Laadpaal kopen? 

Bestel eenvoudig een laadpaal voor elke elektrische auto én locatie. Als uw laadpaalspecialist maken wij er direct werk van.

Merkonafhankelijk
Specialist in elektrotechniek
Persoonlijk advies
Landelijke dekking
Korte installatietermijn
laadpaal-

Laadpaal kopen? Reith Power is de specialist in laadpaal oplossingen

Met onze krachtige laadpalen, professionele installatie en uitgebreide diensten hebben wij de juiste laadoplossingen voor uw elektrische auto. Of het nu een laadpaal voor bij u thuis of een laadpaal voor bij uw bedrijf is.  Tevens kan een laadpaal dienen als extra service voor uw klanten. Wij maken het opladen van uw elektrische auto eenvoudig, snel en efficiënt. Wilt u een laadpaal kopen? Vraag eenvoudig een offerte aan bij Reith Power, dé laadpaalspecialist.

De beste koop begint met ons uitgebreide advies- en prijsvoorstel

Wilt u een laadpaal kopen voor thuis of meerdere laadpalen voor bezoekers en medewerkers op uw zakelijke locatie? Reith Power biedt u als specialist op het gebied van laadpaal voorzieningen en elektrotechniek de beste totaaloplossing. Selecteer uw aanvraagkeuze en u ontvangt snel een vakkundig advies en een aantrekkelijk prijsvoorstel.

Laadpaal voor elk automerk

Wij leveren slimme, toekomstbestendige laadoplossingen en installatie voor uw locatie. Reith Power transformeert uw parkeerplaats tot een intelligente laadlocatie zodat u uw laadpunten gemakkelijk en betaalbaar kunt uitbreiden. Onze laadpalen zijn geschikt voor alle soorten elektrische auto’s.  Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? U ontvangt binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte in uw mailbox. U kunt bij ons terecht om een laadpaal te kopen voor elk automerk. Populaire laadpalen zijn: Tesla laadpaal – onder andere onze laadpaal voor het Tesla model 3.  Maar ook onze Opel laadpalen  en Kia laadpalen worden veel verkocht. En dan een laadpaal voor de Hyundai Kona niet te vergeten.

EV laden
laadpaal-kopen

Wat kost een laadpaal?

De kosten van een laadpaal hangen af van uw specifieke situatie en wensen. Bij Reith Power heeft uw diverse keuze uit laadpalen en installaties. Wij helpen u graag met het maken van de juist keuze. Wij hebben oplossingen alle soorten elektrische auto’s, zoals Tesla, Audi, Volkswagen, Hyundai etc.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over mogelijkheden en kosten.

Waarom Reith Power?

Een laadpaal kopen kan lastig zijn, wij begrijpen dat en daarom willen wij het u makkelijk maken. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en geven altijd onafhankelijk advies. Bij Reith Power hebben we niet alleen kennis van laadpalen, maar ook van auto’s en elektrotechniek. Door deze unieke mix kunnen wij u altijd de beste oplossing leveren en installeren. Reith Power is Premium Partner van NewMotion. Dit is dé Europese marktleider in laadpaaloplossingen voor elektrische auto’s. Wij installeren dan ook eenvoudig een NewMotion laadpaal bij u thuis of op kantoor. U kunt laadpalen kopen voor allerlei merken bij Reith Power.

Er zijn talloze aanbieders van laadpalen met zijn specifieke technische voor- en nadelen waardoor het lastig voor u wordt om de juiste keuze te maken. Met Reith Power hoeft u daar verder geen zorgen over te hebben. Door onze specifieke kennis en breed leverancierspakket bieden wij datgene wat het beste aansluit op uw behoeften.

Samen met u kijken we welke laadpaal het meest geschikt is voor uw situatie. Tijdens het eerste gesprek bekijken we uw locatie en bepalen we wat de mogelijkheden zijn. Als we een passende oplossing hebben gevonden dan zult u van ons een offerte op maat ontvangen.

Uiteraard houden wij rekening met uw wensen en het beschikbare elektrisch vermogen van uw pand.  Wilt u weten op welke wijze u dit aanpakt, volg dan onderstaand stappenplan.

Voordelen Reith Power:

Alle kennis onder één dak!

Beste laadpalen voor alle elektrische auto’s

Deskundig en persoonlijk advies

Toekomstgerichte oplossingen

Kennis van E-mobiliteit, laadpalen en elektrotechniek

Lading geven aan uw duurzame laadvoorzieningen doet Reith Power samen met sterke partners.

Alfen
Blue Current logo
Newmotion logo
Wallbox logo
Zappi logo
EFlux logo
Logo EV box
Eleqtron logo
Maxem logo

Snel een persoonlijk antwoord

Wij staan u graag telefonisch te woord via 088 603 34 00. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

Field is required!
Field is required!
Field is required!
  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Field is required!
Field is required!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Field is required!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Menu
Open chat