Bent u in het bezit van een Tesla Model 3 en wilt u een laadpaal kopen voor uw Tesla? Vraag snel een offerte aan voor een laadpaal. Bij Reith Power bent u aan het juiste adres voor een laadpaal bij u thuis of voor een laadpaal bij uw bedrijf.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Onze Tesla model 3 laadpalen

  Gefeliciteerd met uw aanschaf van de Tesla model 3. Nu is het natuurlijk zaak om te regelen dat u vanaf dag 1 uw auto thuis en op de zaak kunt opladen. Vraag daarom snel en eenvoudig een offerte aan. Wij zorgen er dan voor dan u binnen twee werkdagen een maatwerk offerte van ons ontvangt.

  Na uw opdracht installeren wij het laadstation doorgaans binnen 2 weken!

  De beste laadpaal voor Tesla Model 3 vindt u bij Reith Power. Wilt u een Tesla laadpaal kopen en bent u geïnteresseerd naar de verschillende opties die Reith Power biedt? Vraag dan snel een offerte aan voor een laadstation. Bij Reith Power bent u aan het juiste adres voor een laadpaal bij u thuis of voor een laadpaal bij uw bedrijf.

  Tesla Model 3 aan een laadpaal
  Tesla Model 3 laadpalen bij kantoor

  Tesla model 3 laadpaal specificaties

  Capaciteit Accu:  55 kWh

  Type stekker:  Type 2

  Actieradius (WLTP):  350 km

  Laadvermogen:  3-fase 16A, 11 kW

  Laadsnelheid in km:  60 km/u

  Laadtijd:  5 uur

  Laadpoort:  Linksachter

  *Specificaties zijn gebaseerd op het standaardmodel.  De werkelijke actieradius hangt af van de snelheid, het rijgedrag, het weer en de verkeerscondities.

  Welke laadpaal voor het opladen van uw Tesla Model 3?

  Bent u op zoek naar een laadpaal voor uw Tesla Model 3? De Tesla kan op 3-fase 16A opladen, wat neerkomt op een laadvermogen van 11 kW. Hiermee kan de Tesla doorgaans binnen zes uur volledig worden opgeladen. Afhankelijk van uw situatie raden wij dan ook een laadpaal met minimaal 11 kW vermogen aan.

  Hoe snel uw Tesla kan opladen hangt verder af van uw elektriciteitsaansluiting, type laadpaal en maximale laadvermogen van de auto. Een 3-fase laadpaal maakt gebruik van 3x230V en heeft een vermogen van 16A of 32A. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW of 22 kW. Indien u niet over een 3-fase aansluiting beschikt, ligt het voor de hand om een verzwaring aan te vragen bij uw netbeheerder. Echter is dit niet altijd direct nodig. Immers kan een 3-fase laadpaal ook op 1-fase laden. De laadpaal kan uw Tesla Model 3 dan maximaal met 1-fase 32A (7,4 kW) laden.

  Voor de Tesla model 3 elektrische auto adviseren wij altijd een slim, toekomstbestendig laadstation met dynamic load balancing. Dankzij dit laadsysteem maken we maximaal gebruik van het werkelijke beschikbare vermogen, zodat u garantie heeft dat uw hoofdzekering niet uitgeschakeld wordt en u maximaal kunt laden.

  Tesla Model 3 laadpaal van de zijkant
  Tesla Model 3 aan laadpaal op laadplein

  Kosten van uw Tesla Model 3 laadpaal

  De kosten van een Tesla Model 3 laadstation hangen af van uw specifieke situatie en wensen. In grote lijnen zijn de kosten afhankelijk van het volgende:

  • Type laadstation
  • Paal- of wandmontage
  • Benodigde aanpassingen aan de groepenkast voor uw laadpaal
  • Vrije capaciteit van uw groepenkast
  • Wel of niet groepenkast verzwaren?
  • Wel of geen graafwerkzaamheden?
  • Kabeltraject: Hoe moet de kabel vanaf de meterkast naar de laadlocatie lopen?
  • Locatie laadpaal; Waar moet de laadpaal geplaatst worden? Vaak geldt: hoe dichtbij de groepenkast hoe voordeliger

  Reith Power is merkonafhankelijk en adviseert u graag in het maken van de juiste keuze. Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan. Neem vrijblijvend contact met ons op om een prijs- en adviesvoorstel voor uw situatie te ontvangen.

  Uw Tesla Model 3 laadpaal installeren

  Reith Power heeft veel ervaring met de installatie van Tesla Model 3 laadpalen. Wij verzorgen de volledige installatie van uw laadpaal. Onze monteurs hebben veel ervaring met de installatie van laadpalen en volgen regelmatig cursussen en trainingen. Voor de installatie van uw laadpalen bepalen we samen met u de meest ideale plek. Uiteraard is het ook mogelijk om een laadpaal te laten installeren voor uw bedrijf. Op zoek naar laadpalen bij uw bedrijf en bij u thuis? Neem gerust contact met ons op. We adviseren u graag.

  Auto van Reith Power bij Tesla Model 3 laadpalen

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen