Een laadpaal kopen doe je bij Reith Power!

Met onze krachtige laadpalen, professionele installatie en uitgebreide diensten hebben wij altijd de juiste laadoplossingen voor jouw elektrische auto. Als laadspecialist van zakelijk Nederland helpen we professionals een verduurzamingsstap maken. Zakelijke laadpalen bieden naast het opladen van de EV’s van medewerkers en klanten ook een extra dienst en een duurzaam visitekaartje, een slimme investeringsoptie! Groen rijden wordt steeds meer gestimuleerd. Daarom zijn we bij Reith Power bezig geweest met het perfectioneren van het plaatsen van een laadpaal bij bedrijven.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Voor elke klant de juist oplossing

  Ons specialisme bieden aan klanten in allerlei sectoren. Van bedrijfslocaties tot autodealers zelf. Daarnaast bieden we voortuitstrevende snellaad technologie aan onze klanten die de transport en logistiek zitten. Deze laadpalen zijn bovendien te beheren met een intuïtief dashboard, als onderdeel van onze beheersservice. Zo maken we het kopen van een laadpaal niet alleen gemakkelijk, maar blijven we ontzorgen zelfs na de installatie.

  Bedrijven

  Icoon voor zakelijke laadpalen

  Het bestellen van laadpalen voor jouw bedrijf kan heel lastig zijn. Reith Power maakt dit zeer eenvoudig, van aanschaf tot plaatsing!

  Meer informatie

  Thuis

  icon prive

  Het bestellen van een laadpaal voor thuis kan lastig zijn. Reith Power maakt het je zeer eenvoudig, van bestelling tot plaatsing!

  Meer informatie
  Laadpaal kopen

  Laadpaal voor elk automerk

  Wij leveren slimme, toekomstbestendige laadoplossingen en installatie voor jouw locatie. Reith Power transformeert jouw parkeerplaats tot een intelligente laadlocatie zodat je jouw laadpunten gemakkelijk en betaalbaar kunt uitbreiden. Onze laadpalen zijn geschikt voor alle soorten elektrische auto’s. Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Je ontvangt binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte in jouw mailbox. Je kunt bij ons terecht om (vaste) een laadpaal te kopen voor elk automerk.

  Wat kost een laadpaal

  De kosten van een laadpaal hangen af van jouw specifieke situatie en wensen. Bij Reith Power heb je diverse keuze uit vaste laadpalen en installaties. Wij helpen je graag met jouw keuze voor het juiste laadpunt. Wij hebben oplossingen voor elke type auto. Het laden van jouw elektrische auto is zeer eenvoudig met de oplossingen van Reith Power.

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en bekijk alle mogelijkheden en kosten. Wij streven naar een scherpe prijs voor een zakelijk laadpunt bij jouw thuis of op kantoor.

  Laadpaal kopen
  Laadpaal kopen bij Reith Power

  Welk type stekker is geschikt voor mijn elektrische auto?

  Niet ieder type elektrische auto kan opgeladen worden met elke laadkabel. Daarom is het belangrijk om van te voren alle opties te bekijken. Middels een laadkabel wordt de auto verbonden met de laadpaal. Per elektrische auto verschilt het welke stekker nodig is bij jouw laadpaal. Een laadkabel zorgt ervoor dat het mogelijk is om jouw elektrische auto op te laden met een paal. Vaak is een laadpaal te verkrijgen met verschillende soorten stekkers. Een type 1 stekker en een type 2 stekker. Het is dus belangrijk van te voren alle mogelijkheden goed door te nemen om uiteindelijk de juiste keuze te maken. Advies nodig? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

  Waarom Reith Power?

  Een laadpaal kopen kan lastig zijn, wij begrijpen dat en daarom willen wij het je makkelijk maken. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en geven altijd onafhankelijk advies. Bij Reith Power hebben we niet alleen kennis van laadpalen, maar ook van auto’s en elektrotechniek. Door deze unieke mix kunnen wij je altijd de beste oplossing leveren en installeren. Reith Power is Premium Partner van NewMotion. Dit is dé Europese marktleider in laadpaaloplossingen voor elektrische auto’s. Wij installeren dan ook eenvoudig een NewMotion laadpaal bij je thuis of op kantoor. Je kunt laadpalen kopen voor allerlei merken bij Reith Power.

  Er zijn talloze aanbieders van laadpalen met zijn specifieke technische voor- en nadelen waardoor het lastig voor je wordt om de juiste keuze te maken. Met Reith Power hoef je daar verder geen zorgen over te hebben. Door onze specifieke kennis en breed leverancierspakket bieden wij datgene wat het beste aansluit op jouw behoeften.

  Samen met jou kijken we welk type laadpaal en kabel het meest geschikt is voor jouw situatie. Tijdens het eerste gesprek bekijken we jouw locatie en bepalen we wat de mogelijkheden zijn voor een goed passend laadpunt. Als we een passende oplossing hebben gevonden dan zul je van ons een offerte op maat ontvangen. Je kunt dan beslissen of je een laadpaal wilt kopen.

  Uiteraard houden wij rekening met jouw wensen en het beschikbare elektrisch vermogen van jouw pand. Wil je weten op welke wijze je dit aanpakt, bekijk dan onderstaand stappenplan.

  Reith Power is uw specialist in laadpaal oplossingen

  Laadscan aanvragen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Gratis aanvragen

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen