stekker is geschikt voor mijn elektrische auto?

  Niet ieder type elektrische auto kan opgeladen worden met elke laadkabel. Daarom is het belangrijk om van tevoren alle opties te bekijken. Met een laadkabel wordt de auto verbonden met de laadpaal. Per elektrische auto verschilt het welke stekker nodig is bij jouw laadpaal. Een laadkabel zorgt ervoor dat het mogelijk is om jouw elektrische auto op te laden met een paal. Vaak is een laadpaal te verkrijgen met verschillende soorten stekkers. Een type 1-stekker en een type 2-stekker. Het is dus belangrijk om voor het kopen van een laadpaal alle mogelijkheden goed door te nemen om uiteindelijk de juiste keuze te maken. Advies nodig? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

  Waarom Reith Power voor laadpalen aanschaffen?

  Een laadpaal kopen kan lastig zijn. Wij begrijpen dat en daarom willen wij het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en geven altijd onafhankelijk advies. Bij Reith Power hebben we niet alleen kennis van laadpalen, maar ook van auto’s en elektrotechniek. Door deze unieke mix kunnen wij je altijd de beste oplossing leveren en installeren.

  Reith Power is Premium Partner van NewMotion. Dit is dé Europese marktleider in laadpaaloplossingen voor elektrische auto’s. Wij installeren dan ook eenvoudig een NewMotion laadpaal bij je thuis of op kantoor. Je kunt een laadpaal kopen voor allerlei merken bij Reith Power.

   

   

   

  Reith Power is jouw specialist in laadpaal oplossingen

  Laadscan aanvragen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Gratis aanvragen
  Laadpalen kopen voor bedrijf

  Zo gaan we te werk bij laadpalen kopen

  Er zijn talloze aanbieders van laadpalen, elk met hun eigen specifieke voor- en nadelen. Hierdoor kan het lastig voor je zijn om de juiste keuze te maken. Met Reith Power hoef je daar geen zorgen over te hebben. Door onze specifieke kennis en het brede leverancierspakket bieden wij datgene wat het beste aansluit op jouw behoeften als je voor je auto een laadpaal gaat kopen.

  Samen met jou kijken we welk type laadpaal en kabel het meest geschikt is voor jouw situatie. Tijdens het eerste gesprek bekijken we jouw locatie en bepalen we wat de mogelijkheden zijn voor een goed passend laadpunt. Uiteraard houden we rekening met jouw wensen en het beschikbare elektrisch vermogen van het pand. Als we een passende oplossing hebben gevonden ontvang je van ons een offerte op maat. Aan de hand daarvan kun je beslissen of je daadwerkelijk een laadpaal wilt kopen.

  Laadpaal auto kopen?

  Een laadpaal aanschaffen voor je bedrijfslocatie doe je bij Reith Power. Kijk voor meer informatie ook eens in onze kennisbank. Daarin behandelen we vragen die we vaak krijg over het aanschaffen van een laadpaal. Je kunt ook altijd rechtstreeks contact met ons opnemen, dan beantwoorden we al je vragen graag.

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen