Uw partner in laadpaal totaaloplossingen

Reith Power herkent uw drive op het gebied van E-mobility

Als auto- en of leasebedrijf bent u dagelijks in beweging om uw klanten het beste op het gebied van elektrisch rijden te leveren. U biedt ongetwijfeld veel aantrekkelijke opties en u blijft u onderscheiden met voordelige condities. Wij van Reith Power delen uw drive en die van uw klanten. Dit doen we met het adviseren en installeren van EV-laadoplossingen met de uitgebreide service zoals het mag worden verwacht; vakkundig, voordelig, betrouwbaar en snel gerealiseerd volgens heldere afspraken.

Ontzorgpartner van A tot Z
A-merk laadpalen en back-office
Snelle en deskundige installatie
Sterk in afspraken nakomen
Eén contact voor alle expertises
Elektrisch rijden

Totaaloplossers in E-mobility

De dienstverlening in de autobranche verschuift steeds meer van advies over auto’s naar advies over duurzame mobiliteit. Reith Power ontzorgt lease- en autobedrijven met deskundig advies, levering en installatie van laadpalen. Vanuit de expertise in elektrotechniek, E-mobility en EV-laad innovaties raakt u met uw klanten snel vertrouwd met onze manier van ontzorgen. We starten met advies op basis van afspraken en wensen. Vervolgens realiseren we de beste laadoplossing bij uw klanten thuis en op de zaak.

Altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding

Reith Power levert voor iedere elektrische auto en elke specifieke klantsituatie een laadstation van de hoogste kwaliteit. Voor zakelijke klanten hebben wij laadpalen die automatische verrekening van stroomkosten mogelijk maken en voor particulieren bieden we laadstations in verschillende uitvoeringen en prijscategorieën. Sinds de intrede van de elektrische auto in Nederland volgen we met onze leveranciers de EV-innovaties op de voet. Uw klant is zo altijd verzekerd van een toekomstgerichte laadoplossing.

Beste-laadpaal-voor-thuis
Laadpaal montage

Installatie en onderhoud

Iedere installatie word verzorgd door onze eigen monteurs. Deze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste laadpaal technologie en de elektrotechnische normen. Zo zijn uw klanten altijd verzekerd van een perfect geïnstalleerde laadpaal. Ook als het gaat om nazorg kan er worden gerekend op een vlotte en vertrouwde service- en dienstverlening. Wij gebruiken altijd materialen met de beste garanties. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn dan men rekenen op onze serviceprogramma.

Ons plan van aanpak

Onderstaand stappenplan is een compleet service model, waarbij Reith Power alle benodigde acties uitvoert en begeleidt.

Tijdens het eerste persoonlijke contact bespreken wij graag alle wensen en eisen. Daarnaast brengen wij de locatie, de situatie van de laadvoorziening en de huidige elektra verdeelinrichting met de klant in kaart.

Met partners lading geven aan duurzaamheid

Logo Reith Power - Reith - Hofleverancier

Lading geven aan uw duurzame laadvoorzieningen doet Reith Power samen met sterke partners. Zo wordt er samengewerkt met zusterbedrijf Reith Elektrotechniek die, met meer dan 100 jaar ervaring, altijd zorgt voor bedrijfszekere e-installaties. De EV-laadpalen, accessoires en beheersystemen worden uitsluitend geleverd van merken die de beste prijs-kwaliteit, functionaliteiten en garanties voor de toekomst bieden.

Alfen
Blue Current logo
Newmotion logo
Wallbox logo
Zappi logo
EFlux logo
Logo EV box
Eleqtron logo
Maxem logo

Snel een persoonlijk antwoord

Wij staan u graag telefonisch te woord via 088 603 34 00. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Menu
Open chat