Laadpaal kopen? 

Bestel eenvoudig een laadpaal voor elke elektrische auto én locatie. Als uw laadpaalspecialist maken wij er direct werk van.

Merkonafhankelijk
Specialist in elektrotechniek
Persoonlijk advies
Landelijke dekking
Korte installatietermijn
newmotionlaadpaal

Wilt u een laadpaal kopen? Reith Power is de specialist in laadpaal oplossingen

Met onze krachtige laadpalen, professionele installatie en uitgebreide diensten hebben wij de juiste laadoplossingen voor uw elektrische auto. Of het nu een laadplein, laadpaal voor bij u thuis of een laadpaal voor bij uw bedrijf is.  Tevens kan een laadpaal dienen als extra service voor uw klanten. Wij maken het opladen van uw elektrische auto eenvoudig, snel en efficiënt. Wilt u een laadpaal kopen? Vraag eenvoudig een offerte aan bij Reith Power, dé laadpaalspecialist.

De beste koop begint met ons uitgebreide advies- en prijsvoorstel

Wilt u een laadpaal kopen voor thuis of meerdere laadpalen voor bezoekers en medewerkers op uw zakelijke locatie? Reith Power biedt u als specialist op het gebied van laadpaal voorzieningen en elektrotechniek de beste totaaloplossing. Selecteer uw aanvraagkeuze en u ontvangt snel een vakkundig advies en een aantrekkelijk prijsvoorstel.

Laadpaal voor elk automerk

Wij leveren slimme, toekomstbestendige laadoplossingen en installatie voor uw locatie. Reith Power transformeert uw parkeerplaats tot een intelligente laadlocatie zodat u uw laadpunten gemakkelijk en betaalbaar kunt uitbreiden. Onze laadpalen zijn geschikt voor alle soorten elektrische auto’s.  Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? U ontvangt binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte in uw mailbox. U kunt bij ons terecht om (vaste) een laadpaal te kopen voor elk automerk. Populair zijn: Tesla laadpaal – onder andere onze laadpaal voor het Tesla model 3.  Maar ook onze Opel laadpalen  en Kia laadpalen worden veel verkocht. En dan een laadpaal voor de Hyundai Kona niet te vergeten.

laadpaal-kopen

Wat kost een laadpaal?

De kosten van een laadpaal hangen af van uw specifieke situatie en wensen. Bij Reith Power heeft u diverse keuze uit vaste laadpalen en installaties. Wij helpen u graag met uw keuze voor het juiste laadpunt. Wij hebben oplossingen voor elke type auto. Het laden van jouw elektrische auto is zeer eenvoudig met de oplossingen van Reith Power.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en bekijk alle mogelijkheden en kosten. Wij streven naar een scherpe prijs voor een laadpunt bij uw thuis of op kantoor.

Welk type stekker is geschikt voor mijn elektrische auto?

Niet ieder type elektrische auto kan opgeladen worden met elke laadkabel. Daarom is het belangrijk om van te voren alle opties te bekijken. Middels een laadkabel wordt de auto verbonden met de laadpaal. Per elektrische auto verschilt het welke stekker nodig is bij uw laadpaal. Een laadkabel zorgt ervoor dat het mogelijk is om uw elektrische auto op te laden met een paal. Vaak is een laadpaal te verkrijgen met verschillende soorten stekkers. Een type 1 stekker en een type 2 stekker. Het is dus belangrijk van te voren alle mogelijkheden goed door te nemen om uiteindelijk de juiste keuze te maken. Advies nodig? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Waarom Reith Power?

Een laadpaal kopen kan lastig zijn, wij begrijpen dat en daarom willen wij het u makkelijk maken. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en geven altijd onafhankelijk advies. Bij Reith Power hebben we niet alleen kennis van laadpalen, maar ook van auto’s en elektrotechniek. Door deze unieke mix kunnen wij u altijd de beste oplossing leveren en installeren. Reith Power is Premium Partner van NewMotion. Dit is dé Europese marktleider in laadpaaloplossingen voor elektrische auto’s. Wij installeren dan ook eenvoudig een NewMotion laadpaal bij u thuis of op kantoor. U kunt laadpalen kopen voor allerlei merken bij Reith Power.

