Uw partner in laadpaal totaaloplossingen

Reith Power herkent uw drive op het gebied van E-mobility

Als auto- en of leasebedrijf bent u dagelijks in beweging om uw klanten het beste op het gebied van elektrisch rijden te leveren. U biedt ongetwijfeld veel aantrekkelijke opties en u blijft u onderscheiden met voordelige condities. Wij van Reith Power delen uw drive en die van uw klanten. Dit doen we met het adviseren en installeren van EV-laadoplossingen met de uitgebreide service zoals het mag worden verwacht; vakkundig, voordelig, betrouwbaar en snel gerealiseerd volgens heldere afspraken.

Ontzorgpartner van A tot Z
A-merk laadpalen en back-office
Snelle en deskundige installatie
Sterk in afspraken nakomen
Eén contact voor alle expertises
Elektrisch rijden

Totaaloplossers in E-mobility

De dienstverlening in de autobranche verschuift steeds meer van advies over auto’s naar advies over duurzame mobiliteit. Reith Power ontzorgt lease- en autobedrijven met deskundig advies, levering en installatie van laadpalen. Vanuit de expertise in elektrotechniek, E-mobility en EV-laad innovaties raakt u met uw klanten snel vertrouwd met onze manier van ontzorgen. We starten met advies op basis van afspraken en wensen. Vervolgens realiseren we de beste laadoplossing bij uw klanten thuis en op de zaak.

Altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding

Reith Power levert voor iedere elektrische auto en elke specifieke klantsituatie een laadstation van de hoogste kwaliteit. Voor zakelijke klanten hebben wij laadpalen die automatische verrekening van stroomkosten mogelijk maken en voor particulieren bieden we laadstations in verschillende uitvoeringen en prijscategorieën. Sinds de intrede van de elektrische auto in Nederland volgen we met onze leveranciers de EV-innovaties op de voet. Uw klant is zo altijd verzekerd van een toekomstgerichte laadoplossing.

Beste-laadpaal-voor-thuis
Laadpaal montage

Installatie en onderhoud

Iedere installatie word verzorgd door onze eigen monteurs. Deze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste laadpaal technologie en de elektrotechnische normen. Zo zijn uw klanten altijd verzekerd van een perfect geïnstalleerde laadpaal. Ook als het gaat om nazorg kan er worden gerekend op een vlotte en vertrouwde service- en dienstverlening. Wij gebruiken altijd materialen met de beste garanties. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn dan men rekenen op onze serviceprogramma.

Ons plan van aanpak

Onderstaand stappenplan is een compleet service model, waarbij Reith Power alle benodigde acties uitvoert en begeleidt.

Inventarisatie

Tijdens het eerste persoonlijke contact bespreken wij graag alle wensen en eisen. Daarnaast brengen wij de locatie, de situatie van de laadvoorziening en de huidige elektra verdeelinrichting met de klant in kaart.

Advies

Op basis van de inventarisatie stellen wij een deskundig en compleet advies samen. Precies afgestemd op alle wensen en wettelijke eisen en met toepassing van het beste apparatuur en materiaal en hoogste prijs/kwaliteit. Ons heldere advies verwerken wij standaard in de offerte.

Offerte

Vlot na ons eerste contact brengen wij een offerte uit die is opgebouwd uit onder meer een helder omschreven totaaloplossing, garanties en een plan van-aanpak met beoogde planning. Uiteraard geven wij hierbij altijd onze persoonlijke toelichting.

Opdracht

Zijn de eventuele vragen, n.a.v. ons advies- en prijsvoorstel, beantwoord en wordt de aanvraag omgezet in een opdracht, dan maken wij er direct werk van. Ons team schakelt direct voor een efficiënte werkvoorbereiding en planning.

Installatie

Zoals wij hebben afgesproken starten we de installatie van uw EV- laadvoorziening. Dit doen we niet alleen met onze expertise op het gebied van elektrotechnische installaties maar ook met oog voor de omgeving. Goede communicatie, veilig werken en overlast zoveel mogelijk beperken vinden we meer dan vanzelfsprekend.

Oplevering & Beheer

Wij bieden altijd ondersteuning en coördinatie bij de koppeling en activatie van het backofficesysteem t.b.v. registratie en verrekening. Tijdens de installatie zult u merken dat onze zorgvuldige inventarisatie en voorbereiding gaat resulteren in de beloofde kwaliteit en beoogde opleverdatum.

Service & Onderhoud

Reith Power laat het niet bij het adviseren en installeren. Ook als het gaat om nazorg zijn wij een betrouwbare partner. Wij blijven toezien op een goed werkende laadpaal voorziening. Ook hierin komen we de afspraken rondom garantie, service en beheer na. Dit gecombineerd met een onderhoudsovereenkomst op maat.

Met partners lading geven aan duurzaamheid

Logo Reith Power - Reith - Hofleverancier

Lading geven aan uw duurzame laadvoorzieningen doet Reith Power samen met sterke partners. Zo wordt er samengewerkt met zusterbedrijf Reith Elektrotechniek die, met meer dan 100 jaar ervaring, altijd zorgt voor bedrijfszekere e-installaties. De EV-laadpalen, accessoires en beheersystemen worden uitsluitend geleverd van merken die de beste prijs-kwaliteit, functionaliteiten en garanties voor de toekomst bieden.

Alfen
Blue Current logo
Newmotion logo
Wallbox logo
Zappi logo
EFlux logo
Logo EV box
Eleqtron logo
Maxem logo

Snel een persoonlijk antwoord

Wij staan u graag telefonisch te woord via 088 603 34 00. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

Field is required!
Field is required!
Field is required!
  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Field is required!
Field is required!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Field is required!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Menu
Open chat