Laadpalen en nieuwbouw, hand in hand

Vanaf maart 2020 moet volgens het bouwbesluit bij de ontwikkeling van bouwplannen rekening gehouden worden met de aanleg van laadpalen. Het realiseren van een moderne laadinfrastructuur voor een nieuwbouwproject vraagt om een specifieke aanpak. Reith Power houdt niet alleen rekening met de huidige wensen en behoeften, maar ook met de verwachte situatie van de toekomst. Wij ondersteunen jou graag bij het installeren en beheren van laadpalen in nieuwbouwomgevingen!

 • Jouw laadstation wordt snel gevonden
 • Genereer extra inkomsten en traffic
 • Geschikt voor alle elektrische auto’s
 • Deskundig en persoonlijk advies
 • Toekomstgerichte totaaloplossingen

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Reith power

  Samenwerken met installateurs

  Reith Power is ontstaan uit het installatiebedrijf Reith Elektrotechniek. Hierdoor weten wij met welke uitdagingen een installateur tijdens een nieuwbouw- of renovatieproject te maken krijgt. Niet alleen het ontwerpen, maar ook het aansluiten en configureren van laadinfrastructuur vraagt om specialistische kennis. Wij ondersteunen de aannemer en/of installateur met ons advies en werken graag in het verlengde hiervan. Aan de hand van onze werkomschrijving brengt de installateur de benodigde voorbeveiligingen en bekabeling aan, waarna wij de laadpalen bij nieuwbouw komen plaatsen en configureren. Zo kan de installateur zich focussen op het goed afronden van het project.

  Mobiele laadpalen op locatie

  Ben je uitvoerder, projectleider of monteur en kom je op de bouw met jouw elektrische auto of bus, dan wil je deze ook kunnen opladen. Reith Power heeft hier een oplossing voor waarbij de auto’s opgeladen kunnen worden zonder de bouwaansluiting te overbelasten. Door middel van extra accupakketten kunnen we de bouwaansluiting ontlasten en tegelijkertijd de EV’s opladen. Het beste van beide werelden!

  Reith Power is jouw specialist

  Terug­verdientijd berekenen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Bereken nu

  Bouwen aan een groenere toekomst

  Offerte aanvragen