Er zijn talloze aanbieders van laadpalen met zijn specifieke technische voor- en nadelen waardoor het lastig voor u wordt om de juiste keuze te maken. Met Reith Power hoeft u daar verder geen zorgen over te hebben. Door onze specifieke kennis en breed leverancierspakket bieden wij datgene wat het beste aansluit op uw behoeften.

Samen met u kijken we welk type laadpaal en kabel het meest geschikt is voor uw situatie. Tijdens het eerste gesprek bekijken we uw locatie en bepalen we wat de mogelijkheden zijn voor een goed passend laadpunt. Als we een passende oplossing hebben gevonden dan zult u van ons een offerte op maat ontvangen.

Uiteraard houden wij rekening met uw wensen en het beschikbare elektrisch vermogen van uw pand.  Wilt u weten op welke wijze u dit aanpakt, bekijk dan onderstaand stappenplan.

Veelgestelde vragen

Waarom een laadpaal kopen bij Reith Power?

Reith Power hecht veel waarde aan persoonlijk contact met klanten en geeft altijd onafhankelijk advies. Daarnaast heeft het bedrijf niet alleen kennis van laadpalen maar ook van auto’s en elektrotechniek, met deze unieke mix biedt men de klant altijd de beste oplossing. Van een enkele laadpaal tot een geheel laadplein en van bij klanten thuis tot bij bedrijven en organisaties, Reith Power sluit altijd aan op een duurzame wens!

Hoeveel verschillende laadpalen biedt Reith Power aan?

Het assortiment van Reith Power is uitgebreid, voor elke soort elektrische auto is er een aansluitende laadpaal aanwezig. Het bedrijf is premium partner van NewMotion, dit is dé Europese marktleider in laadpalen, de klant kan dus laadpalen kopen voor allerlei merken elektrische auto’s.

Wat kost een laadpaal kopen bij Reith Power?

Aangezien Reith Power voor elk bedrijf of consument een passende en persoonlijke oplossing willen bieden is het lastig om een vast bedrag te hanteren voor de laadpalen. Doormiddel van of een thuis offerte of zakelijke offerte aan te vragen kunnen de medewerkers contact met de klant opnemen en zodoende een passend advies inclusief prijs afgeven!

Wat klanten over ons zeggen

Zeer net en professioneel bedrijf, over de installatie van 4 laadpalen op bedrijfslocatie en 2 op privé locaties werd zeer goed advies gegeven. De voorinformatie( offerte) was zeer uitgebreid en duidelijk. Prijs kwaliteit is goed.

Dick, Duiven

Gratis offerte aanvragen? In 4 simpele stappen geregeld!

U vraagt een offerte aan

Onze adviseur neemt binnen 2 werkdagen contact op voor een telefonische intake.

U ontvangt binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte op maat.

Na akkoord wordt de laadpaal vaak binnen 2 á 3 weken geïnstalleerd

Voordelen Reith Power:

Alle kennis onder één dak!

Beste laadpalen voor alle elektrische auto’s

Eenvoudig in gebruik

Deskundig en persoonlijk advies

Toekomstgerichte oplossingen

Kennis van E-mobiliteit, laadpalen en elektrotechniek

Lading geven aan uw duurzame laadvoorzieningen doet Reith Power samen met sterke partners.

Alfen
Blue Current logo
Newmotion logo
Wallbox logo
Zappi logo
EFlux logo
Logo EV box
Eleqtron logo
Maxem logo

Snel een persoonlijk antwoord

Wij staan u graag telefonisch te woord via 088 603 34 00. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Menu
Open chat